Slecht

Mooi huis gebouwd , goede kwaliteit maar een enorme fout gemaakt en dat lossen ze niet netjes op Bel voor details : 0633177173

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.

Geweldig bouwbedrijf

Geweldig bouwbedrijf met fantastische medewerkers. Zou zo weer met hun gaan bouwen. Werken met klasse en 1e keus materialen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een bouwbedrijf die zijn afspraken na komt

Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Postma, komt zijn afspraken na en heeft een prachtig casco huis voor ons gebouwd. De onderaannemers zijn vakmensen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Slechte afhandeling opleverpunten/ vak-technisch, slechte onderaannemer

Op zich heeft Postma voor ons een nette woning gebouwd. Alleen de oplevering en de afhandeling daarvan laat zeer te wensen over. Ook nu het huis er inmiddels enkel jaren staat zijn er bouwfouten geconstateerd die volgens Postma buiten de garantie vallen. Inmiddels zijn al wel twee schoorstenen, die deels uit elkaar vielen gerepareerd voor zover, Ik verwijt zowel Postma als onderaannemer Ewald nalatig en laakbaar gedrag. Let ook goed op wat voor isolatie schil je met Postma afspreekt want daar gaat ook veel mis en dan wil Postma ter compensatie een extra isolatie laag tegen de constructie aanplakken. Slecht slecht slecht. Tav de installateur deze kan best een stekkerdoos plaatsen e.d. maar wanneer het op een warmtepomp een wtw een koelsysteem, dus wanneer het te technisch wordt kun je niet op de technische vaardigheden van de medewerkers van het bedrijf rekenen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

We kunnen op geen enkel front een positieve waardering geven.

We hebben een zeer slechte ervaring met Bouwbedrijf Postma en zijn hierdoor diep in de problemen terecht gekomen. Bouwbedrijf Postma schroomt niet om willens en wetens iets recht te willen maken wat krom is. Wij ervaren een slechte bouwkwaliteit en communicatie.

Aangenaam bedriuw!

Besykje de kommende tiid wer wat wer

Smidstrjitte 6

9147BK HANTUM

-31620601806

Over Bouwbedrijf Postma BV

Bouwbedrijf Postma is als familiebedrijf al ruim een eeuw een begrip in Noord-Nederland. We realiseren zowel houtskelet- als traditionele woningen. Dit doen we met veel plezier onder eigen architectuur, maar ook voor andere architecten en zakelijke opdrachtgevers.

Over Bouwnu