Fijn bedrijf, korte lijntjes, afspraak is afspraak. Een bedrijf met meedenkende vakmensen.
Fijn bedrijf met vakmensen die met je meedenken. een echte aanrader.
Nieuwbouwhuis gekocht bij J. Timmer. Plannen gemaakt op hun kantoor, waar ze erg goed met je meedenken. Het werk werd daarna ook goed, correct en snel aangepakt. Na de oplevering had ik nog een klein punt, en dat werd ook netjes opgelost. Fijn bedrijf! Daarna ook nog een mooi tuinhuis/schuur laten bouwen, en dat ook perfect verlopen!
Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht welke door Bouwbedrijf J. Timmer is gebouwd in Putten. Ondanks dat het een nieuwbouw project was, was er voldoende ruimte om de woning aan te passen naar onze wensen. Communicatie verliep vlot en duidelijk. Kwaliteit is wat je van een nieuwbouw woning mag verwachten. Wij zijn zeer tevreden!
Zeer goede ervaring(en) met Bouwbedrijf J. Timmer BV. Afspraken worden nagekomen, nette en correcte behandeling. Betrokken eigen vaklieden met liefde voor hun vak!
Tijdens de voorbereidingen en de bouw van onze schuur en bijkeuken, werd er goed meegedacht. Daarnaast zijn de mensen echt vakmensen. Oog voor detail is groot en de afwerking is fantastisch.
Goed advies. Leuke mensen. Betrouwbaar
Timmer heeft ons bedrijfspand in Harderwijk gebouwd. Binnen de gestelde tijd, binnen het gestelde budget en een kwaliteit die ver boven de standaard uitkomt voor een bedrijfspand. In bouw team gerealiseerd en tijdens de bouw in overleg met elkaar de beste opties gekozen. Ook samenwerking met W en E liep onder de regie van timmer soepel samen. Ik zou dezelfde keuze direct weer maken.
Rijden veelste hard kleven bumper en rijden echt bijna in je !!
Zeer tevreden klant. Bouwbedrijf werkt netjes en levert vakwerk. Goede afstemming met installateur en interieur bouwer, waardoor ook uiteindelijk de badkamers goedkoper uitvielen.
Nieuwbouw vrijstaande woning Hulshorst . Fijn bedrijf wat met korte communicatielijnen werkt en de gemaakte afspraken binnen acceptabele tijd nakomt.
Via een relatie zijn wij in contact gekomen met het bouwbedrijf. Men reageerde snel. Ook de offerte was snel in ons bezit. Het advies was prima. Binnen de gestelde tijd werd de bouw gestart. De organisatie van het werk, en de uitvoering, tot onze volle tevredenheid. Ook de bouwvakkers worden ter zake kundig en vriendelijk. Dit gold ook voor de ingehuurde bedrijven. Wij zouden van harte dit bouwbedrijf aanbevelen.
We zijn zeer tevreden over het hele proces: goede advisering, zorgvuldige voorbereiding, goede planning, uitvoering door vriendelijk personeel, er werd netjes en zo schoon mogelijk gewerkt, goede service na melding van kleine mankementen, prima eindresultaat. Een uitstekend bedrijf!
Gemaakte afspraken waren duidelijk, indien er toch vragen waren kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Regelmatige update over de voortgang van de bouw.
aanleg tweede badkamer. Goed meedenken en afwerking is prima. Planning was wat chaotisch i.v.m. vele werken elders. Fam Vink Putten
Goede service, meedenken, service gericht, opdracht perfect uitgevoerd
Zeer net aannemersbedrijf van aanneming tot oplevering een prettige samenwerking.
...maar de ervaring dat we meer dan tevreden waren hadden we al van de verbouwing van de gehele woning in 2006! Dat was dan ook de reden om weer voor jullie te kiezen!
We hebben een vrijstaande woning laten bouwen in amersfoort door bouwbedrijf J Timmer. De kwaliteit van bouwen was prima en we wonen er met veel plezier. Ook de nazorg is prima in orde.
Betrouwbaar bouwbedrijf die doet wat hij beloofd met uitstekend en vriendelijk personeel!
Denken mee voor en tijdens de bouw. Veelzijdig en kwalitatief goed vakmensen. Ruimte voor aanpassingen en nieuwe ideeën tijdens de bouw. Goede planning met daardoor tijdige oplevering.
Stenenkamerseweg 21
3882NE PUTTEN