Helemaal top

***"""

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen

Vakkundig en betrouwbaar

Wij zijn zeer tevreden over de wijze van bouwen door Habe. Daarnaast werken zij samen met betrouwbare en hoogwaardige onderaannemers die hetzelfde kwaliteitsniveau nastreven. Habe neemt niet snel genoegen met een eenvoudige wijze maar kijkt per onderdeel naar hoe dit het beste kan worden uitgevoerd. Hierbij kiezen zij zeker niet de makkelijkste weg. Fijne mannen om mee te werken, zowel het kantoorpersoneel als de mannen op de bouw.

Afspraak is afspraak

Een fijn en gedegen bouwbedrijf, waarbij kwaliteit en service voor op staat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Klus door vakmensen geklaard.

In ons huis moesten een aantal aanpassingen gemaakt worden. Alle klussen snel en vakkundig uitgevoerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prettig bedrijf om mee te werken.

Korte lijnen en vakkundig personeel.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een verbouwing met HaBe is een positieve ervaring van begin tot eind

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Verbouwing op echt hoog niveau

Ik kan Habe alleen maar van harte aanbevelen. Werken zeer netjes, waarbij de afwerking echt op een heel hoog niveau staat. Bij volgende klus zou ik ze zeker weer benaderen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Top kwaliteit door kennis en hoogwaardige materialen

Van het ontwerp tot de realisatie zijn we geweldig geholpen. Kennis van zaken, gegrond advies en een prachtig resultaat. Niet de goedkoopste keuze, wel een waardevolle samenwerking.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Topkwaliteit en betrouwbaarheid

Via via waren we geattendeerd op HaBe als mogelijke bouwer voor onze nieuwe vrijstaande woning. Een proces start dan waar we zelf ook nog niet veel ervaring in hadden. Daar HaBe bij voorkeur met een eigen team van onderaannemers werkt ontstaan er vragen over marktconforme prijs en transparantie. Na ontvangst van de offerte hebben we een extern bureau een bouwkosten analyse laten maken en deze kwam bijna op de euro op hetzelfde bedrag. Dit gaf veel vertrouwen. Het begeleidingsproces vanuit HaBe hebben we als zeer positief ervaren. In het begin hadden we nog een bouwbegeleider maar daar hebben we vrij snel afscheid van genomen. Het team vanuit HaBe is zeer kundig en neemt je stap voor stap mee door het proces. Onverwachte zaken tijdens de bouw worden netjes opgelost en het totaal resultaat telt. Wij zijn erg content en kunnen HaBe absoluut aanbevelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

HaBe is goed benaderbaar; ze denken mee en zijn vriendelijk.

HaBe is goed benaderbaar; ze denken mee en zijn vriendelijk. Je krijgt een goede kostenschatting. En wat je afspreekt is ook wat je krijgt. Zoals het hoort! Minpuntje was dat de afwerking niet helemaal optimaal was. Er bleken nog wat naden te zijn. Die hebben we uiteindelijk maar zelf dichtgesmeerd (anders was de score nog hoger)

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging

Top aannemer.

Hans & Bertus zijn zeer prettige mensen en doen wat ze zeggen, zeer vakkundig en professioneel met hun vak bezig. Ze staan voor een kwalitatief hoog en ook mooi product, hun jaren lange ervaring zorgt voor veel tips en verbeteringen tijdens het bouw proces.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een flexibel team van vakmannen! Ze doen wat ze zeggen & zeggen wat ze (gaan) doen!

Via onze architect EVE zijn we bij HaBé uitgekomen. Voor HaBé is alleen het beste goed genoeg. HaBé vormt een geoliede machine met zijn (vaste) onderaannemers. Gaat er dan niks fout in het hele proces…? Het blijft mensenwerk, maar het gaat erom hoe je het vervolgens oplost. Hans staat dag en nacht voor je klaar in het proces. Deze service, betrokkenheid en meedenken is uniek! Wij hebben gekozen voor bouwen in een bouwteam. Groot voordeel, je ziet, spreekt ook de onderaannemers frequent. Een opgeruimd werkterrein, geen harde muziek, erg fijn als je bouwt in een (reeds) bebouwde omgeving. De werklieden hebben oog voor de omgeving.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbare partner/vakmensen waarmee het fijn samenwerken is.

Geweldige ervaring om mee samen te werken vanaf het eerste contact tot aan oplevering en zelfs nog daarna. Er werd zeer goed geluisterd naar onze wensen maar ook duidelijke constructief mee gedacht. De fijne wisselwerking en proactieve verbeter voorstellen hebben positieve gevolgen voor de kwaliteit en niveau van het geheel met zich mee gebracht. De samenwerking tussen HaBé en het vaste team van onderaannemers was ook een verademing. Wij hebben de transparante manier van werken als enorm prettig ervaren. E.e.a. is precies geworden zoals we het voor ogen hadden dankzij de prettige samenwerking met HaBé en het team van onderaannemers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Klant gericht, denken goed na over alles wat ze bouwen zodat ze kwaliteit opleveren.

De aannemer die voor de klant veel voorbereidend werk doet, zodat er ontspannen gebouwd kan worden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer vakkundig bedrijf en prettige medewerkers.

Zeer goed bouwbedrijf voor onder andere het bouwen van particuliere, onder architectuur gebouwde woningen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

als we weer moeten bouwen doen we het zo weer met HaBe

Fijne mensen, goede planning, Vakwerk van de hoogste categorie!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

vakbekwaam en vriendelijk personeel!

