goede bouwer, vriendelijke mensen

Goed, nogmaals alle bouwers zouden wat mij betreft meer moeten / kunnen meedenken voor klant, bijv heeft u voldoende stopcontacten. Nee dus, ik had verwacht dat een bouwer er wel voldoende levert, hier wordt je niet op geattendeerd, en zo meer.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Indelingswijziging, Aanbouw/dakopbouw, Dakkapel/dakraam, Overige, Herstellen aardbevingsschade, Onderhoud service, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Zonnepanelen/zonneboiler, Badkamer, Keuken, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed bedrijf, eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

Erg fijn bedrijf!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede materialen gebruikt

Makkelijke communicatie, maar betere informatie over geplaatste installaties is wenselijk. Bij het plaatsen van installaties moet beter rekening worden gehouden met praktisch gebruiksgemak. Bijvoorbeeld afvoer wasmachine was geblokkeerd door verdeelunit vloerverwarming.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Nette bouw, zeer goede communicatie

Blij met de manier waarop ons huis is gebouwd. Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd tijdens de bouw. De planning en de kosten werden goed en tijdig doorgenomen.

Jan

Jullie moeten je meer aan je Afspraken houden dan dit soort vragen lijsten waar je niks mee opschiet dom gedoe is dit

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Kelder
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goed en vakkundig

Vlotte reactie op vragen en snelle oplossingen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Safe bedrijf, vriendelijk personeel.

Prettige communicatie, snel reactie op vragen, persoonlijke benadering. Dat was erg prettig. Ik ben erg blij met mijn huis en geniet van het wonen. Enkele onderdelen hadden kwalitatief wat beter gemogen (schilderwerk, kwaliteit dekvloer). Ik hoop veel jaren met plezier in dit huis te kunnen wonen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Bedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel

Goed bedrijf.

Betrouwbaar, degelijk en vriendelijk

Goed bedrijf

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen BV heeft alle afspraken en beloftes op een professionele, vriendelijke en correcte wijze waargemaakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Meedenkend, vakkundig en vriendelijk personeel.

Van de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering t/'m de mensen op de bouw hebben wij niets dan lof. Zeer prettig werken met vakbekwame mensen, als ook de onderaannemers en toeleveranciers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Koningsweg 29

3886KC GARDEREN

Over Van de Kolk Bouw B.V.

Bij Van de Kolk Bouw B.V. is bouwen geen activiteit. Het is een tweede natuur. Vanuit onze uitvalsbasis in het hart van de Veluwe bedienen we opdrachtgevers in de volle breedte van de markt. Met circa tachtig medewerkers bouwen we aan grote en kleine projecten. Dit doen we met passie en hart voor de zaak. Uw zaak welteverstaan. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw van woningen, winkels, kantoren, woonboerderijen, villa's of bedrijfspanden. In al deze projecten is onze persoonlijke benadering kenmerkend. Daarbij hebben onze gekwalificeerde medewerkers geen ander doen voor ogen dan u te ontzorgen in het totale bouwproces. Met oog voor kwaliteit. Tot in de kleinste details.

Over Bouwnu