Lost problemen op

Prettige ervaring met Driessen bouw gehad. Ze denken mee en hebben verstand van zaken. Je komt ook altijd dingen tegen die niet volgens plan gaan maar ook hier lossen ze dit vakkundig op. Resultaat zijn wij blij mee.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Ons huis bouwen met Driessen Bouw was de perfecte keuze !

Vanaf de eerste kennismaking om de offerte te bespreken was het contact gewoon heel goed. Normaal, informeel, duidelijk, meedenkend en oplossingsgericht zijn termen die de samenwerking het beste omschrijven. Oog en oor voor onze specifieke vragen en wensen en alles in goed overleg met ons en de architect. De medewerkers op de bouwplaats waren zeer vriendelijk maar belangrijker nog, het zijn vakkundige harde werkers, die goed meedenken. Van, door ons zelf ingeschakelde onderaannemers, hoorden we vaak terug dat de bouwplaats netjes opgeruimd was, en daarmee bleef het overzichtelijk. In het hele proces viel vooral op dat de communicatie met zowel kantoor als de uitvoerenden op de bouwplaats, zeer goed verliep. Direct contact indien mogelijk en (terugbel-) afspraken werden goed nagekomen. Driessen Bouw was voor ons niet de goedkoopste optie maar zeker wel de beste keuze om ons droomhuis te verwezenlijken. Mochten we in de toekomst een nieuw bouwproject aangaan dan is Driessen zeker de eerste partij die we zullen benaderen !!!

Professioneel bouwbedrijf

Wij hebben een tweekapper in eigen beheer gebouwd, waarvoor Driessen de ruwbouw heeft verzorgd. Dit hebben zeer positief ervaren. Ons vast aanspreekpunt communiceerde duidelijk en in begrijpelijke taal. De planning werd goed nageleefd en afspraken nagekomen. Ook na oplevering konden we nog rekening op goede service. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis bouwden, dus is het fijn als je op een partij met kennis & kunde kunt vertrouwen. Wij kunnen Driessen dan ook zeker aanbevelen als aannemer voor je bouwproject!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prettige samenwerking

In 2017 heeft Driessen Bouw onze vrijstaande woning gebouwd. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Continu het gevoel gehad dat we deze klus samen tot een goed eindresultaat wilden brengen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Op deze manier samen bouwen is een plezierige ervaring

Onze ervaring met de firma Driessen is erg goed. Al voordat wij de uiteindelijke aanneemovereenkomst hebben getekend was men al zeer behulpzaam en meedenkend. Communicatie is erg goed en ook tijdens de bouw kwamen we nooit voor onverwachte (financiƫle) problemen te staan, mede door de duidelijke en tijdige communicatie. Men werkt met een vast team dat weet wat het doet en dat blijkt uit de kwaliteit die geleverd is.

Molenakkers 7

5721WR ASTEN