Ik heb hele goede ervaringen met Jules en Steven. Ze hebben ruim de tijd genomen om nu wél een passende prothese te maken. De vorige was door een andere praktijk gemaakt en gewoon slecht. Mijn kaak is nogal een probleem geval, maar zij hebben het toch voor elkaar gekregen om de prothese goed passend te krijgen. Eindelijk kan ik weer normaal kauwen! Ook hele fijne en "normale" mensen in de omgang. Veel tandartsen en -techniekers hebben het m.i. nogal hoog in de bol. Dat is bij hen absoluut niet het geval. Je bent daar meteen op je gemak. Super bedankt heren!
Jules van Noort heeft mijn moeder erg goed geholpen met een nieuw gebit prothese, nadat zij erg teleurgesteld geraakt was na vorige afspraken in Tilburg die haar niet konden helpen na vele keren geweest te zijn. Het is nu even wennen aan haar nieuwe gebit maar dat komt vast goed! Met vele dank.
Voelde mij zeer welkom. Fijne sfeer. Jules is een echte vakman. Met engelengeduld.
Je wordt op een rustige manier ontvangen en ze leggen je goed uit wat er allemaal gaat gebeuren. Ik heb het als heel prettig ervaren.
Staat klaar met oplossingen. Ben zo vreselijk blij met deze meedenker.
Goede uitleg eerlijk en direct dat is echt fijn ! Mijn begin fase maar zal hier blijven komen gevoel is goed en men is vriendelijk denken mee kortom Kan me geen betere Tandprothetiek wensen.
Prettig goed alles uitleggen ,tot nu toe sta nog aan het begin maar tot nu toe goed
De behandeling is prettig ervaren met veel kundigheid, ook heel relaxt, iets langer traject dan bij anderen maar dat komt omdat ze een perfecte prothese willen maken, ik ben zeer tevreden met mijn prothese, stralende lach, bedankt hiervoor fam. Van Noort
Na een volledig afgebroken voortand een brug gekregen. Het ziet er nu weer geweldig uit. Enorm tevreden! Dank je wel !!!
Goede voorlichting, toegewijde behandeling, enthousiaste medewerker, deel-prothese zit zeer goed, kan weer goed kauwen.
Mijn oude prothese van 12 jaar was hoognodig aan vervanging toe, etensresten kropen er onder en het bovengebit ging de laatste paar jaar steeds losser zitten. Voor mijn hobby speel ik trombone en een goed passend gebit is dan absoluut noodzakelijk, daardoor was ik wat huiverig om mijn gebit te vervangen. Het ondergebit gaf in eerste instantie wat problemen, ik had nml al implantaten en om daar een nieuw gebit op te maken wat perfect past was niet eenvoudig. Voor Jules was het echter geen probleem om me hiervoor een paar keer extra terug te laten komen. Een dag nadat ik de prothese opgehaald had zat er een klein plekje wat me irriteerde, na een telefoontje kon ik dezelfde dag nog langskomen om ook dat in orde te maken. Perfecte services, Jules was pas tevreden toen ik dat ook was. Dat is nu drie weken geleden, en na flink wat oefenen met een iets andere lip en mond zetting gaat het trombone spelen nu zelfs makkelijker dan voorheen. Ik kan deze specialist aan iedereen aanbevelen, een vakman die luistert naar de wensen van zijn patiënten en er alles aan doet om een prima passende prothese te leveren.
snelle behandeling in 3 afspraken alleen jammer dat deze soms verzet moesten worden.
Had een loszittende prothese die maar niet passend gemaakt kon worden. Na ik bij Jules van Noord ben behandeld is dat probleem verleden tijd. Ben er blij mee.
Positief
Zie hierboven
Gewoon zoals het moet.
Klant vriendelijk en vakkundig geholpen echt een aanrader.
Ik ben helemaal blij, na jaren en jaren ellende , nu na t plaatsen van nieuwe implantaten , ongelooflijk vakwerk , geduld en vriendelijkheid , heb ik n passende prothese!!! Geweldig, dankjewel Jules!!
In december afdrukken laten maken en was zeer vriendelijk geholpen . 10 januari de imidiaat op gehaald en 20 januari deze voor het eerst mogen testen .. Een pijnpunt die vandaag direct vakkundig verholpen is .. Nu herstel en benieuwd naar het definitief resultaat komende zomer ..
Super vriendelijk. Helpen niet totdat het goed is....maar perfect is.
zeer tevreden
zeer goede ervaring netjes behandeld zeer tevreden
De behandeling is zeer zorgvuldig. Men is pas tevreden als alles perfect is!
vriendelijk en een goede behandeling
Snel en goed geholpen. Hij neemt de tijd voor je.
Botenlaan 42
5652CA Eindhoven
Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus. Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”