Henk en het hele team hebben fantastisch werk geleverd

Wij vonden E.H. de Vries omdat zij goed werk hadden geleverd bij een ander appartement in onze straat. Henk en zijn team hebben ons zeker niet teleurgesteld. Wij hebben constructiewerk, het gieten van een vloer, en ook de badkamer en keuken door de aannemer laten doen. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals wij het in gedachten hadden en er is zeer netjes gewerkt. Het tegelwerk in onze badkamer is super strak gedaan en ook de timmerman en loodgieter hebben goed werk geleverd. Er altijd goed meegedacht en er werden zelfs extra suggesties gedaan. Wij zijn erg blij met onze woning. Als wij nog een verbouwen, gaan we weer voor E.H. de Vries.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een prachtige badkamer voor onze ouders

Onze ouders willen zelfstandig blijven wonen, waartoe er een toilet en inloopdouche gemaakt moesten worden op de verdieping in hun jaren 50 woning. Omdat wijzelf elders in het land wonen verliep de meeste communicatie met Henk telefonisch en dat ging top, met als resultaat: een prachtig nieuwe badkamer met alles erop en eraan in 3 weken tijd. Henk en team, we zijn jullie heel dankbaar!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakmanschap en zeer prettige samenwerking

Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met Henk. Denkt mee, komt zijn afspraken na en levert geweldig werk. Henk en zijn mannen werken zorgvuldig en zeer netjes. Wij raden Henk zeker aan en mochten wij in toekomst weer gaan verbouwen dan is Henk de eerst die een belletje kan verwachten.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Onderhoud/service, Overige

uitstekende service

Henk de Vries heeft bij ons een mooie uitbouw gemaakt en verder de complete beneden verdieping gedaan. Het was een prettige samenwerking met zijn mensen, deze staan je bij met een oplossing voor de verdere afwerking. Het zijn nette mensen die ook van netheid houden dus gewoon van een nette en opgeruimde werkplek. Ik had alleen een internet plaatje, en vroeg aan Henk kan je dit voor ons maken en het is precies en mooi geworden zoals de foto.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Fijne mensen en goed vakmanschap

Henk en zijn team hebben in de afgesproken periode een mooie aanbouw gerealiseerd die ons woongenot zal vergroten. Het zijn stuk voor stuk prettige mensen die goed werk af leveren en de boel netjes achter laten. Communicatie is prettig en er wordt actief meegedacht. Je voelt je gehoord en ziet je wensen terug in de uitvoering. Afspraken zijn helder en worden nagekomen. Kortom, een fijne ervaring met een mooi resultaat. Dank ook aan Mika, Sem, Raf, Johan, Hans en Dave.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Henk en zijn werknemers doen hun uiterste best om de klus naar wens af te ronden!

Henk heeft bij ons de benedenverdieping verbouwd en uitstekend opgeleverd. Het persoonlijk contact is prettig en als het niet helemaal naar wens is denkt hij mee in oplossingen. De communicatie was soms wat rommelig, maar wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en zouden Henk zeker aanbevelen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken, Beglazing en kozijnen

Vakwerk

Vanaf begin heldere communicatie met Henk, afspraak is afspraak. Goede vakmensen en nette harde werkers. Opbouw is geweldig uitgevoerd, een verbetering van de woning. Tijdens werkzaamheden heldere communicatie. Een aanrader voor degelijk vakwerk!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Henk en de onderaannemers verrichten uitstekend werk. Oplossingsgericht en een goede communicatie. Hetgeen wat bij mij is gedaan is vakwerk. Heel netjes. Hard gewerkt! Bedankt!!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Onzettend tevreden met de kwaliteit en communicatie

Afgelopen maand heeft De Vries ons huisje met zijn collega's verbouwd en gerenoveerd. Wij zijn ontzettend tevreden over de afgeleverde kwaliteit en de duidelijke, heldere communicatie door zowel De Vries als zijn collega's. De Vries heeft van te voren een (goede) prijsopgave opgesteld en zich daar netjes aan gehouden. Er zijn zelfs extra werkzaamheden opgepakt, tegen een mooie prijs. Geen onverwachte kosten bijgekomen en De Vries heeft zich altijd aan zijn woord gehouden. Een echte aanrader!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne samenwerking met een echte vakman

Henk de Vries en zijn mannen leveren heel mooi en goed werk. Netjes afgewerkt, oerdegelijk en volgens afspraak. Henk wil dat zowel jij als hij tevreden bent/is aan het einde van een project. Dat merk je in hoe hij tot het laatst toe alles goed afrondt. Zelf vind ik het erg fijn dat Henk (en ook zijn collega’s) goed communiceren. Iets wat niet vanzelfsprekend is in dit vak. Je weet waar je aan toe bent, geen addertjes onder het gras, eerlijk en afspraak is afspraak. Bovendien heeft Henk stuk voor stuk top onderaannemers waarmee hij werkt, met stucadoor Dave voorop. Hij heeft inmiddels twee keer bij ons verbouwd en met succes. Een opbouw, badkamer, voorbereiding voor een nieuwe keuken en een aanbouw. Kortom: een absolute aanrader.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Badkamer

Betrouwbare vakmannen

Henk en Wesley, maar ook zeker zijn onderaannemers, zijn vakmannen. Ze zijn betrouwbaar, werken netjes en hebben plezier in hun werk! (Bouwhumor krijg je er gratis bij!). Raad deze aannemer zeker aan.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Vakwerk!

