Binnen 7 maanden mijn nieuwe woning uit de grond gestampt zonder noemenswaardige grote gebreken .
Was goeie ervaring
Ons huis is naar tevredenheid opgeleverd. De begeleiding, zowel door de kopersbegeleiders als de makelaar, liet te wensen over.
Heel erg tevreden. Er is een mooi huis voor ons gebouwd. Wat erg vlot ging. En waar we met veel plezier zullen gaan wonen
Vriendelijke medewerkers, degelijk werk. Wel jammer dat elke aanpassing afzonderlijk wordt berekend. Het zou fijn zijn als je gratis een aantal aanpassingen mag doen.
We zijn tevreden over de geleverde kwaliteit van de woning (wat in mijn optiek het belangrijkste is). De communicatie zou beter kunnen.
Ik ben blij met de uiteindelijke woning, maar ik had beter begeleid willen worden. Meer/betere informatievoorziening tijdens het bouwtraject en snellere reacties (of überhaupt reacties) op vragen. Na oplevering was het makkelijker schakelen met de uitvoerder, i.p.v. met de kopersbegeleider.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe woning, afwerkpunten zijn snel en goed opgelost. Prettige omgang met de projectleider.
Zeer goed geholpen door Corne en Chantal.
Goede kwaliteit. Wel duur.
Ik heb tientallen jaren voor hun het kitwerk mogen verzorgen fijn bedrijf om voor te mogen werken
Over het algemeen goede kwaliteit van werk. Communicatie met aannemer was lastig. Afspraken duidelijk vastleggen en goed controleren op naleving daarvan.
Ik was tweede koper van een nieuwbouwwoning, waardoor ik toch aan mijn droomhuis kwam. Ik had graag meer begeleiding gehad de eerste weken. Dit omdat we het eerste traject misten waarin met een architect keuzes gemaakt zijn voor aanpassingen. Dat was jammer. Verder verliepen de bouw en oplevering uitstekend en was de communicatie over all ook naar tevredenheid.
Geen duidelijkheden vooraf. Overal zelf achter aan bellen.
?
Kwalitatief goed werk afgeleverd en een prettig contact met een ieder.
Voldoende.
zie boven
Prettige samenwerking en communicatie; met name met de bouwbegeleider/projectleider.
goede service maar graag nog de punten die we hebben afgesproken waar maken
Zo is het wel mooi (iets kortere enquete of opdelen in delen, na iedere fase, is misschien beter)
Ik ben tevreden. En Willem Jan heeft mij super geholpen. Altijd benaderbar. Tpp
Zie boven
Prima service en juiste informatie
Tot en met de vooropnamedag gaf ik De vries en Verburg een hele dikke voldoende. Ruim 8; zelfs een 9. Maar daarna kwamen pas de problemen. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik aan uw medewerker Willem Jan van Blok 17 heel veel steun heb gehad.
't Vaartland 8
2821LH STOLWIJK
Duurzame partner in huisvesting De Vries en Verburg is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten: van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als onderhoud. Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk evenals persoonlijke contacten. Samen met de klant komen wij immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.