Plezierig contact en vakmanschap.

Bouwbedrijf Kamphuis heeft onze woning in Hoevelaken gebouwd in opdracht van BPD. Vanaf de eerste dag verliep het contact super, er werd meegedacht met tal van zaken en advies gegeven. Ook hun onderaannemers zoals installatiebedrijf Vasterink zijn heel vakbekwaam en denken mee. We waren tijdens de bouw altijd welkom en gedurende de bouw konden zaken aangepast worden. Hun mensen op de bouw hebben echt verstand van zaken en hebben een goede “oosterse” mentaliteit. Met de oplevering was alles op en top, wij zouden dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Het laten bouwen van ons huis door bouwbedrijf Kamphuis is een feestje.

Het laten bouwen van ons huis door bouwbedrijf Kamphuis is gerealiseerd ziet er van binnen en buiten prachtig uit. Wij zijn blij met het metselwerk en de rollagen i.c.m. de voegen zoals bedacht maar zeker ook de afwerking en het meedenken in het bouwproces heeft ons huis gemaakt tot hetgeen er nu staat. Voor ons het is een feest er iedere dag te mogen wonen in z'n huis. We zouden dit zo weer op deze manier willen doen. Enkele potentiele gegadigden hebben we inmiddels gewezen op het bouwbedrijf Kamphuis met hun deskundigheid en manier van omgaan met de opdrachtgevers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Heel fijn samengewerkt aan de bouw van ons mooie huis

Wij hebben Bouwbedrijf Kamphuis ervaren als een zeer prettige partner om ons huis mee te bouwen. De kwaliteit en vakmanschap die wij zagen tijdens de bouw werd onder andere onderschreven door het lage aantal opleverpunten die in samenspraak met een onafhankelijke bouwkundige werden genoteerd. De communicatie verliep erg prettig; de lijnen waren kort en we voelden geen enkele drempel om wensen, op- en aanmerkingen kenbaar te maken. Zowel de bouwbegeleiding als de timmermannen denken mee, geven goed advies, werken netjes en zijn flexibel. Als er een keer iets mis ging, werd dat in goed overleg besproken en keurig opgelost. De planning werd gehaald. Meer- minderwerk werd duidelijk inzichtelijk gemaakt en pas uitgevoerd na akkoord van de klant. Samengevat zijn we zeer tevreden met het bouwproces en blij met het eindresultaat!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Net, professioneel en betrokken bouwbedrijf!

Bouwbedrijf Kamphuis levert kwaliteit, is professioneel en werkt zeer netjes. Vragen worden snel beantwoord en evt. Punten snel opgepakt. Mensen met passie voor het vak, wat duidelijk terug te zien is in hun werk. Bij de oplevering waren er een aantal kleine punten, welke snel en goed zijn afgehandeld. Met veel plezier wonen wij nu in ons droomhuis.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

UItsekend bouwbedrijf om je droom te laten realiseren

Vanaf de eerste ontmoeting bij het schetsontwerp en de open dag in de showroom al een super goed gevoel. Dit werd door het bespreken van de ontwerptekening en onze wensen verder onderstreept. Tijdens het bouwproces een duidelijke en heldere communicatie over alle bouwgerelateerde zaken. Er is actief meegedacht om onze wensen in te willigen en naar mogelijke (goedkopere) alternatieven gezocht. De mannen op de bouwplaats zijn vriendelijk, klantgericht en niet te beroerd om even de tijd te nemen om e.e.a. uit te leggen of te laten zien. Super bedankt aan iedereen die zich voor onze woning heeft ingezet.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer professionele no-nonsense bouwer die goed luistert naar de klant

We hebben een eigen huis laten bouwen en kwamen via via bij Kamphuis uit. Vanaf eerste moment hele open en deskundige gesprekken gehad. Goede adviezen waarbij er naar onze wensen werd geluisterd maar ook gespiegeld werd of zaken wel zo mooi waren/werkten als dat je dat als consument zou willen. In het bouwproces ook goede aanvullende tips gehad die we zelf anders zeker over het hoofd hadden gezien. Enthousiaste professionals, niet alleen op kantoor maar zeker ook op de werkplaats, die er plezier in hadden iets moois voor ons te maken. Vlekkeloos parcours gelopen en nu heel tevreden en blij met ons nieuwe huis. Top!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Niet alleen tijdens de bouw luisteren ze goed, maar ook de after service is heel netjes

Tijdens de bouw worden alle vragen netjes beantwoord en worden alle mogelijkheden op een nette wijze toegelicht en begroot. Daarbij komt dat de service na oplevering ook ver gaat. Na 4 jaar gebeld over een lekkage en na een paar dagen staat er een steiger tegen de woning en wordt alles nagekeken. Er bleek niet veel aan de hand, maar het voelt goed dat zeker te weten. Ongevraagd werd ook aangeboden iets te verbeteren aan onze raamluiken (vanuit voortschrijden inzicht), waarvoor ze helemaal niet langskwamen. Goed geregeld!!