Henk en zijn mannen weten wat ze doen, hebben goede ideeën, werken precies en hard! Er was maar weinig uitloop op de planning van de verplaatsing van onze badkamer. De communicatie van tevoren liep niet altijd even soepel, maar uiteindelijk werd alles goed geregeld. Wij bevelen Henk aan bij onze vrienden. Bedankt!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer

Goede betrouwbare aannemer, vakmensen

Henk en zijn team hebben binnen planning en budget een uitbouw voor ons gerealiseerd. Offertefase Waar Henk zich direct mee heeft onderscheiden t.o.v. zijn concurrenten is dat hij direct een duidelijke offerte uitbracht waarin alle werkzaamheden/kosten die te voorzien waren ook in zijn opgenomen. Hij kwam even langs; open en duidelijk in zijn communicatie. Goede prijs ook. Bouwfase Er werd met een klein team van vaste mensen gewerkt en vaste partners voor loodgieterswerk, stucen en electra. Dit verliep allemaal goed en zonder noemenswaardige problemen. Netjes uitgevoerd allemaal. Service/Nazorg Bij elk project kom je wel iets onverwachts tegen, hoe een bedrijf hiermee om gaat zegt veel over service. Alles is bij ons prima verlopen, alleen een van de radiatoren wilde niet warm worden na installatie, Hier is direct actie op ondernomen en werd nog voor oplevering goed opgelost. Kortom: op alle onderdelen tevreden. Henk spaart 10-en zie ik, bij dezen nog een voor de collectie: die hebben ze verdiend.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goeie en betrouwbare aannemer die zijn afspraken en begroting nakomt.

Een vakman die voor elke specialisatie topmensen beschikbaar heeft. Werkt netjes en alles volgens de gemaakte afspraken. Totale verbouwing gedaan: nieuwe gevel met openslaande deuren, electra, nieuwe badkamer en wc en voorbereiding keuken. Alles duidelijk begroot en vooraf geïnformeerd over meer- en minderwerk. Betaaltermijnen ook duidelijk. Binnen de planning en binnen budget. Je krijgt vooraf alles duidelijk op papier. Net als tussentijdse wijzigingen. Aan te bevelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Heldere offerte, fijne communicatie, geeft vertrouwen

Henk (en Wesley en Sem) hebben prachtig werk geleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat en vinden de afwikkeling van offerte, overleg en wijziging van planning fijn (want als je eenmaal bezig bent...). Extra pre is dat ze open zijn, willen leren en fijn in de omgang

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Isoleren (deel) woning, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers en kwaliteit!

Bouwbedrijf E.H. de Vries is zeer zeker aan te raden. Het contact met Henk en de werknemers was zeer prettig en tussentijdse wijzigingen werden gelijk opgepakt. Er is bij ons in een huis een muur draagmuur verwijderd en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd, inclusief het stucwerk!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken

Betrouwbaar, flexibel en transparant

Door een fietsongeluk, waarbij ik in een rolstoel ben beland, moest ik op korte termijn verhuizen naar een andere woning. Deze woning moest aangepast worden aan mijn nieuwe situatie, met een slaap en badkamer beneden waar zoch eerst een garage bevond. Henk heeft mij hierin geholpen en het hele proces begeleid inclusief loodgieter en electricien.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vakwerk en betrouwbaar!

Gedurende twee weken zijn diverse werkzaamheden aan ons huis aangepakt. Allemaal betrokken goede vakmannen, van loodgieter tot timmerwerk, heel erg fijn. Niet alles kwam helemaal af door volle agenda's en de naderende vakantieperiode. Maar dat was voor ons geen probleem en werd netjes afgestemd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Garage/schuur, Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Henk neemt je mee voor, tijdens en na de verbouwing

Via kenissen zijn wij voor onze verbouwing met Henk in contact gekomen. Vanaf het moment dat wij onze plannen bekend hebben gemaakt heeft Henk met ons meegedacht en is met suggesties en verbeteringen gekomen. Nadat wij onze plannen definitief hadden vastgesteld, heeft henk alle werkzaamheden in kaart gebracht. In de offerte heeft hij iedere werkaamheid gebudgetteerd en duidelijk aangegeven wanneer het een stelpost betrof. Ook aanpassingen tijdens de bouw werden verwerkt in de offerte. Tijdens de verbouwing zijn wij steeds met elkaar in gesprek gebleven. De verbouwing is binnen de gestelde termijn opgeleverd. Henk en zijn mannen hebben een mooi resultaat geleverd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Overige

Driehoekslaan 56 A

3601HR MAARSSEN