We zijn tevreden over het bouwproces en het eindresultaat

Het hele bouwproces is goed verlopen, samenwerking was prettig, afspraken werden goed nagekomen. Er werd goed en netjes gewerkt met een mooi eindresultaat. We kijken terug op een mooie tijd

Blind vertrouwen

Dankzij Van Middendorp hebben wij geen kind gehad aan een intensieve verbouwing van onze bos bungalow. Wij waren grotendeels afwezig tijdens de verbouwing, desondanks is alles tot in detail perfect uitgevoerd. De planning werd nageleefd, de communicatie en samenwerking met ons en de architect verliep vlekken loos. Ook onze ongewone speciale verzoeken mbt afwerking konden allemaal opgevangen worden. Ook na de verbouwing zijn ze nog altijd direct beschikbaar voor support, hoe klein de vraag ook is. Een betere aannemer kan een mens zich niet wensen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bouwbedrijf van Middendorp een onderneming die de lat voor zichzelf enorm hoog legt.

Een betrouwbare onderneming met hoge normen en waarden op alle bestuurlijke- en uitvoerende vlakken. Fijne mensen in de omgang, die kwaliteit hoog in hun vaandel gevestigd hebben. Zijn samen met Architect en Opdrachtgever op zoek naar de beste oplossing in de uitvoering van het ontwerp en hebben ook goede onderaannemers aan boord om het plaatje compleet te maken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer kundige en persoonlijke aanpak

Intakegesprek deskundig en professioneel. Er wordt strak en geordend gebouwd op de locatie. ‘Meer en minder werk’ werd goed afgestemd. Planning was soms lastig i.v.m. COVID (materiaallevering) Goede keuze van onderaannemers. Grote betrokkenheid bij de bouw door management en werknemers op de bouwplaats. Ondanks ruime bouwperiode van anderhalf jaar is de betrokkenheid en kwaliteit altijd centraal blijven staan. De prijs-kwaliteit was altijd naar tevredenheid. De nazorg is goed geregeld.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fantastische verbouwing met hoge kwaliteit

*Plan van aanpak goed doorgesproken *Meer/minder werk altijd vooraf doorgesproken (geen verassingen). *Kwaliteit werkzaamheden erg goed en hoog niveau (schilderwerk, stukwerk, vloer eiken, badkamer, Electra plan, lichtplan en uitvoering). oa onderaannemers en bedrijven Bouwheer, van Dissel, Mandemakers en Exquisit parket. *Uitvoerende mannen op de werkplaats (Teunis) fantastisch persoon met flexibiliteit mee te denken en suggesties te geven. *Leander (werk coördinator) flexibel en bereikbaar om wensen af te stemmen. Enige klein negatief puntje zijn (zoals altijd) de hoge kosten. Maar in ieder geval hoog prijs/kwaliteit niveau!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

professioneel specialisme en enthousiasme van medewerkers is een goede verbetering gerealiseerd

Een woning uit 1929 moest op diverse punten worden verbeterd. Door praktisch meedenken, open communicatie over mogelijke verrassingen en oplossingen, flexibiliteit van de medewerkers en begeleiding door het hele proces, is uiteindelijke een goede verbetering gerealiseerd en zijn diverse aspecten van de woning in de oude, maar passende, stijl hersteld met nieuwe materialen. Daarnaast zijn duurzame oplossingen aangebracht voor isolatie e.d. Planning (en communicatie daarover) blijft een punt van aandacht, hoewel bekend dat personeel schaars is, materialen lange levertijd hebben en de agenda snel volloopt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Fantastische samenwerking

Van de voorbereiding tot en met na de oplevering blijven de mensen van van Middendorp betrokken en denken mee om samen een fantastisch eindresultaat te maken. Samen bouwden we 9 moderne vakantiehuizen en een modern en multifunctioneel ontvangstgebouw voor ons vakantiepark!

Vakbekwaam

De badkamerrenovatie heeft Middendorp uitstekend verzorgd. En ook budgettair kwamen ze met slimme & mooie oplossingen!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een gepassioneerde bouwer met de voeten op de grond

Deze bouwer heeft ons bekwaam door het doolhof van regels, tekeningen, wensen, architecten, onderaannemers, mogelijkheden maar soms ook onmogelijkheden, weten te loodsen. Vanaf het allereerste contact t/m de oplevering hebben we constructief met hun en alle verbonden partijen samengewerkt tot dit waanzinnige project er staat!

