Ik ben zeer tevreden met het werk van De Vries en Verburg Bouw B.V.. Mijn nieuwe appartement is onlangs door hen gebouwd. Het resultaat is fantastisch en er is helemaal geen geur meer nadat ze klaar zijn. De Vries en Verburg Bouw heeft me ook proactief geholpen om met mijn vloerenleverancier om te gaan en kreeg uiteindelijk een veel beter resultaat. Ik waardeer hun hulp oprecht.
We hebben recentelijk een mooie nieuwbouw woning betrokken in Moordrecht. Na oplevering manifesteerden zich naast de gebruikelijke punten tijdens de opleveringkeuring nog een aantal grotere en kleinere punten die een oplossing behoefden. Na schriftelijk via de mail over weer gecommuniceerd te hebben is de De Vries en Verburg op eigen initiatief bij ons op de koffie gekomen om naar ons te luisteren en ter plaatse kennis te nemen van de actuele situatie. Hierna is definitief oplossen van de laatste punten in de stroomversnelling gekomen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd! Als opbouwende feedback richting De Vries en Verburg geven we mee om nog eens kritisch naar het standaard digitale serviceproces te kijken omdat deze werkwijze in onze ogen veelal leidt tot een (te) standaard beantwoording van ingediende verzoeken terwijl in sommige niet standaard situaties een inspectie ter plekke eerder leidt tot duidelijkheid c.q. sneller resultaat voor beide kanten
Zeer snelle bouwperiode en prettige samenwerking. Veel mogelijkheden tot aanpassingen en eindresultaat mag er zijn.
- vakkundige aannemer - informatie over opleverdatum liet te wensen over - klantvriendelijke, vakkundige en betrouwbare medewerkers
Positief
goede kwaliteit bouw
goed resultaat, maar bouw heeft te lang geduurd
Mooi fris en nieuw appartement.
Snelle reactie op openstaande punten.
Tijdens de bouw was een lekkage verwaarloosd, maar is na overleg heel goed opgepakt.
Goed maar enorme vertraging vd bouw
Deskundigheid en vakmanschap is goed op orde
Fijne samenwerking, buitenstenen hadden iets voorzichtiger gebouwd mogen worden. Kwetsbaar. Veel splinters af.
Het was de moeite van het wachten waard.
N/A
Prettige werklui en zeer vakkundig. Kwaliteit is uitzonderlijk hoog.
Betrouwbare en eerlijke aannemer.
oke
Er waren drie punten waarvan 2 eerder hadden kunnen worden opgelost. Na feedback van ons met enige urgentie zijn 2 van 3 punten inmiddels opgelost en de laatste zal hopelijk binnen de drie maanden termijn na oplevering worden geregeld.
Originele beoordeling
Volgende keer hoop ik dat de klant centraal staat ipv het minimum doen
Alles zoals beschreven
De woning is netjes opgeleverd, er waren weinig opleverpunten. De communicatie na de oplevering met de uitvoerder verliep ook goed.
Naar tevredenheid
't Vaartland 8
2821LH STOLWIJK
Duurzame partner in huisvesting De Vries en Verburg is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten: van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als onderhoud. Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk evenals persoonlijke contacten. Samen met de klant komen wij immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.