Bouwbedrijf Hertzinger heeft in 2004 de garage uitgebouwd naar dubbele garage met kap. Een niet goed doorgesoldeerde lasnaad in de dakgoot veroorzaakte uiteindelijk houtrot aan houten bekisting onder goot. Helaas kon er geen aanspraak gemaakt worden op Bouwgarant vanwege verjaringstermijn van 5 jaar. Dankzij verantwoordelijkheidsbesef van Bouwbedrijf Hertzinger is de reparatie zeer accuraat opgepakt en professioneel hersteld, zonder de kosten in rekening te nemen. Daarom wil ik Bouwbedrijf Hertzinger van harte aanbevelen!
Heel goed!
Stuk voor stuk vakmensen die uitstekend meewerken en meedenken. Het viel niet altijd mee om de juiste onderaannemers op tijd op de bouw te krijgen, maar uiteindelijk is het toch, naar tevredenheid gelukt.
Zowel advies als uitvoering en service zeer prettig en zeer deskundig.
Wij hebben eind 2006 een stuk aan ons huis laten bouwen door Hertzinger bouwbedrijf. De bouw hebben wij als zeer prettig ervaren. Korte communicatielijnen waardoor snel beslissingen genomen konden worden. Ook het contact met de bouwvakkers, wij woonden tijdens bouw op de bovenverdieping, was uitermate prettig. De jaren daarna heeft Hertzinger nog meerdere kleine klusjes voor ons gedaan. En weer tot volle tevredenheid. Afgelopen donderdag had ik wederom een bouwbedrijf nodig. Uiteraard Hertzinger weer gebeld en wat was ik blij dat binnen 10 minuten er iemand kwam en goeie tips gaf om het probleem op te lossen.
Tijdens de ingrijpende verbouwing van de benedenverdieping van ons huis hebben we gedurende ruim 2 maanden buitengewoon prettige contacten met het personeel van HERTZINGER gehad. Niet alleen waren ze zeer deskundig, maar ook bereid en in staat om tijdens de verbouwing met ons mee te denken en te adviseren over praktische en betaalbare oplossingen van onvoorziene problemen. Het resultaat van de verbouwing heeft onze verwachtingen dan ook verre overtroffen.
Lastig probleem met vocht in souterrain. Uiteindelijk helemaal opgelost door de juiste specialisten te betrekken.
Ons dak (beton dakpannen) is vijf jaren geleden vervangen door Bouwbedrijf Herzinger. We waren tevreden over de uitvoering van de afgesproken opdracht. Bij een recente stortbui bleek er water door het dak ons huis binnen te komen. Binnen enkele uren was er medewerker van Herzinger bij ons op het dak, om de oorzaak te achterhalen. Dit bleek mosvorming op een onverwachte plek. Direct is een voorlopige oplossing gevonden. Later is een definitieve oplossing uitgevoerd en zijn onze dakpannen door een zorgvuldige vriendelijke medewerker gereinigd. Bedankt.
Goede en betrouwbare mensen! Prettig om in en rond het huis te hebben. Goed werk geleverd en via aanspreekpersoon goed en duidelijk mijn wensen kenbaar kunnen maken. ( meer dan een zin dus...)
Zonder meer goede service en vakmanschap waarbij men zich houdt aan de toezeggingen, goed communiceert, inspeelt op de wens van de klant en kwaliteit levert.
De deur is netjes geplaatst. Hij sloot niet goed in eerste instantie, en dat hebben ze kosteloos verholpen. Fijn!
We hadden al ervaring met Hertzinger Bouw, doordat we onze salon al hadden verbouwd, ruim 2 jaar geleden. Nu was ons woonhuis aan de beurt, echt een fantastische uitbouw met prachtige kozijnen, een nieuwe keuken, badkamer vergroot, een fikse verbouwing van 11 weken. Maar we zouden t zo weer doen, alles tiptop geregeld, aan alles word gedacht, en veel tussentijds overleg. Aan heel veel kleine dingen word gedacht, zo kwamen we elke dag in een aangeveegd huis thuis, ze werken zo schoon. Duidelijke planning, en af en toe een bouwvergadering voor de puntjes op de i. Een fijn bedrijf, en alle bedrijven die ze inhuren zijn allemaal prettige mensen, met veel ervaring en passie voor hun werkzaamheden. Puur vakmanschap! Een echte aanrader! Een dikke 10!
