TOP! Alles in 1 hand renovatie badkamer/toilet

Van Pijkeren heeft ons een prachtige nieuwe badkamer en toilet geleverd met totale regie in handen van Steven (van begin tot eind) ism Morrenhof-Jansen uit Dalfsen en Buwie glas en schilderwerk Raalte. Goede en snelle communicatie en flexibel in uitvoering waar dit kon. Medewerkers zijn zeer correct en hadden alles netjes afgedekt en afgeplakt, super. Uitvoering ging volgens planning en waar iets misging werd het snel en mooi opgelost, ook na 16.30u. Wij hadden ook al paar andere klussen door hen laten doen dus waren bekend met hun werkwijze. Chapeau voor de medewerkers van Van Pijkeren, Morrenhof-Jansen en Buwie Glas en schilderwerk (en iedereen die we vergeten zijn of zelf niet gezien hebben). Mooi team. Bedankt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Beglazing en kozijnen

Betrouwbaar en persoonlijk.

Door de positieve ervaring van onze buren bij een soortgelijke verbouwing van hun zolder, bij van Pijkeren uitgekomen. Na opnemen van de maten en ontzettend goed meedenken van de eigenaar ontvingen we snel een offerte. Toch fijn, ondanks al drukte in deze tijd. Door de plotselinge sneeuwval konden we enkele dagen na het uitbrengen van de offerte al starten met de verbouwing van onze zolder. We hebben de hele verbouwing twee vaste medewerkers gehad van het bedrijf. Ze werkte super netjes en waren prettig in omgang. Daarnaast bleek aan alles dat ze plezier hadden in het werk wat ze doen. Dat zegt vaak ook iets over het bedrijf, wat begint met goed zijn voor je personeel. Ook met de werkvoorbereider hadden we fijn, persoonlijk en informeel contact. Wijzigingen waren geen probleem en kwamen niet als verrassing terug op de factuur. Al met al dik tevreden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Degelijke aannemer met veel mogelijkheden

Van Pijkeren heeft een keurige moderne, strakke en degelijke woning voor ons gebouwd. Het ontwerp hebben we grotendeels zelf aangeleverd en de aannemer heeft de verdere bouwkundige uitwerking gedaan. Er is volop meegedacht in technische uitvoerbaarheid en afwerking van de afbouw. De woning is keurig binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Een degelijke bouw.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goed georganiseerd en veel vakkennis!

Onze verbouwing bestaat uit een aanbouw van 21 m2 en een dakkappel van 4,75 m breed. Het bouwbedrijf heeft onze ideeën aangehoord en aan de hand daarvan een goed plan opgezet. Samen met de timmerman ter plaatse hebben we, waar nodig, aanpassingen gemaakt. Deze aanpassingen waren gebaseerd op de ervaring van het bouwbedrijf en zijn medewerkers. Door de ervaren timmerman hebben wij een aantal dingen laten doen waar wij zelf nooit aan zouden hebben gedacht! Super ervaring met Bouwbedrijf van Pijkeren en hun vakmensen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prima bouwbedrijf, denken mee.

Wij hebben goede ervaringen met Van Pijkeren. Voor ons hebben ze een aanbouw gerealiseerd. Wat wij erg fijn vonden is het meedenken vooraf en tijdens de bouw. Denk hierbij aan de keuzes voor bepaalde kozijnen, materialen etc. Maar ook in wat wij zelf zouden kunnen doen en hoe dat dan moest. Tijdens de bouw hadden we vakkundige timmermannen die hier ook over adviseerden. In overleg is veel mogelijk. Wij hadden niet veel meerwerk, maar de prijzen hiervan waren prima. Voor een volgend project zou ik ze weer benaderen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prettig en betrouwbaar bedrijf !

Voor de tweede keer hebben wij samen met van Pijkeren ons huis gebouwd. De eerste keer was in 2005. Dat was zeer goed bevallen en toen wij de kans kregen om weer te bouwen hebben we ons geen moment bedacht en weer voor Van Pijkeren gekozen. In 2019 zijn we gestart met de bouw en 4 maanden geleden is ons droomhuis keurig op tijd en volgens afspraak opgeleverd. Ook nu zijn we zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking. De communicatie is goed, ze zijn ervaren, betrouwbaar en denken mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Aannemer die meedenkt en flexibel is

VP heeft diverse verbouwingen gedaan aan ons huis uit 1918; een grote uitbouw, 4 dakkappellen, schuur en nieuwe ramen en deuren tbv dubbelglas en kwaliteitsverbetering. Aannemer denkt mee is prijsconcurrerend en heeft nette medewerkers.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Binnen de afgesproken planning een fantastisch huis gebouwd!

Samen met Bouwbedrijf van Pijkeren hebben wij ons Droomhuis gerealiseerd! We zijn zeer tevreden over hun manier van aanpak, meedenken, communicatie en bouwen! Vorige maand is ons huis opgeleverd met minimaal opleverpunten! We hadden 2 ervaren en kundige timmerlieden bij ons op de bouw. Ze werkten erg netjes! En dat is ook bij het eindresultaat te zien! Vooral meedenken en korte lijntjes waren voor ons als positief ervaren. Het bouwen van een nieuw huis is niet niets natuurlijk, maar samen met Van Pijkeren hebben wij dit voor elkaar gekregen!! Een aanrader dus! En Bouwbedrijf van Pijkeren nogmaals DANK!