Vakmensen

In 2022 hebben wij een verbouwing door Middendorp laten uitvoeren. Wat een fantastisch bedrijf is dit, zo professioneel en kundig . Zo brachten ze de buurtbewoners met een traktatie op de hoogte van het eventuele ongemak en alles in de bouw liep voorspoedig en volgens planning, ze werkte ook erg netjes. Ook alle bedrijven waar ze mee samen werken zijn aan te bevelen, deze kwamen ook hun afspraken na en leverden kwaliteit.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Kelder, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Prettig, meedenkend en persoonlijk.

Vanaf moment dat we met het ontwerp aankwamen werd er direct praktisch meegedacht en geadviseerd. Planning wordt vooraf samen bepaald en hier werd aan gehouden. De medewerkers die op de bouw aanwezig zijn, denken ook met je mee en laten zien wat er zoal is gebeurd etc. Geeft heel veel vertrouwen. En wat wij ook als prettig hebben ervaren, dat er altijd een opgeruimde bouwplaats is. Einde van de dag even snel alles netjes maken, kleine moeite maar voor ieder heel veel plezier. Net voor oplevering een forse waterschade gehad, buiten schuld aannemer om overigens, maar ook hier werd zeer adequaat op gereageerd en geacteerd. Waardoor dit uiteindelijk in een relatief korte tijd naar ieders tevredenheid weer was opgelost. Kortom wij hebben het als heel prettig ervaren en zouden bij een volgend huis absoluut weer voor Bouwbedr. van Middendorp kiezen.

Hele goede aannemer

Alle mensen van deze aannemer, met wie ik maandelang contact heb gehad, hebben bij mij een zeer positieve indruk achtergelaten. Het centrale vaste team (Jan, Jesse en Joachim) zijn elke dag aanwezig op de bouwlocatie. John is de spin in het web die alles regelt, controleert, overlegt, meedenkt enz. Een hele belangrijke man in het proces die alle aspecten tot in detail goed beheerst: van het ontwerp, planning, logistiek en financiele aspecten tot en met de bouwkundige uitvoering. Goed gedaan!! Dan de mensen voor de elektra en de loodgieters, ook allemaal toppers in de brede zin van het woord. Het vaste team (de drie J's) hebben met veel respect voor de omgeving, dag in dag uit, geweldig werk geleverd: chapeau! Alles wat uit hun fabriek komt is volgens de hoogste standaarden. Top kwaliteit. Ga zo door! Ik kan nog wel even doorgaan met allerlei superlatieven maar ik zal hier stoppen want anders begint het onwerkelijk te lijken. Maar echt waar: ze zijn heel erg goed!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer content over de uitvoering qua vakmanschap en het meedenken in oplossingen

Het was niet onze eerste ervaring met van Middendorp en zijn wederom niet teleurgesteld. Goede vakmensen, prettig in de omgang en ook uitstekende deeluitvoerders . Plan wordt uitgevoerd conform afspraak , complicaties worden adequaat opgelost. Het is niet goedkoop, maar je krijgt er een geoliede organisatie voor die geweldig resultaat oplevert.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een geweldig proces in een open en eerlijke samenwerking

Een aantal projecten zijn door Bouwbedrijf van Middendorp uitgevoerd. De vakkundige mensen op de bouw zijn rustig, netjes en erg fijn in de communicatie. Je wordt overal goed bij betrokken. Er wordt ontzettend netjes gewerkt. Tijdens de bouw is het ook een nette bouw. Je ziet gewoon dat alles onder controle is. De planning wordt gehaald en het budget bewaakt. Wij zijn enorm tevreden over de fijne samenwerking en ik kan Bouwbedrijf van Middendorp iedereen van harte aanbevelen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bedrijf wat gevaarlijke situaties niet oplost.

Mijn buren hebben gebruik gemaakt van dit bedrijf voor het vernieuwen van hun dak. Bij het afbreken van het dak is er zeer onzorgvuldig te werk gegaan. Er vielen metalen delen, grote spijkers, houten delen en ander afval in mijn tuin. Het was dat ik er op die momenten niet liep, anders was er sprake van groot letsel. Ook is op het nippertje mijn ruit bespaard gebleven. Vervolgens spreek je hen er netjes op aan. Dan wordt er door meerdere werknemers beloofd op te letten en de rommel op te ruimen. Als dat na 3 keer dan nog niet gebeurt, dan ben je geen ster waard als bedrijf!

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.