Goed geholpen door Steven
Op een vriendelijke manier keurig en vakkundig op maat gemaakt, het zit als gegoten!
zeer fijne tandtechniekers, ben na paar keer terug te moeten voor aanpassing, van boven gebit, tevreden mens
Uitstekende behandeling, alles werd duidelijk en helder uitgelegd. Jules had al tijd voor je. Was zeer professioneel en vakbekwaam. Prima afhandeling met top resultaat. A job well done!
Ze zijn allemaal erg behulpzaam en vriendelijk. Jules is zo een goede man, geduldig, grappig en luistert vooral heel goed naar wat jij wilt. Ik zou hem absoluut aanraden en geef op alle punten 5 sterren!
super geholpen.laat jules niet vragen maar vertel hem wat u wilt en wat u voelt bij plaatsen gebit daar is Jules mee geholpen om voor u een passend gebit te maken dan heeft u later ook minder of geen klachten.
Gewoon goed en goede uitleg wat ze gaan doen
uitstekend
Uitstekend.
Super vriendelijke behandelaars en proberen het uiterste eruit te halen om je te kunnen helpen echte aanrader
Ik heb de behandeling heel fijn en persoonlijk ervaren
Mijn gebit past prima boven zit hij geweldig goed onder kan ik helaas niet inhouden omdat ik al 25 jaar geen onder gebit draag super aandacht heeft Jules van Noort dank je daarvoor
Nadat mijn moeder door een val haar prothese had gebroken en er zelfs stukjes waren afgebroken die niet meer te vinden waren, kwam Jules buiten werktijd nog even bij haar langs om haar prothese op te halen. Toen bleek dat er stukjes weg waren, kwam hij nog een keer terug om haar te laten happen en kon daarna de prothese repareren – ongeveer in 4x minder tijd dan er normaalgesproken voor staat. De vakkundigheid kan ik niet beoordelen, maar de service was buitengewoon, persoonlijk en maatwerk, zonder aarzeling of gezeur over regeltjes. Daarnaast was elk telefonisch contact prettig en efficient. Je zou bijna wensen dat je een prothese hebt waar iets aan moet gebeuren, zodat je Jules en zijn vrouw kunt inschakelen!
Hij nam alle tijd om problemen met het aanpassen op te lossen . en niet te vergeten , de vriendelijkheid die bij de firma iedereen heeft , Compliment ....
Vader en zoon; innemend, geduldig luisterend en behulp-/zorgzaam.
Top service gehad met 3d gebit. Snel geregeld en na levering wat druk plekken. Na een telefoontje kon ik meteen komen.
Vanaf de eerste kennismaking tot aan het eind resultaat prima begeleid en een goed passende protese. Vakwerk !!
Ondanks de Corona problematiek heeft Jules mij toch willen helpen. Alles werd veelvuldig ontsmet. Uiteindelijk heb ik weer een goede, mooie en stevige nieuwe prothese geplaatst gekregen. En daar ging het mij om. Groet Jos Minneboo
p
prima bedrijf goed kennis
Zeer vakkundig werk verricht. Zowel op vakkundigheid en klantvriendelijkheid, ben ik zeer tevreden. Ik heb niets aan te merken en ik zou een ieder adviseren/aanbevelen, om naar deze kliniek te gaan. Het resultaat van mijn prothese, (boven- en onderkaak), was boven verwachting. Mvg Geertruida
ik heb een schitterende protese.Nog nooit,ik draag al heel lang een protese boven en onder,maar nog nooit zo'n mooie gehad. Ik ben er heel blij mee. ontzettend bedankt voor de manier waarop ik behandeld ben in alle opzichten.Tot in de puntjes. ik kan jullie praktijk ten zeerste aanbevelen. Mvg,Hermine
Echte vakman die weet wat ie doet !!!!!!!!
Van de eerste intake tot de laatste service bij het maken van een nieuwe protese een hele goede ervaring. Kortom het was perfect!
Botenlaan 42
5652CA Eindhoven
Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus. Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”