Taus en z'n mannen leveren vakwerk en zijn prettig in de omgang. Ze zijn zorgvuldig en netjes, denken mee, hebben plezier in wat ze doen en willen echt mooi werk afleveren. Dat is ze bij ons heel goed gelukt.
Contact verloopt vriendelijk en duidelijk. Gemotiveerd personeel overlegt netjes en ruimt na afloop ook de troep op, dat heb ik weleens anders meegemaakt... Voor de volgende klus hoef ik niet te zoeken, wordt zeker Van der Linden.
Taus en zijn team hebben bij ons een mooie aanbouw geplaatst. We zijn daar super blij mee. Vanaf het eerste moment kregen we het idee te maken te hebben met een professioneel bedrijf. Zowel Taus als de mensen die voor en met hem werken zijn vakkundig, snel, vriendelijk en harde werkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Alles werd uit handen genomen, we hoefden zelf nergens aan te denken. Iedere dag viel ons op dat men met enorm veel plezier aan het werk was. Ook werd aan het einde van de dag alles netjes opgeruimd. Ze denken mee, overleggen en zijn transparant. Alles is bespreekbaar. Niets is te veel. Problemen worden direct opgelost. Kortom, we bevelen dit bedrijf aan!
Aardige lui, maar ongeveer alles wat mis kon gaan ging mis; - lekkage bij dak en ook bij buren tijdens bouw - constructietekeningen werden niet gevolgd - cementvloer niet recht - stucadoor moest twee keer terugkomen - schilder moest drie keer terugkomen - isolatiemateriaal werd in eerste instantie niet goed geplaatst. - deuren zijn te smal, deurbeslag anders dan besproken - verlichting werkte niet - elektra panelen moest hersteld worden - alles liep maanden uit - al het bouwverkeer door het huis ipv steiger Heb veel moeten corrigeren tijdens bouw en uiteindelijk veel zaken maar gelaten wanneer het net acceptabel was.
Contact van begin van het project t/m eind van de afwerking zeer goed verlopen. Zeer tevreden over het resultaat. Bij volgende projecten zal ik ze zeker opnieuw aanschrijven.
Taus en zijn team hebben voor ons meerdere grote verbouwingen in verschillende panden gedaan: dit betrof onze boerderij (design badkamer, toiletten, open haard, plafonds, vloeren, schilderwerk), de renovatie van de schuur tot een prachtig guesthouse (daar moest alles aan gebeuren), het in dezelfde stijl ontwerpen en bouwen van een inloopstal en alle klussen in een pand van een stichting. Altijd met een goed humeur, een positieve en vakkundige inzet, de tijd nemend voor overleg, en wat ik heel belangrijk vind: Taus is pas tevreden als de klant tevreden is. Hij is aimabel en hij houdt van zijn vak. Het liefst staat hij zelf ook te timmeren, maar dat is wel het gebied waar Remco heer en meester is (die kan alles maken). Het zijn allemaal hele prettige vakmensen waarmee hij samenwerkt.
Goed en lijkt mij zeer nuttig!
Taus heeft meerdere verbouwingen aan ons huis gedaan, van klein tot groot. Altijd even vriendelijk, en komt zijn afspraken na. Ben je toch niet tevreden, dan lost hij het op. Alle klussen zijn bij ons naar tevredenheid opgeleverd. Daarnaast laten ze je huis ook netjes achter, dat is bij andere aannemers zeker niet altijd zo. Met andere woorden: een dikke voldoende voor Taus en zijn mannen!
Wij hebben onze woning in soest laten verbouwen en uitbreiden door Taus van der Linden, vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel, dit is ook gebleken. Het dagelijkse contact, de goede adviezen hebben voor een prachtig resultaat gezorgd. Zeker een aanrader.
Afgelopen 18 jaar heeft van der linden bouwonderneming al vele mooie projecten voor ons gerealiseerd.altijd goed en kwalitatief hoogstaand werk geleverd.plezierig om mee samen te werken en denkt altijd goed mee in het verloop van de projecten.
Taus van der Linden is dé aannemer die ik met elke klus vertrouw. Niet alleen mbt vakmanschap (kwaliteit) maar ook vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Wij hebben een grote aanbouw door Taus (en Remco) laten bouwen en intern ook ons huis onder handen laten nemen (muren en deuren verplaatst en een nieuw badkamer laten installeren). Vanwege hun zorgzaamheid en bereidheid mee te denken hebben we samen iets prachtigs gerealiseerd. Uit een eerdere ervaring en andere werkzaamheden bij bekenden weten we dat kwaliteit en tevredenheid van de klant bij Taus voorop staat. De volgende klus bij een nieuwe woning staat al weer met potlood in onze agenda’s.
Na een goede voorlichting een perfecte uitvoering.
Ik heb in het verleden meermaals gebruik gemaakt van deze organisatie. Ze denken met je mee en komen met een passend voorstel. Wat ik hun voordeel vind is dat ze in principe heel duidelijk zijn of ze de klus aankunnen en of zij daarvoor de beste partij zijn. Zo heb ik voor kleinere en grotere klussen van hun diensten gemaakt, maar ben op hun eigen advies ook wel eens voor een klus bij een andere partij beland. Transparant en eerlijk dus.
Meerdere verbouwingen laten uitvoeren door de jaren heen en alleen maar positieve ervaringen. Communicatie is prima en Taus komt zijn afspraken na. Erg klantgericht en denkt in oplossingen.
Wij hebben onze woning volledig laten renoveren. Taus is een oprechte man en heeft verstand van zaken. Levert goede kwaliteit en is betrouwbaar. Communicatie tijdens de bouw was goed. Hierdoor hebben wij onze verbouwing als plezierig ervaren. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen hem zeker aanbevelen.
Heb een eerdere review gelezen en begrijp deze niet. Wij hebben onze woning later renoveren en zijn zeer contant met het bedrijf.
De eigenaar beroept zich op de kwaliteit die hij levert, in de praktijk betekent dat een lekkend dak, slechte grondverf die er na een half jaar afvalt op goedkoop materiaal, haast om naar de volgende klus te gaan en daardoor slechte afwerking. Voor herstelwerkzaamheden vragen we hem niet, odat we bang zijn van de regen in de drup te komen. Absoluut geen aanrader.
Olmenlaan 24
3862VH NIJKERK GLD