Goed geholpen van A tot Z

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed opgeleverd huis met weinig fouten

Van de klok heeft een prachtig huis neergezet met weinig tot geen fouten. Alle ontdekte dingen hebben ze direct opgelost waardoor wij geen vervelende nasleep hebben gehad.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Weinig tot geen informatievoorziening, niet meedenkend

Dat wij de grootste en duurste aankoop in ons leven bij van de klok doen lijken ze te vergeten. Zij gaan met ons om alsof we een broodje bij de bakker halen. Ik wil hier niet in detail treden maar op hoofdlijn: - het is eenrichtingsverkeer, dwz: als klant heb je het maar te doen met wat van de klok zegt. - ze geven dan ook weinig tot geen informatie. Hoe komt het dat ons huis al maanden lang klaar is maar we moeten wachten op de nuts? Waar is het fout gegaan? Wees daar gewoon open over. - er is niks buiten de gebaande paden mogelijk. Er wordt ook niet mee gedacht over een alternatief. - voor alles wat je niet wil moet je betalen?! Wij willen ergens geen muur = dus minderwerk, maar we moeten er wel grof voor betalen. - met andere woorden: van de klok heeft alle macht. Als koper heb je niks in te brengen. In het begin is alles nog leuk en aardig: je wordt ontvangen met lunchen, hapjes en drankjes maar als je eenmaal in het proces zit dan kan je geen kant meer op.

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Betrouwbare projectontwikkelaar die voor kwaliteit gaat

Het verkoopproces wordt in rustige stappen opgebouwd waar de koper in alle rust (tijdslijn) zijn beslissingen kan nemen. In het meerwerkproces zijn duidelijke deadlines gesteld en hier kunnen per sluitingsdatums in stappen de extra opties gekozen worden. Onze ervaring met de toegewezen coach had er in ons geval wat meer begeleiding mogen zijn. Met de nieuwsbrieven word je met het bouwproces op de hoogte gehouden, maar in het begin van de bouw mag het wat ons betreft frequenter. Verder zijn alle documentaties en communicaties duidelijk en goed te volgen in de online tool Home-crtl. Onze ervaring met de projectontwikkelaar zijn zeer positief en ook zouden wij anderen aanraden om met de Klokbouw in zee te gaan.

Uiteindelijk heel tevreden

Via Babylon lang voor de bouw betrokken geweest. Hoewel ik tevreden ben met het huis dat nu klaar is, had ik tijdens het voortraject andere verwachtingen w.b. de koopprijs (uiteindelijk allemaal dure huizen), duurzaamheid (max haalbare duurzame voorzieningen vielen binnen de BENG norm), inspraak in de ruimtelijke ontwikkeling (was aanwezig bij gesprekken over inrichting terrein en de aanplant).

Sneller dan verwacht!

In oktober 2023 traject aangegaan voor nieuwbouw. Met verwachte oplevering q3 2025. En al in q1 2025 opgeleverd. Dat hoor je niet vaak. Alles liep voorspoedig en via nieuwsbrieven steeds goed op de hoogte gehouden. Ook tijdens kijkmomenten en de oplevering vriendelijk te woord gestaan door alle werklieden van de bouw. Bij de oplevering een paar kleine dingetjes die z.s.m. werden opgelost. Top!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Netjes, helder en duidelijk.

Regelmatig ontvingen wij mails m.b.t. de vordering van de bouw. Tot nu toe nog niet voor verrassende of onvoorziene problemen komen te staan.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bouwvakkers zijn vakkundig, kantoorpersoneel laat te wensen over

De vakmensen op de bouwplaats hebben goed werk afgeleverd. Maar de communicatie en het handelen van de kopersbegeleiding is echt ondermaats. Geen communicatie, foutieve communicatie, je moet overal achteraan en pakken niks proactief op.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Erg goed, juiste informatie, goede tips, nette werkwijze.

Erg goed, juiste informatie, goede tips, nette werkwijze.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Erg tevreden over het traject!

Duidelijke communicatie via nieuwsbrieven over de voortgang van het project. Verder wordt je geïnformeerd/herinnerd over diverse zaken die je als koper moet regelen (verzekeringen, energiecontract, etc.), wat ik als starter erg fijn vond. Planning voor oplevering was aan het begin van het project al vrij goed ingeschat. Tijdens de oplevering zijn een paar kleine puntjes geconstateerd welk direct werden verholpen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Komt afspraken na en levert top werk!