We zijn zeer blij met Bouwbedrijf Kamphuis

Onze ervaring is dat Kamphuis echt heeft meegedacht, planmatig te werk ging en vooral dat het vakmannen zijn! Iedereen die wij op de bouw hebben gesproken was trots op zijn werk! De planning liep soepel, proces ging gestroomlijnd en ze gaven goed aan wanneer er iets van ons werd verwacht. Het eindresultaat is een pracht duurzaam huis dat helemaal voldoet aan de verwachtingen. Ik zou iedereen aanbevelen om met deze mannen om tafel te gaan!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prettige samenwerking met personeel van Kamphuis.

Fijne samenwerking en ruimte om zaken aan te passen in de planning. Communicatie kan worden verbeterd en ook de aansturing en controle van onderaannemers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Plezierige ervaring tijdens de bouw van onze nieuwe woning.

Vanaf het eerste contact was er direct een positief/goed gevoel. Er werd meegedacht, suggesties gedaan en we werden op geen enkele manier gedwongen tot bepaalde keuzes. Tijdens de bouw was er regelmatig contact en de beloofde opleverdatum werd ruimschoots gehaald. Ook in het traject na oplevering werd snel en adequaat gehandeld. Van harte aanbevolen!

Kamphuis staat voor kwaliteit

Het (financieel)voortraject is diffuus voor de klant die geen bouwkennis zelf heeft. Dit kan sterk worden verbeterd door dit niet via de architecten te laten lopen. Werken met stelposten heeft veel tot discussies geleid. Het installatie en sanitair werk heeft veel gedoe opgeleverd. Bouwkwaliteit is zeer goed. Projectbegeiding is goed.

Vakkundig, menselijk bedrijf

Bij Kamphuis werken vakkundige, sympathieke mensen. De afwerking is kwalitatief erg goed. Ook de nazorg was goed geregeld. We hadden maar enkele opleverpunten, maar de waren snel verholpen.

betrouwbare aannemer

overleg over alles was mogelijk en er werd rekening mee gehouden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbaar, komen na wat ze zeggen.

Prettig in omgang, staat open voor op- en aanmerkingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Bouwbedrijf Kamphuis heeft onze droom waargemaakt!

Vanaf dag 1 een prettige en positieve samenwerking geweest en mee gedacht over het zo praktisch en mooi mogelijk maken van de wensen voor ons droomhuis.

Prima!

Prima bouwbedrijf.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prettige samenwerking met vriendelijk personeel

Prettig contact Altijd oplossingsgericht Probeert aan alle wensen te voldoen

Zie vorige

Zie vorige

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Verstand van zaken en debelijk gebouwd

Goed, maar had iets meer proactief verwacht. Bijv grondwater n kruipruimte.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Erik-Jan is een zeer kundig en positief meedenkende uitvierder

Betrouwbaar en welwillend

Kamphuis prima bedrijf. Niels Nijhuis prima vent die doet wat hij zegt en meedenkt. Brummelhuis bevelen nietaan. Voelen ons in de steek gelaten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

goede service, prettige medewerkers

Heel fijn om met dit bedrijf een huis te bouwen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer prettige ervaring met Kamphuis, een bedrijf van: een man een man een woord en woord, ofwel afsp

Een zeer flexibel en kundig bouwbedrijf. Met oog voor kwaliteit esthetiek en de klant centraal stelt!!

Beekstraat 3

7678AZ Geesteren ov

Over Kamphuis Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Kamphuis bestaat al sinds 1958. Onze wortels liggen in de particuliere woningbouw (ook seriematig). Verspreid over Nederland wonen vele gezinnen in een huis van Kamphuis. Ook zijn we sterk in utiliteitsbouw, verbouwingen en renovaties. Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen. En werken uitsluitend met de beste vakmensen en een vaste kern van gerenommeerde leveranciers en onderaannemers. We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en begeleiden hen intensief gedurende het hele bouwproces. Onze kernwaarden: kwaliteit, flexibiliteit en deskundigheid.

Over Bouwnu