Habe is maximaal gedreven er iets moois van te maken.

Vanaf het eerste moment klikte het met HABE. De prachtige referentie projecten, de pragmatische manier van werken en de persoonlijke benadering sprak ons aan. Hierom hebben we HABE gekozen. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Alle zaken werden opgepakt, problemen werden opgelost en het resultaat is boven verwachting. Zeer capabele medewerkers hebben een schitterend eindresultaat neergelegd. Mooier en beter kun je het niet wensen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zorgeloos bouwen met een prachtig eindresultaat.

Samen met Habe Bouwen in Stijl uit Lunteren ons nieuwe huis gebouwd. De samenwerking was buitengewoon goed en we zijn enorm blij met het resultaat. Bij het eerste contact voelden we ons welkom en hadden we een goede indruk. De tekeningen lagen uitgeprint op de tafel, een lijst met vragen lag al klaar om meer duidelijkheid te krijgen en de planning was al voorbereid. Met aandacht werd invulling gegeven aan onze wensen. We hebben genoten van de bouwperiode. Het was best een complex project, maar het is bijzonder soepel verlopen. De Habe medewerkers, zowel op de bouw als op kantoor, samen met de onderaannemers, werken goed samen. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit. De communicatie is altijd prettig, vriendelijk, snel, direct en helder. Het doel is samen het mooiste en beste resultaat te bereiken. Habe is een fijne en betrouwbare aannemer die we van harte aanbevelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Niet alleen meer dan een bouwbedrijf, maar voor ons simpelweg het beste bouwbedrijf

Afgelopen jaar (en tot dit voorjaar) heeft HaBé Bouwen in Stijl uit Lunteren ons huis geheel ver(her)bouwd en wat een fantastisch huis is het geworden en een soepel traject is dit geweest. Nooit geweten dat een bouwproject van deze omvang zo soepel kon lopen, met zoveel expertise, maar vooral ook goede, eerlijke, snelle en prettige communicatie. De kwaliteit van HaBé klinkt door in al hun direct medewerkers, maar ook in alle door hen voorgestelde en aangenomen onderaannemers: stuk voor stuk mensen waarmee het heel prettig werken is, helemaal voor mensen zoals wij die veeleisend zijn als het om kwaliteit en expertise gaat. In complexe trajecten zoals dat van/voor ons, zijn veranderingen in wensen en eisen, omgeving en regelgeving, capaciteit en beschikbaarheid van leverancier en producten en onvoorziene zaken natuurlijk een gegeven. Het is dan ook een bijna ongelofelijke prestatie dat gedurende het gehele project alle planningen die ons vanaf de start zijn overlegd exact zijn opgevolgd en behaald: een knap staaltje vakmanschap! Wij bevelen HaBé en alle specialisten en onderaannemers die met hen werken dan ook van harte aan iedereen aan. Tenminste... zolang die aanbeveling niet betekent dat HaBé het nu zo druk gaat krijgen dat ze ons volgende project niet kunnen gaan doen ;-).

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

vakmanschap , kwaliteit en afspraken worden nagekomen

Met Habé doorgenomen wat mijn wensen waren , aanvulling en tips van Habé opgepakt! Prima planning en uitvoering door ,daar waar nodig, flexibele vakmannen! Een tevreden klant

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Komen afspraken na

Geweldige mensen om mee te werken. Super. Goed mee te communiceren, werken super netjes

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Meedenkend bedrijf die kwaliteit leveren als harde eis stelt aan haarzelf en haar medewerkers

Vanaf het eerste moment wordt meegedacht en geadviseerd. Gevolgd door een transparante offerte en vlekkeloze uitvoering waarbij, gestreefd wordt naar perfectie. Ook de door HABE ingehuurde onderaannemers, waar zij vaak al een lange werkrelatie mee blijken te hebben, kennen de eisen van HABE en hanteren die net zo goed. Wij zijn dan ook zeer tevreden waarop alles is verlopen en uitgevoerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer

Nvt

Nvt

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Geweldige

Goede vak mensen, doen wat ze beloven .