Deskundig , plezierig in de omgang , en afspraak is afspraak ; denken met je mee !
Wij hebben het hele traject van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We hebben een grote verbouwing laten uitvoeren en daarbij zijn goede afspraken cruciaal. Om te beginnen de offerte. Deze wordt zeer overzichtelijk aangeleverd waardoor we heel gemakkelijk beslissingen konden nemen over het uit te voeren werk. De communicatie verloopt helder, open en men is heel flexibel. Nadat we overeenstemming bereikt hadden en de bouw kon beginnen kregen we netjes een planning met de uit te voeren werkzaamheden. Op voorhand werden details goed besproken en zo ontstonden er tijdens bouw ook geen grote verrassingen. Ook tijdens de bouw bleef Hertzinger heel flexibel en konden we nog wijzigingen doorvoeren in de plannen. De mannen werken heel hard en heel zorgvuldig. Het project is naar tevredenheid opgeleverd. Het zijn duidelijk vakmannen. Kiezen voor Hertzinger raden wij iedereen aan.
Op basis van eerdere ervaringen gekozen en ook dit keer weer waargemaakt. Gewerkt volgens planning en op tijd opgeleverd.
eerder een opbouw in een vorig huis laten bouwen. naar aanleding van die ervaringen de verbouwing van een onze nieuwe woning naar volle tevredenheid laten uitvoeren,
Er werd veel aandacht besteed aan bescherming en afdekken van de ruimte. Met succes, want geen beschadigingen aan de vloer of stof elders in het huis. Er werd ook netjes gewerkt en schoongemaakt waar nodig. Correcties of aanpassingen gedurende de verbouw waren geen probleem. Ook het contact met de mannen van Hertzinger verliep goed; ze waren elke dag de hele dag aanwezig. In sommige gevallen waren we afhankelijk van de beschikbaarheid van onderaannemers wat niet ideaal is, maar uiteindelijk is het goed gekomen. We zijn erg blij met het resultaat.
het is prettig samenwerken met Hertzinger. Er wordt goed gecommuniceerd en meegedacht. werkzaamheden worden netjes en goed uitgevoerd.
Hertzinger heeft bij ons (jaren 30 woning) een keuken aangebouwd, een nieuwe berging gebouwd, een garage gesloopt en groot onderhoud aan het dak verricht. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd; foutjes zijn allemaal zonder problemen hersteld. Zowel de eigen vaklui als die van de ingehuurde onderaannemers waren allemaal bijzonder prettige mensen om in en om het huis te hebben. Hertzinger communiceert open, geeft heel eerlijk advies, komt zijn afspraken na en gaat zeer redelijk om met alle soorten klachten en opmerkingen. Het blijft wel nodig om zelf op te letten dat alles volgens je wensen gebeurt (maar dat geldt altijd voor iets complexere projecten).
Wij hebben onze aanbouw en renovatie door Hertzinger uit laten voeren. Op advies van Rob (Hertzinger) en onze architect hebben we dit via een bouwteam gedaan en geen inschrijving gehouden. Hierdoor hebben we in een aantal rondes binnen ons budget de aanbouw en verbouw kunnen realiseren, iets wat we waarschijnlijk via een aanbesteding niet gelukt was. Ook de combinatie van door Hertzinger uitgevoerde en in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden paste prima. Over het werk zelf niets dan lof, Henk onze voorman is een echte vakman. We zijn nog niet klaar met verbouwen en voor de volgende fase gaan we zeker weer eerst met Herzinger aan tafel.
Hertzinger is voor ons de partij om mee in zee te gaan. Goede communicatie, altijd flexibel. Ze denken mee met de klant en redeneren niet vanuit zichzelf. Absolute aanrader!
Bedrijfsweg 14
3831KE LEUSDEN
Voor ons is het vanzelfsprekend dat onze klanten een zorgeloze verbouwing verwachten. En die garanderen we dan ook.