Opdrachten worden snel en deskundig uitgevoerd. Er is altijd een mogelijkheid om aanpassingen te doen in overleg. Het is prettig werken met personeel van HABE.

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping

Tevreden over werkzaamheden

HaBé heeft bij ons houten balken komen plaatsen in de woonkamer. Zeer tevreden over service, snelheid en afwerking. Prima!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Attente bouwvakkers in een kantoor waar nog gewerkt wordt: kom er maar eens om.

Er is netjes gewerkt. Goed afgewerkt. Ziet er goed uit. We zijn tevreden met het resultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Fantastisch om door HABE een huis te laten bouwen

De bouw op een voortreffelijke wijze gerealiseerd en als er een probleem was (kwam overigens zelden voor) werd er altijd naar een kwalitatief goede oplossing gezocht, heel plezierig om als opdrachtgever met de aannemer (HABE te Lunteren) op te trekken. Het is een schitterend huis geworden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Verstand van zaken, flexibel in uitvoering en altijd oog voor kwaliteit

HaBé heeft verstand van wat mooi en duurzaam is. Geen doorsnee bouwbedrijf dat gaat voor snelheid, massa en rendement. Ik heb vooral genoten van de houding om er samen iets moois van te maken. De klant leverancier relatie was daarmee ondergeschikt aan de passie om iets bijzonders te creëren waar wij jaren plezier van gaan krijgen. Ze zijn daarmee niet de goedkope keuze maar door hun transparantie en het meedenken in de keuze voor materialen en leveranciers was hun advies ook zeker van invloed op de financiële kant van de overwegingen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en verwachten in de toekomst een volgend bouwproject met HaBé te gaan starten.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Top bouwer

Prima bedrijf welke zijn afspraken na komt; goede ondernemers met goede medewerkers en prima onderaannemers.

Zeer vriendelijk en meedenkend

Ons huis is door habé gerenoveerd. Ze werken met meerdere bedrijfjes samen en allemaal houden ze zeer goed aan afspraken. Denken mee en habé is laagdrempelig als je met vragen zit. Kortom ontzettend tevreden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

een fijn bedrijf om aan het werk te hebben

met habe kun je overleggen , zij houden rekening met jou wensen. bij ons hebben eigenlijk constant 2 man gelopen deze mannen waren zeer goed op elkaar ingesteld . en zij weten goed van wanten. en de afwerking was ook zeer goed. men denkt wel eens dat habe duur is omdat zij mooie huizen kunnen bouwen , maar duur zijn ze niet, ze rekenen nette prijzen. wij hebben waar voor ons geld .

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bouwen is een feestje met HaBé!

HaBé heeft een passie voor stijlvol bouwen, met het oog voor detail! Kwaliteit is een belangrijk uitgangspunt, personeel is zeer vakkundig, vriendelijk en maakt tijd voor de klant en denkt tijdens het bouwproces mee met de klant om het eindresultaat zo optimaal mogelijk te maken. De bouwplaats was altijd netjes en opgeruimd (tot complimenten vanuit de buurt). We hebben het voorbereidings- en bouwproces als erg leuk en erg prettige sfeer ervaren. Goede en plezierige communicatie. Kortom een oprecht en betrouwbaar, maar vooral zeer goed bouwbedrijf! Inmiddels mogen we heerlijk genieten van ons droomhuis!

Krommeweg 1

6741NK LUNTEREN

Over HABÉ

Méér dan een bouwbedrijf en aannemer, dat is HABÉ in Lunteren. Ons familiebedrijf realiseert luxe villa’s en eigentijdse vrijstaande woningen. Voor veel mensen is dat een unieke kans waarbij héél veel komt kijken. Als vakspecialisten beseffen we dat als geen ander. Daarom ontzorgen we elke opdrachtgever van A tot Z in het bouwproces. Bouwen in stijl, noemen we dat. Sinds 1998 bouwen en verbouwen wij woningen op maat, van klassiek herenhuis tot woonboerderij, van moderne (rietgedekte) villa tot herenhuis en van jaren dertig woning tot villa in landelijke stijl. Elke woonwens is uniek, en samen met de klant vinden we een passende stijl en maken we de juiste keuzes in comfort en afwerking. Maatwerk en details, daar ligt onze passie. Optimaal voor de klant Samen met een bouwteam begeleiden wij elke klant optimaal, van ontwerp tot oplevering. We schetsen een volledig beeld van alle mogelijkheden, kosten en maken een duidelijke planning. Ook tijdens de daadwerkelijke bouw ontzorgen we klanten in elke stap. Hoe uniek uw project ook is, onze zorg en expertise is er voor u. Zelfs het kleinste detail krijgt onze maximale aandacht, en dat maakt HABÉ bijzonder. Nuchter en loyaal We doen ons werk met de nuchterheid die onze Veluwse mentaliteit kenmerkt. Onze loyale vakmensen zijn harde werkers die het beste voor hebben met elke klant. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke communicatie en korte lijnen. We zetten onze 25 jaar bouwexpertise altijd maximaal in. Zo realiseren we steeds weer projecten met het gedroomde comfort en in de gewenste stijl. En maken we woonwensen waar in de vorm van stijlvolle kwaliteitswoningen om van te genieten.

Over Bouwnu