Geweldige samenwerking

Dit bouwbedrijf heeft van een oude paardenschuur een luxe groepsaccommodatie gemaakt. Het was een hele uitdaging en natuurlijk geen standaard proces/bouw. Juist om hun expertise en meedenken en creatieve en pragmatische oplossingen hebben wij nu een prachtige groepsaccommodatie. Een groot project is prima aan hun besteed. In een kort tijdsbestek, volgens afspraak, is ons project gerealiseerd. We krijgen nu alle dagen nog de complimenten van onze gasten hoe fantastische De Berenshoeve eruit ziet. Dit is voor ons een mooi compliment maar dit compliment geld ook zeker voor dit bouwbedrijf! We zijn 100% tevreden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Deskundige vakmensen die goed meedenken

Erg tevreden over het gehele bouwproces. Er werd goed meegedacht en flexibel met onze aanpassingen omgegaan. Het huis is helemaal conform onze wensen en werd netjes opgeleverd. Geleverde kwaliteit is top.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

De gebroeders Wolken zijn no nonsens mensen. De klant, en de wensen van de klant, staat centraal en de communicatie met de leiding van het bedrijf alsmede het personeel verloopt soepel. Afspraken, mondeling en /of schriftelijk, worden gerespecteerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prima bedrijf met deskundige werknemers

Prima bedrijf met deskundige leidinggevenden die zelf ook werkervaring hebben. Wij hebben in 2011/2012 een nieuwe woning gebouwd. Gehele bouw volgens plan verlopen en in goed overleg. Ook goede communicatie/afstemming tussen architect/installatiebureau etc. Wanneer wij weer een nieuwe woning zouden gaan bouwen zullen we dit zeker door dit bedrijf laten uitvoeren.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning