We hebben fantastisch samengewerkt tijden de bouw.

De hele periode van voorbereiding van de bouw van ons woonhuis tot en met de oplevering hebben we als een fantastische periode ervaren. Je merkt aan alles dat Aad van Marrewijk naast aannemer ook architect is. Aad denkt in alles mee en alle afspraken worden perfect nagekomen.

Fantastisch bouwbedrijf

Vanaf de eerste tot de laatste dag een plezierige samenwerking gehad. Aad denkt goed mee en heeft goede ideeën.

De bouwer die meedenkt

Onze woning wordt momenteel gebouwd. Aad pakt het zorgvuldig en nauwkeurig aan. Hij helpt ons in de huidige markt goed in het maken van keuzes en het kiezen van alternatieven.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prettig samen werking met een heel goed eind resultaat.

Niet de goedkoopste maar vak mans schap, goede prijs kwaliteit verhouding

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Super bouwer die meedenkt met de klant

Een aannemer die zijn werk verstaat en meedenkt voor de klant en de onderaannemers. Houd de rust op de bouw, en werkt netjes,

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Nieuweweg 6

2675BC HONSELERSDIJK