Duidelijke afspraken en goed bereikbaar voor vragen.

Heel fijn!

Het was een fijne en duidelijke samenwerking. Oplevering was duidelijk en helder.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mijn ervaring met de van de Klok is erg goed!

Onze woning is uitstekend opgeleverd en alles wat we als opleveringspunten hadden is direct opgepakt. Zo hadden ze zelf al geconstateerd dat de spiegel niet in orde was, dus daar is al een nieuwe voor besteld.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed project met duidelijke communicatie en handelen vanuit van de klom

Het project is wat ons betreft goed verlopen. Onze mening werd serieus genomen. Ook staat de kwaliteit hoog in het vaandel met als gevolg maar 1 opleverpunt. Alleen de extra service LIV dat VD klok aanbied kan beter. Hier is de communicatie een stukje slechter. Maar al met al tevreden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Top communicatie, veel duidelijke informatie

Klok in samenwerking met Liv werkt top! Wij hebben het contact als bijzonder prettig ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd en bij vragen kreeg je snel antwoord. Alle partijen dachten mee. Natuurlijk ging er hier en daar weleens iets fout, het is immers mensenwerk. Maar de algemene ervaring is heel positief. Heb regelmatig slechtere verhalen gehoord over nieuwbouwprojecten. Dat is hier zeker niet van toepassing

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Knap dat de planning bijna klopte

De op te losse punten na de oplevering zijn grotendeels vlot opgelost. Alleen het proces van bestellen en afroepen van de keuken is niet goed ongeregeld en heeft voor behoorlijke vertraging gezorgd.

Netjes en ordelijk

Klok werkt netjes en kleine aanpassingen worden goed en snel verholpen

Hele schone bouw,

Oplevering gehad, huis schoon opgeleverd, kleine puntjes die we vonden en waar wat aan gedaan kon worden direct opgelost. Duidelijke uitleg ontvangen

Mooi huis, goede communicatie

Geen opmerkingen

Prima gebouwd, zeer weinig verbeterpunten bij voorschouw en oplevering

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Soms moeizaam maar wel oplossingsrichtingen.

De gesprekken met onze wooncoach niet altijd even soepel.. We hadden toch meer ondersteuning verwacht van onze coach!! Meer kijkdagen. info via app, prima. bouw prima. afwerking prima

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

De indruk bij oplevering is dat de kwaliteit van de nieuwbouwwoning goed is. Echter bleek bij oplevering dat de opmerking bij de voorschouw nog niet was opgevolgd. Dit eerd tijdens de oplevering alsmog verholpen. Tijdens de bouw tijdige communicatie over de voortgang. Echter voor de teruggave van de btw op de standaard geleverde zonnepanelen moesten wijzelf actie ondernemen. De vraag blijft of dit anders niet was gerestitueerd.

• Advies N.v.t.

Mooi gebouwde woning

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe woning. Mooi gebouwd, krijgen hier ook veel complimenten over.

van de Klok levert kwaliteit

Van de Klok heeft voor ons een heel mooi appartement gebouwd. De bouw van het complex heeft ca. 2 jaar geduurd. Gedurende deze periode werden we op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven die gemiddeld 1x per 2 maanden werden gezonden. Door de toen geldende maatregelen rondom de pandemie, was het niet altijd mogelijk om de bouwplaats te bezoeken. Nadat de maatregelen opgeheven waren, zijn er kijkmomenten geweest, dit mocht naar onze mening vaker gebeuren. De kwaliteit die geleverd is, is hoog. Qua opleverpunten waren er maar 6. Bij de voorschouw hebben we er 2 gemeld, deze werden tijdens de oplevering opgelost, één punt is tijdens de oplevering direct verholpen, de andere 3 worden de komende tijd verholpen. De persoon die de oplevering uitvoerde deed het netjes en beleefd. Was ook eerlijk. Al met al zijn wij tevreden en hebben geconstateerd dat van de Klok kwaliteit levert.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Het ziet er geweldig uit. Zeer schoon opgeleverd en weinig problemen die nog verholpen moeten worden. Oplevering ging secuur en er wordt niet moeilijk gedaan

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Energieweg 71