Duidelijkheid, service en een goed eindresultaat.

Bij Kwadraat bouw hebben wij onze verbouwing als zeer prettig ervaren. Duidelijkheid op alle fronten en een marktconforme prijsstelling. De communicatie verloopt soepel en er wordt goed meegedacht tijdens de werkzaamheden. Er wordt netjes gewerkt en ook de onderaannemers zijn met zorg gekozen. In mijn eigen werk heb ik veel te maken met aannemer en ontwikkelaars en Kwadraat bouw steekt hier wat mij betreft met kop en schouders boven uit. Kortom: ze doen waar ze voor staan!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen

Kwadraat Bouw is een zeer betrokken, deskundig en meedenkend bouwbedrijf.

Vanaf het moment dat we bouwplannen hadden tot en met de oplevering was het erg prettig om met dit bouwbedrijf samen te werken. Bij een mogelijke volgende verbouwing zouden we zonder twijfel weer met Kwadraat willen samenwerken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Ja

Ja

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Kwadraat Bouw hield het bouw proces goed onder controle en luisterde naar onze wensen

Zeer attent en vakbekwaam!

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goed meedenken en zeer vakkundige mensen

Het is de derde keer dat wij een verbouwing hebben laten uitvoeren door Kwadraat en alle drie de keren waren wij heel tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Laantje van Van Iperen 83