Zels voor een klein stadstuintje met een kleine 20m2 gras, waren de mensen van Kunstgrascentrum enthousiast. Alles verliep correct en vlot volgens gemaakte afspraken. De mensen die de werken uitvoerden lieten alles zeer netjes achter. Na een kleine 2 maand ben ik nog altijd zeer tevreden dat ik kunstgras heb laten leggen.
Correct in prijs en afwerking. Mooi resultaat.
Alles heel goed verlopen : -Timing perfect - Afspraken zoals beloofd - Perfect installatie (was niet gemakkelijk) - Iedereen wij waren in contact was heel vriendelijk -> Een echt aanrader!!!!
Perfect en zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben 6 Spaanse windhonden en natuurlijk gras was uitgesloten. Dit is een perfecte oplossing
Snelle reactie op de aanvraag. Installatie perfect verlopen. Parkeerborden werden aangevraagd, parket in de woning werd beschermd, vriendelijke plaatsers. Niets op aan te merken.
Kunstgras geplaatst op een 50 m2 appartementsterras, eerste verdieping, achterbouw. Tapijt werd door de werklieden handmatig binnen gebracht. Plaatsing verliep vlot en proper, team was duidelijk op elkaar afgestemd. Raadgeving bij het wateroverlast probleem opgelost door het plaatsen van baseplaten. Dit werd door geen andere firma voorgesteld. Kortom, een professionele firma .
Tot in de puntjes afgewerkt op 2 dagen klaar, ook zeer flexibel mbt het inplannen van de werken!
Eerste telefonisch contact heel vriendelijk. Eerste bezoek in onze tuin,onmiddellijk duidelijk wat het plan is en een ommiddelijke juiste prijsofferte. Planning werken,veel vroeger dan afgesproken,gewoonweg top. De mensen die de werken uitvoeren,heel vriendelijk en alles netjes achtergelaten na iedere werkdag. Kortom we zijn zeer tevreden,nu 1 maand dat we kunstgras hebben,loopt en speelt onze leonberger van 60 kilo en nog maar 1 jaar,dus nog een speelvogel,zonder vuile, modder poten in zijn nieuwe tuin. Dikke proficiat over heel de lijn. Jasmine En Patrick.
Iets meer dan 1 maand geleden kunstgras laten leggen. Super kwaliteit van gras. De 1ste contacten met zaakvoerder Dimitri liepen perfect. Je stelt een vraag en ontvangt direct antwoord. (Dit is nog maar weinig terug te vinden). Ook de plaatsing van het gras verliep zeer vlot en er werd zeer proper gewerkt en opgeruimd nadien. Zoek niet verder ik heb verschillende offertes gezocht maar deze firma zit prijs kwaliteit heel goed. Misschien nog een goede tip, ik ben de grassen in hun 24/24 toegankelijke tuin in Wilrijk op een zondag gaan bekijken en voelen. Voordeel : je kan rustig kijken en bestuderen zonder druk van een verkoper die je weinig ruimte geeft. Groetjes
niet zoals afgesproken wat afvoer , riooldeksel en ventilatie rooster 1 mooi tapijt maar waar zitten deze deksels de ventilatie heb ik open gemaakt om de kelder ruimte te verluchten de rest zullen we wel zoeken als het nodig is .
Zeer goede ervaring , erg professioneel , perfecte plaatsing en mooi resultaat .
Na een heel seizoen putten te vullen en opnieuw gras in te zaaien van onze 2 border collies de stap gezet naar kunstgras. Een stap die we ons zeker niet beklaagd hebben. Sinds het kunstgras veranderd alles. De honden voor 3/4 van de tijd buiten alsook onze dochter. Modder pootjes en vuile schoenen verleden tijd wat een luxe. Maar dit allemaal is eigenlijk bijzaak. Het alle respect gaat naar het top team. Van A tot Z verloopt alles correct. En boven al zeer vriendelijk. Na de overeenkomst van de offerte werd een datum ingepland. Maar de eerste zonnestralen kwamen net iets vroeger. Na een telefonisch contact of er nog ergens een gaatje was in de planning hadden we geluk, want de werken werden 14 dagen nadien al opgeleverd ipv 2 maanden later. Bij deze raden we echter kunstgrascentrum aan iedereen aan. Groeten Lorenzo en Kelly
Supertevreden met mijn tuin nu De mensen van VD-kunstgrassen zijn zeer professioneel, afspraken worden zeer stipt nagekomen. Er wordt geluisterd naar de klant en er wordt meegedacht om tot het meest optimale resultaat te komen Ze werken met kwaliteitsmaterialen en het team bestaat uit ervaren maar ook zeer vriendelijke en aangename mensen. Niet alleen wordt er flink doorgewerkt maar ook wordt alles opgeruimd als het werk klaar Een echte aanrader !
