Perfect werk geleverd !

Zeg ik toch: perfect werk geleverd.

• Persoonlijke aandacht

Had een noodprothese en nu een definitieve van begin tot einde vakkundig gemaakt

Super goed

Helemaal top

Vakkundig

Goede service en een mooi gebit

buite gewoon

Zeer kundig

Mooie tanden

En Jules neemt zijn tijd om mensen tevreden te stellen

Veel geduld heeft hij

• Persoonlijke aandacht

Zeer kundig en een goede verzorging van het geheel.

Voelde mij zeer op mijn gemak, en had goed vertrouwen in een goede verzorging en behandeling van mijn nieuwe tandprothese.

• Persoonlijke aandacht

Zeer goed adres voor het maken van een goed passende mooie prothese

Jules besteed veel aandacht aan je om een goed passende prothese te maken, en daar naast heeft hij ook tijd voor een gezellig praatje , kortom een aardige kundige man die zijn vak goed verstaat.

• Persoonlijke aandacht

Super service, perfect geholpen, zeer vriendelijk

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen in een lekker kort tijdsbestek

Hartstikke goed

Geen klachten

Word goed behandeld

Is een vriendelijke man luistert goed naar wat je zegt en houd zijn eigen goed aan de afspraken

Zeker goed

Goed en deskundig geholpen

In augustus 2022 totale extractie bovenkaak, voor die tijd bij Jules gaan happen voor de tijdelijke prothese. Prothese was zeer op tijd klaar. Aardige man die zijn vak zeer goed verstaat. Inmiddels heb ik mijn definitieve prothese en deze is goed!

• Persoonlijke aandacht

Hele fijne praktijk, zeer vriendelijk met een zeer goed inzicht. Nemen de tijd voor je en voor je wensen. Ik ben meer als zeer tevreden. Ik durf weer te lachen!

• Persoonlijke aandacht

Vriendelijk en zeer deskundig en neemt de tijd voor je

• Persoonlijke aandacht

100% tevreden. Zeer vriendelijke vakman die bij iedere stap verteld wat hij gaat doen., en echt luistert wat je wensen zijn. Mijn 5 sterren dik verdiend.

• Persoonlijke aandacht

Vriendelijk personeel zeer goede uitleg en wordt ruimschoots tijd besteed aan nieuwe proteese

Geweldige ervaring

Zeer vriendelijk geholpen

Geweldige ervaring

Zeer vriendelijk geholpen

Zorgvuldige service

Professionele kijk op alles. Hij nam uitgebreid de tijd en houdt rekening met zijn cliënten. Ook esthetisch kijkt hij enorm goed. Voelt erg fijn. Nu de prothese inwijden/proberen. Altijd de mogelijkheid om te bellen als er n probleem is, hoe klein ook. Erg menselijke Top technieker!

Zorgvuldige service

Werken heel precies

Netjes , geduldig een aanrader voor iedereen

Botenlaan 42

5652CA Eindhoven

Over Jules van Noort Tandprothetiek

Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus. Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”