Zeer vakkundige prettige aannemer

Prettige communicatie en komt na wat je afspreekt

Betrouwbaar, netjes en goed

Altijd duidelijk, netjes en betrouwbaar. Van offerte tot en met de oplevering prima. Men denkt in alles mee en probeert dit zo goed mogelijk uit te leggen en te realiseren. De bouw zelf zag er altijd tip top en opgeruimd uit, kortom een aanrader.

Zeer vakkundige aannemer

Vakkundig, professioneel, meedenkend, betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bouwbedrijf Hollanders heeft afgelopen jaar onze nieuwe woning gebouwd. Ruim binnen de tijd was is onze woning opgeleverd zonder onaangename verrassingen. We werden continue op de hoogte gebracht van wat er ging gebeuren en wijzigingen werden direct opgepakt. We zijn erg tevreden over het resultaat!

Kerkendijk 102

5712EW SOMEREN