Betrouwbaar en kwaliteit

Werken al vele jaren met dit bedrijf en deze familie. En zijn zeer tevreden over hun werkwijze en betrokkenheid. Vooraf word alles goed doorgenomen en mocht dat nodig zijn tijdens de bouw dan word er bij gestuurd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Vakbekwaam

Vakbekwaam en prettig mee samen te werken. Komen afspraken goed na.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Verbouwing verliep orima

Zeer tevreden over het meedenken en advies van de medewerkers die bij ons de verbouwing deden. De verbouwing was binnen de afgesproken tijd afgerond.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Perfect bedrijf met goede communicatie. Zeer vriendelijk en accuraat geholpen, alles binnen de planning af gekregen. Eindresultaat erg mooi geworden. Tijdens de bouw erg netjes gewerkt! Erg prettig om mee samen te werken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede voorbereiding en communicatie. Details duidelijk uitgelegd. Op tijd begonnen en keurig binnen de aangegeven tijd het werk afgerond. Erg netjes gewerkt. Overlast bij geveldoorbraak tot een minimum beperkt. Personeel vriendelijk en goede werkhouding. Ik ben erg kritisch en zeer tevreden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Afspraak niet nakomen, bij eerste kennismaking

Als je op de eerste afspraak keurig op tijd aanwezig bent dan is de gene met wie je had afgesproken niet aanwezig. Hij zou volgens de dame aan de balie ons hierover hebben bericht. Niet dus. Daar hebben we dan een uur voor in de auto gezeten. Wij vragen ons af of je dan wel goede bouwafspraken met hen kan maken en of deze dan wel worden nagekomen. Om ons via een mailtje alsnog te laten weten dat hij niet met ons in gesprek kon gaan, gaf hij aan dit via een videogesprek te laten lopen. Dit is geen goede zaak voor het bespreken van het bouwen van een nieuwe woning (je kunt niks laten zien over wensen en mogelijkheden).

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Totaal ongeschikt voor woningbouw

Dit bouwbedrijf wat zich van origine alleen bezighoud met het bouwen van kippenschuren moet zich vooral NIET bezighouden met woningbouw. De medewerker werkt zeer chaotisch, is asociaal en een hork van een vent in omgang. Zeer slechte tot geen communicatie, liegt bij afspraken (wil deze dus nooit op papier zetten), zelfs naar z’n aangesloten vastgoedbedrijf maar ook tegen nutsbedrijven en is vooral niet consequent naar alle partijen. Heeft een “showroom” zo zegt hij. Hierin staan producten die niet meer van deze tijd zijn. Opties zijn te moeilijk en dus niet mogelijk. Zeer onduidelijk als het gaat om planning van een bouwproject, houd niemand op de hoogte. Afspraken meerwerk worden niet nageleefd. Liegt bij oplevering tegen de bouwkundige van Vereniging van Eigen huis. Is ook vrij logisch dat dit bouwbedrijf na einde van een project geen klanttevredenheidsonderzoek doet en geen kwaliteitssysteem / keuring heeft. Al met al: Totaal ongeschikt, absoluut niet mee in zee gaan!!!

Slecht

Het is eens maar nooit weer... veel fouten gemaakt. Afwerking waardeloos en geen goed advies gekregen. Dakplaten verschuiven, dakplaten scheuren, dakpannen laat het glazuur al los. Daklijsten laten los, muren binnenbrengen buitenkant scheuren in. En ga zo maar door, je moet altijd twee keer bouwen im je droomhuis te krijgen, maar geen van spijkeren meer voor mij.

Cowboys

Communicatie is zeer slecht: Aannemer reageert niet of met zeer lange vertraging en reageert onvolledig. Ook zeer slordig in de communicatie door zaken bewust buiten te laten of zelfs anders te vermelden dan is besproken. Wees hierop bewust. Zorg ervoor dat meer- en minderwerk voor het tekenen van de koop-/aanneemoverkomst zijn afgestemd. Aannemer zal verwijzen naar standaard ruwbouw-/ en afbouwlijst. Wat daarop niet staat vermeld en wel tot de wensen behoort van de klant wordt (zeer) onredelijk verrekend. Fouten worden door aannemer niet toegegeven en deze worden verdraaid door te suggereren dat dit met koper is vastgesteld. Verantwoordelijkheden worden door aannemer zoveel mogelijk afgeschoven, terwijl hij eindverantwoordelijk blijft over zijn onderaannemers. Daarnaast ook veel discussies over aansprakelijkheid tijdens de bouw en bij het afhandelen van oplever-/onderhoudspunten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Slechte communicatie, komt afspraken niet na

Slechte communicatie binnen het bedrijf. Moesten telkens achter diegene aanbellen i.p.v. dat wij benaderd werden. Afspraken werden niet nagekomen.. Zou dit bedrijf niet aanbevelen!!

Hessenweg 10

7722PK DALFSEN