Geen fatsoenlijke communicatie

Op maandag gebeld met dit bedrijf. Op een haastige toon werd verteld dat ik via de app mijn project kon aangeven en dat daarna contact zou worden gezocht. Via de app heb ik dat die dag kenbaar gemaakt wat ik graag vervangen wilde hebben. Op vrijdag had ik nog niets vernomen dus heb ik wederom gebeld met dit bedrijf. Ik zei dat ik had gehandeld conform onze afspraak maar nog niets vernomen had. Hij gaf aan dat hij zelf wel bepaalde wanneer hij zou reageren op mijn app, überhaupt op apps. Ik zei bijna verontschuldigend dat niet weten. Hij vervolgende met dat ik te dwangmatig was en het woord conform was de druppel. Hij adviseerde mij naar een ander aannemer op zoek te gaan omdat hij een relatie al niet meer zag zitten. Ik moet zeggen dat ik best verbaasdwas.... Oordeel zelf ..

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Hooiweg 32

9761GS EELDE