Wordt er snel en goed behandeld
Voelde mij op mijn gemak.Alles wordt goed uitgelegd en hij neemt ruim de tijd.Zorgvuldig en vakkundig .Echt een prima vakman! John,Mierlo(geen achternaam vermelden op internet)
Bij eerste ontmoeting met Jules van Noort had ik een goed gevoel.
Ik heb u gevonden via internet, vriendelijk de tijd ervoor nemen. Humor en goede service. Geen wachttijden kortom ben zeer tevreden.
Iemand die zijn vak perfect uitoefend
prima geholpen en naar volle tevredenheid.
prettig om met jules onder behandeling te zijn hij stelt je toch op je gemak geen gehaast van opschieten er zijn nog meer klanten hij neemt de tijd voor je
Er word veel tijd en zorg besteed aan de klant , PRIMA !
Prima service, vakkundige behandeling en empathische benadering.
Perfect gebit gemaakt. Maar 1 drukpuntje.
Zeer goed.
Goede service en vriendelijke medewerker/eigenaar
het was leuk.
Zeer correct en snel antwoord
Na kennis gemaakt te hebben en het daarop volgend gesprek bleek al snel, dat de behandeling erg vakkundig aangepakt zou gaan worden. Diverse gedetailleerde aantekeningen werden gemaakt, inclusief stipjes op m'n neus en kin, maar ook cosmetische detail werden niet uit het oog verloren. Het resultaat is ook bijzonder goed. Mocht er een nabehandeling nodig zijn, dan heb ik er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Compliment voor de goede zorg en aanpak. Dank, alsnog ervoor.
Rustig adviserend wat te doen, en daarbij goed uitleg gevend waarom bepaalde dingen gedaan worden. (Super)
Aandacht en tjd voor de klant. Met een mooi resultaat
heel rustig en neemt de tijd voor je zodat je je op je gemak voelt heb een mooi passend gebit gekregen ben zeer tevreden, bedankt
Klantvriendelijkheid, goede uitleg/informatie.
Meer dan geweldig. Wat een geduld heeft Jules. Legt alles uit wat er gedaan gaat worden. Ik heb een geweldige prothese. Jules neemt alleen genoegen met perfectie. Echt top. Pim
Jules is een zeer bekwaam man in zijn vak die de tijd voor je neemt, en pas stopt als hij en de patiënt tevreden is. Voor een nieuwe prothese zou ik hem zeker aanbevelen!
Jules besteed echt de VOLLE aandacht je. En daar neemt hij ook echt de tijd voor Top!!!
Erg goed.
De behandeling kwam zeer professioneel en secuur over wat ook resulteerde in een een naar mijn mening perfect passende prothese. Ik moet nog even doorzetten met wat drukpuntjes maar ook daar heb ik (misschien met wat hulp van Jules ) alle vertrouwen in.
netjes,correct, gezellig
Botenlaan 42
5652CA Eindhoven
Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus. Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”