Aardige meedenkende aannemer

We hebben onze zolder laten vernieuwen. Dwz; Dakkapel laten plaatsen, binnenkant isoleren en stuc klaarmaken, rookkanalen opnieuw laten voegen. Ook heeft Christoph van de Moosdijk en co aanpassingen gemaakt in de aanbouw, pui vernieuwd en geïsoleerd. Mijn ervaring is dat het belangrijk is dat je alles zelf goed uitvraagt en dat in de offerte laat opnemen. Dikwijls komen er tijdens de bouw aanpassingen (meer/minderwerk) maar dat lost Christoph netjes op. Hij komt met goedkope, toch degelijke duurzame oplossingen voor problemen. Tijdens de grote verbouwing zijn we kunnen blijven wonen en dat kon ook doordat dagelijks veel opgeruimd werd. Om de offerte te 'testen' en te controleren hebben we concurrenten gevraagd om dezelfde werkzaamheden ook af te prijzen en kwam Christoph goed uit de bus. In ons vorige huis hebben we ook ervaring met het vervangen van een raam door vd Moosdijk en na 1,5 jaar heeft hij de ramen kostenloos opnieuw gesteld op basis van garantie. Bouw SERVICE noem ik dat en niet lopen zeuren om meer geld. Daarom nodig ik hem graag uit als ik (ver)bouw plannen heb.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Verwachtingen ruimschoots overtroffen!

Onze wensen zijn nog beter uitgevoerd dan verwacht! De bouw van ons zwembad met badhuis was een hele uitdaging, maar onze wensen zijn zo goed uitgevoerd! Door het oog voor detail en kritisch kijken naar de mogelijkheden, is alles mooier geworden dan verwacht.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Vakmanschap en teamwork

Door de kennis en vakmanschap weten ze bij Bouwservice van de Moosdijk echt wat ze doen en vooral ook wat de klant wil. Ze denken echt met je mee! Oog voor detail maar zeker ook voor de kosten.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Niet tevreden

Bouw redelijk goed gegaan m.u.v. isolatiewerkzaamheden zeer slecht uitgevoerd. Veel te makkelijk tegenaan gekeken. Het tocht hier nog aan alle kanten. Ramen sluiten niet goed, niet alle werkzaamheden uit de opdracht zijn uitgevoerd, afwerking niet op niveau, lekkage daken, gevlinderde vloer niet goed bovenlaag laat los, restpunten niet afgewerkt, langs kozijn kun je gewoon naar buiten kijken, etc. Als je eenmaal betaald hebt komen ze niet meer terug om de werkzaamheden af te ronden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige

Edisonweg 25

5482TJ SCHIJNDEL