Vakkundig, klantgericht, vriendelijk, korte bouwtijd

Bouwbedrijf Mulder is een "kleine" aannemer met altijd een vast aanspreekpunt. Wij hebben dat als zeer plezierig ervaren! Er is altijd goed overleg geweest, tot in alle details. Deze aannemer heeft echt liefde voor het vak en kon goed overweg met onze perfectie. Zo is ons huis geworden zoals wij dat voor ogen hadden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vriendelijke vakmensen maken mijn huis mooi

Mijn huis is weer helemaal op orde met moderne materialen. Maatwerk en met oog voor detail. Kozijnen en ramen vervangen en gerepareerd Goten, platdak boeidelen en zinkwerk Latijen hersteld en net metselwerk met de oorspronkelijke stenen En het was nog gezellig met ze ook aan onze keukenrafel Volgende keer vraag ik ze weer

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Heel betrouwbaar en deskundig

Wij hebben de samenwerking met Mulder als heel prettig ervaren. Het resultaat is een prachtig huis waar we met veel plezier wonen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Plezierige bouwer met vakmanschap hoog in het vaandel!

Voor ons was het de eerste keer dat we een nieuw huis lieten bouwen. We stapten een onbekende wereld binnen. Bouwbedrijf Mulder heeft ons erg goed begeleid en geadviseerd in het keuzeproces. Ze zijn laagdrempelig en werken met korte lijntjes. De werknemers zijn zeer vakbekwaam en prettig in de omgang. Even iets vragen of overleggen was geen probleem. Ook het tussentijdse overleg met bijvoorbeeld de loodgieter of elektricien was prettig en zeer efficient, aangezien een eerste idee op papier in de praktijk soms beter net iets anders kan worden uitgevoerd. De werkzaamheden verliepen volgens/ binnen planning en we zijn zeer content met het eindresultaat. De uiteindelijke oplevering verdient een pluim: een daadwerkelijk champagne moment met slechts een paar kleine aandachtspunten!

Zeer tevreden!!

Afgelopen vrijdag is onze 2/1 kap woning opgeleverd. Intensieve samenwerking met bouwbedrijf Mulder ligt achter ons. Andres heeft ons in alle opzichten fantastisch begeleid. Bouwbedrijf is een absolute aanrader. Bouwbedrijf Mulder (in de persoon van Andres van de Hoorn) blinkt uit in vakmanschap, kennis, goede begeleiding en netheid. Bedankt mannen!

Professioneel,betrouwbaar bouwbedrijf

Door goede communicatie, het nakomen van afspraken, snel schakelen en fantastische werknemers is in korte tijd de bouw van ons huis naar tevredenheid gerealiseerd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Professioneel bedrijf dat zeer vakkundig is.

Nieuw huis laten bouwen door Mulder. De kwaliteit is erg goed. Afwerking van de woning is ook van een erg hoog niveau. Prettige manier van communiceren en uiteindelijk staat kwaliteit voorop.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede organisatie met verstand van zaken en een prettige communicatie

Goede organisatie. Er werken mensen met verstand van zaken die duidelijk en snel communiceren

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede communicatie, vaklui aan het werk en meedenken!

Dit was onze eerste keer dat wij zelf een huis lieten bouwen. Ik kan deze aannemer iedereen aanraden! Andres is een man van zijn woord. Geen loze beloftes. Natuurlijk zijn er altijd een paar kleine hobbels op de weg, maar die werden met goede communicatie goed opgelost. Het eindresultaat is prachtig! Dat komt ook door de onderaannemers waarmee gewerkt wordt. Ook zij willen heel graag meedenken en voor overleg was veel ruimte. Het is met recht ons droomhuis geworden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Ervaring, betrokken, kwaliteit en betrouwbaarheid!

Voor het eerst een huis laten bouwen (eigen ontwerp) zonder dat ik technische kennis heb, daardoor erg afhankelijk van de aannemer. Op alle vlakken heeft Mulder m’n verwachtingen overtroffen. Eerlijk, betrokken, altijd de kwaliteit voorop en erg betrouwbaar in de omgang en bouw. Erg belangrijk is ook dat Mulder samenwerkt met erg goede onderaannemers wat ik nu nog elke dag terug zie in de woning. Verder heb ik het meedenken gedurende de bouw erg gewaardeerd - altijd op een open en eerlijke basis. Als ik ‘t opnieuw zou moeten doen rij ik direct weer naar Mulder in Elspeet.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Aanbouw/dakopbouw, Dakkapel/dakraam, Overige, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Badkamer, Vloer

Super, goed contact, overleg en meedenken

Na een voorgesprek kennis gemaakt met de aannemer op een bouwwerk van deze aannemer. De trots over zijn product heeft ons doen besluiten met hem in zee te gaan. Er was altijd goed overleg, ook met de onder aannemers. Ook tijdens bouw meedenken. Dit is onze derde woning die we zelf laten bouwen en dit was de prettigste ervaring.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Perfect in uitvoer, fijn in communicatie.

Wij hebben Bouwbedrijf Mulder als zeer goed en plezierig ervaren. Duidelijke afspraken die nagekomen werden. Prettige communicatie, alles is bespreekbaar en zeer flexibel in uitvoer. Denken goed mee, geven meerdere opties, komen regelmatig met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Werken zeer precies en kijken naar details.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Traditioneel bouwbedrijf dat goed meedenkt en korte lijntjes hanteert

Bouwbedrijf Mulder uit Elspeet is een fijn bouwbedrijf dat goed meedenkt met je persoonlijke wensen, maar ook kijkt wat financieel haalbaar is. Er werd zeer netjes gewerkt, elke avond werd er keurig opgeruimd. Door de korte lijntjes met de medewerkers werden vragen doorgaans vlot opgepakt. In de periode dat ons huis werd gebouwd was het erg druk zodat we soms wat lang op antwoord moesten wachten, maar dat was begrijpelijk en hebben wij niet als storend ervaren. We zijn heel blij met ons mooie huis!

Flexibel en gedreven !

Bouwbedrijf Mulder heeft ons vanaf onze eerste plannen fijn en duidelijk begeleid, een heldere offerte gedaan waarbij werd meegedacht hoe al onze wensen konden worden gerealiseerd, binnen het budget. Waar nodig werden verbeteringen voorgesteld en besproken. En, uiteindelijk sneller dan verwacht, een geweldig ruime en luxe woning heeft opgeleverd !

meedenkend en flexibel

onze eerste woning die we zelf lieten bouwen , hielden rekening met verrassingen , maar die kwamen niet. tussentijdse aanpassingen geen probleem , tegen billijke prijzen. keurige oplevering

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbaar en betrokken; van werknemer tot directie.

We hebben een fantastische bouwperiode gehad. Er was alle ruimte voor overleg en aanpassingen. Vanuit de twee zeer positief ingestelde timmerlieden en ook door onderaannemers werden positieve verbeterpunten aangedragen, Richard en Henry hebben de bouw van ons huis uitgevoerd alsof ze er zelf gingen wonen. Afspraken over kosten van aanpassingen werden snel vastgelegd zodat er geen negatieve 'verrassingen' zijn geweest.

Staverdenseweg 51

8075AP ELSPEET