Wij hebben ons kunstgras laten plaatsen door kunstgrascentrum Oostende, en kunnen enkel maar spreken van een enorm leuke ervaring. - Eerste contact om een “idee” offerte te krijgen verliep telefonisch met een enorm vriendelijke dame. 10 minuten later een verzorgde pdf in de mail met alle details. - Vervolgens kwam zaakvoerder Johan zelf langs om alles op te meten en de wens te bespreken om nadien een definitieve offerte te bezorgen - Na goedkeuren van de offerte, hadden wij op korte tijd prachtig groen kunstgras liggen die er zowel natuurlijk uitziet en aanvoelt. Zowel de gast die de stabilise kwam doen, als de ploeg die kwam voor het kunstgras, waren 1 voor 1 top kerels die zeker hun werk kennen en verzorgen tot in de puntjes. Enkel maar goeie woorden over de werking van kunstgrascentrum Oostende.
Ik wou een basketveld aanleggen voor mijn dochters in Xplay met belijning. Vanaf de offerte tot de opkuis was alles perfect in orde. Alleen het uitgraven heb ik zelf gedaan, de rest overgelaten aan de professionals. Met dus een prachtig resultaat als gevolg! De belijning is perfect uitgevoerd tot op de cm. Bedankt aan het topteam van kunstgrascentrum!!
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles zoals afgesproken afgewerkt. Heel propere werkmannen en na vertrek is alles opgekuist. Top team.Een echte aanrader. Maja en Glenn
Snel efficiënt punctueel en zeer net. Al jaren aanbevolen aan vrienden en kennissen en heb nu eindelijk bij ons kunstgras laten leggen. Topman
Uitermate tevreden over ons kunstgras. Wij hebben gekozen voor het grastype bloom van royal grass. Alles verliep zeer vlot. Van eerste bezoek om een offerte op te maken tot de afwerking. We hebben alle werken laten doen door kunstgrascentrum en zijn echt tevreden. Alles netjes afgewerkt en alles zeer mooi achter gelaten. Onze grasmat zag er nooit uit. Ofwel te droog ofwel te drassig. We hebben 2 golden retrievers die niks liever doen dan in de tuin spelen. Door het spelen ook veel last van kale plekken en putten... Nu kunnen onze honden zich helemaal uitleven. We hadden dit al veel vroeger moeten doen.
Super content dat ik het gedaan heb!
Heel tevreden van jullie mooie werk! Alles verliep perfect! Olivier kwam al snel langs om op te meten en advies te geven. Hij zag ook dat er een foutje bij onze regenput zat en keek onmiddellijk om dit op te lossen. Dit zit nochtans niet bij het takenpakket… Maar gaf ons een goed gevoel! Ook heel leuk dat je alles via een link kan volgen wanneer ze de werken bij jouw thuis op de planning zetten. Een leuk en ervaren team! Aangename mensen en harde werkers! Wij zijn alvast ontzettend blij met het resultaat! Dit moesten we al veel sneller doen. En ook de factuur is tot op de eurocent zoals op de offerte werd vermeld. Bedankt! Jullie zijn top! Ik raad jullie zeker en vast aan!!
Super tevreden over het resultaat. Flinke werkers en stipte naleving van de afspraken. Na afloop van de werken wordt alles ook netjes opgekuist.
Kunstgras ligt er mooi bij. Plaatsen werd zeer nauwkeurig gedaan, en alles werd proper achtergelaten. Zeer professioneel!
heel goed gedaan en tevens in perfecte staat afgeleverd. Het ging heel vlot van de handen zonder veel rompslomp ter plaatse
Topteam,een plezier om hen aan het werk te zien,je wordt vrolijk van hun spontane communicatie,vooral een team dat duidelijk op mekaar is afgestemd,ervaren vakmanschap!
Muziekplein 67
5402CS Uden
Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass draait niet uitsluitend om het leveren van kunstgras, maar om het aanbieden van een totaaloplossing. In onze showtuinen kunt u het kunstgras van dichtbij bekijken en wordt u direct ingelicht over de mogelijkheden. Vervolgens helpt Royal Grass u tijdens ieder stadium van de aankoop, van het ontwerpen van uw tuin, tot het aanleggen van uw kunstgras. www.royalgrass.be