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Dak, Keuken, Overige

Betrouwbare en fijne partner

Wij hebben Habé ervaren als een betrokken aannemer met oog voor detail en kwaliteit waarbij de opdrachtgever centraal staat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Vakbedrijf

Uitstekende partij om mee samen te werken. Van ontwerp tot nazorg professioneel geregeld. Ze denken mee over alle details waar je zelf niet aan zou denken. Ook fijne onderaannemers die ook kwaliteit leveren. Dank Hans en collega’s voor de bouw van ons huis!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Super bedrijf met vakkundige mensen die altijd meedenken!!

Heel fijn bedrijf om mee samen te werken; op en top vakmensen kan ik iedereen aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

een uitstekend bouwbedrijf met perfecte service

Bij toeval kwamen we bij HaBé terecht en het voelde meteen goed. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, doch een huis bouwen doe je voor een lange termijn en dan moet het gewoon goed zijn. Het hele proces verliep gewoon prettig. Ze komen hun afspraken na, trachten echt binnen de planning te blijven en plegen steeds ook naast de gebruikelijke bouwvergadering overleg. Het eindproduct is dan ook uitstekend. Een aanrader deze bouwer, Chapeau.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer prettige samenwerking met een prachtig resultaat

De bouwers van HaBé zijn allereerst hele fijne mensen om mee te schakelen. Goed overleg, gaan we voor kwaliteit en leveren vakwerk. Wij zijn heel blij met het resultaat!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend bouwbedrijf, beveel ik van harte aan

Verbouwing was eerder klaar dan planning, goede kwaliteit geleverd en prettige medewerkers over de vloer gehad.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Kwaliteitsaannemer

HaBe is een zeer betrouwebaar bouwbedrijf, geen budget bouwbedrijf maar een van de beste.

Op HaBe kan je bouwen

Van begin tot einde project altijd in goed overleg en op een heel prettige manier naar een einddoel met dezelfde intentie. Vakmensen, weten wat ze doen, betrouwbaar, meedenkend, en kwalitatief goed uitvoeren. Ik kan iedereen HaBe aanraden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Op de vraag: Zou je nogmaals een huis door deze aannemer laten bouwen ? Zeggen wij volmondig Ja !

Voor ons was dit voor het eerst dat we een huis lieten bouwen. HaBé was de eerste partij waar we mee in gesprek gingen. Dit gesprek voelde gelijk goed en we zijn niet eens verder gaan kijken. Ze zijn een partij die begripvol omgaat met het feit dat het niet om een pak suiker gaat en dat een huis bouwen voor de opdrachtgever meestal geen dagelijkse kost is. Ze nemen je bij de hand, hebben geduld mocht je zelf nog iets langer moeten denken, leggen goed uit over hoe & waarom en ontzorgen je. Vanaf schets ontwerp tot oplevering is er contact, maar vooral overleg. Het is steeds een driehoeksverhouding tussen opdrachtgever, aannemer en architect/leverancier of uitvoerende op de bouw. Ze willen en leveren kwaliteit. Dit verwachten ze ook van hun onder aannemers en hun leveranciers. Doordat jezelf de materialen kan uitzoeken bij "hun leveranciers" zijn de lijnen erg kort. Zelf maak je een keuze, HaBé stemt daarna leveringstermijn, hoeveel m2, technische punten af met de leveranciers en koppelt dan weer terug of het klopt of dat er haken en ogen aan zitten, waardoor je misschien een andere keuze moet maken. Op en tijdens de bouwperiode zijn ook alle lijnen kort en transparant. De onder aannemers, welke ieder op hun beurt specialisten in hun vak zijn, hebben goed contact onderling en de liefde voor het vak zie je terug aan de kwaliteit hoe er gebouwd is. Vakmensen ! En natuurlijk.. waar mensen werken worden fouten gemaakt of zijn er miscommunicaties, dat ontkom je niet, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt. En ... dat het opgelost wordt. Door het te erkennen, te bespreken, niet te wijzen maar door te pakken lost het snel op, ontstaan er geen fricties en blijft de planning op orde. Als ik dan terugkijk naar de tijd waarin ons huis gebouwd is: corona, oplopende grondstofprijzen, stagnerende leveringen e.d. en dan zie dat onze oplevering maar 1 week later was dan dat bij aanvang gepland was en dat de begroting nagenoeg gelijk was gebleven.... Dan zeggen we: Chapeau !

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne betrouwbare en professionele aannemer

Habé heeft mijn huis totaal gerenoveerd. Het was een prettig proces met een prachtig resultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Zorgeloos en prachtig bouwen

Wij hebben een bijzonder goede ervaring met HaBé. Van te voren hebben we nagevraagd hoe families die met hun gebouwd hebben, het ervaren hebben. Steeds waren ze zeer tevreden. Dat kunnen wij nu ook bevestigen. Er wordt goed meegedacht. Medewerkers zijn goed, netjes en vriendelijk. Ook de flexibiliteit hebben we erg gewaardeerd. En niet te vergeten de talloze adviezen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Met zo'n aannemer is verbouwen een feestje.

Zowel de aannemer als de onderaannemers zijn gewoon vakmensen. Er wordt strak gepland en geweldig meegedacht.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Super tevreden met de prachtige woning. Habe kenmerkt zich door kwailiteit en klantgerichtheid

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en het hele proces. De samenwerking was erg prettig en men heeft vanaf het begin altijd met ons meegedacht. Dat werkte erg fijn. Vooral omdat dit ons eerste, zelfstandige bouwproject was. Habe heeft ons prima begeleid vanaf de start (en het aanbevelen van een architect) tot en met het einde. Alle punten zijn netjes opgelost. Ook waardeerden wij de kwaliteit van de onderaannemers. Habe werkt met goede partijen samen en dat is erg prettig. Dus wij zijn erg tevreden en bedanken Hans, Chris, Rick en alle andere betrokkenen voor de mooie woning en de fijne samenwerking!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

HaBé heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen.

Wij zijn erg tevreden over het gedane werk. Ons huis is binnen de afgesproken termijn gerealiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. De bouwkundige van de Verenging Eigen Huis had ook niets dan lof tijdens de opleveringskeuring. En de (beperkte) geconstateerde tekortkomingen werden binnen een overzichtelijke termijn hersteld. Ook voor ons volgende huis gaan e graag weer in zee met HaBé. Geen enkele twijfel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne vakkundige mensen die kwaliteit willen leveren wat bij ons ook zeker gelukt is.

Uitstekend !

Zeer betrouwbaar !

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zoals altijd betrouwbaar en mooie afwerking

Dit keer heeft Hans van Ginkel onze badkamer gebouwd. Na goed advies hebben wij een mooie badkamer uit kunnen kiezen bij de leverancier van HABE. Zoals altijd weer super tevreden.

Krommeweg 1

6741NK LUNTEREN

Over HABÉ

Méér dan een bouwbedrijf en aannemer, dat is HABÉ in Lunteren. Ons familiebedrijf realiseert luxe villa’s en eigentijdse vrijstaande woningen. Voor veel mensen is dat een unieke kans waarbij héél veel komt kijken. Als vakspecialisten beseffen we dat als geen ander. Daarom ontzorgen we elke opdrachtgever van A tot Z in het bouwproces. Bouwen in stijl, noemen we dat. Sinds 1998 bouwen en verbouwen wij woningen op maat, van klassiek herenhuis tot woonboerderij, van moderne (rietgedekte) villa tot herenhuis en van jaren dertig woning tot villa in landelijke stijl. Elke woonwens is uniek, en samen met de klant vinden we een passende stijl en maken we de juiste keuzes in comfort en afwerking. Maatwerk en details, daar ligt onze passie. Optimaal voor de klant Samen met een bouwteam begeleiden wij elke klant optimaal, van ontwerp tot oplevering. We schetsen een volledig beeld van alle mogelijkheden, kosten en maken een duidelijke planning. Ook tijdens de daadwerkelijke bouw ontzorgen we klanten in elke stap. Hoe uniek uw project ook is, onze zorg en expertise is er voor u. Zelfs het kleinste detail krijgt onze maximale aandacht, en dat maakt HABÉ bijzonder. Nuchter en loyaal We doen ons werk met de nuchterheid die onze Veluwse mentaliteit kenmerkt. Onze loyale vakmensen zijn harde werkers die het beste voor hebben met elke klant. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke communicatie en korte lijnen. We zetten onze 25 jaar bouwexpertise altijd maximaal in. Zo realiseren we steeds weer projecten met het gedroomde comfort en in de gewenste stijl. En maken we woonwensen waar in de vorm van stijlvolle kwaliteitswoningen om van te genieten.

Over Bouwnu