Meer dan goede begeleiding door Aart-Jan en Deborah, hele goede vakmensen bij Thuis in Bouwen. We zijn meer dan tevreden!
Wel helaas wat lang proces ivm parkeergarage
Contact was prima Vragen snel beantwoord Opleverstaat ook goed
Goede begeleiding, duidelijk in communicatie. Mooie materialen en prima afwerking.
Ik heb goede ervaringen met thuis in bouw
Ik heb goede ervaringen met thuis in bouw
We love our new home
Goede begeleiding van het bouwproject. Kwaliteit van de bouw, ook naar mening van een onafhankelijke adviseur, zeer goed. Verbeterpunt is de communicatie tussen de verkoopadviseur en de aannemer kan beter, maar tijdens de bouw zagen wij daarin al een zichtbare verbetering. Wij bevelen ThuisInBouwen dan ook van harte aan!
Super tevreden over onze woning en de werkwijze van ThuisinBouwen! Aardige mensen, behulpzaam, goed meegedacht tijdens het hele proces!
ThuisInBouwen/HMU Olsthoorn heeft voor ons een prachtige, kwalitatief zeer hoogwaardige vrijstaande woning gebouwd. We bevelen deze organisatie van harte bij iedereen aan. De organisatie is zeer professioneel en tegelijkertijd verloopt de communicatie zeer prettig en laagdrempelig. Ze denken mee en komen alle afspraken na. Alle afspraken worden netjes vastgelegd en afgestemd in het VolgJeWoning systeem. Wij bedanken het team voor de goede zorgen en de fijne samenwerking: Aart-Jan, Deborah, Fred, Mark en Bas (ik ben helaas naam van de jonge timmerman vergeten, maar hoort zeker in het rijtje thuis). En natuurlijk alle onderaannemers die mee hebben geholpen. (ThuisInBouwen werkt samen met zeer goede onderaannemers.)
De communicatie was slecht. Vooraf wordt van alles beloofd bij de makelaar en tijdens het bouwproces blijkt veel niet te kunnen. Inspiratiehuis in Meerkerk geeft te beperkte keuze. Onvoldoende aansluiting op de partners die bijv tuin, haard, keuken moeten leveren. Zij zijn technisch nergens van op de hoogte.
Over het algemeen goede ervaring. Communicatie kan soms beter.
Alles geleverd op tijd en wij zijn heel goed geïnformeerd over alles
TiB heeft ons goed begeleid bij het bouwproces.
Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht in het woningbouwproject Voorlei in Leidschendam. De bouwer is Thuis in Bouwen. Ik wil graag mijn positieve ervaringen delen. Vanaf het begin was de communicatie uitstekend. Ze zijn heel goed bereikbaar via de portaal en ik krijg regelmatig updates over de voortgang van het project. De prijs-kwaliteitverhouding van Thuis in Bouwen is uitstekend. De hoge kwaliteit van het werk en de professionaliteit van het team maken elke euro waard. Al met al ben ik zeer tevreden met het hele team van Thuis in Bouwen, maar in het bijzonder met bouwbegeleider René. Hun professionaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid hebben ervoor gezorgd dat het proces van mijn nieuwbouwwoning vlekkeloos verloopt. Ik zou hen zeker aanraden voor elke bouw- of renovatieproject. Thomas Woningbouwproject Voorlei in Leidschendam
De mannen op bouw waren behulpzaam en vriendelijk. Mochten altijd wat vragen.
Zeer flexibel in alle opties en vragen tijdens t bouwproces. Denken mee en passen aan. Makkelijk benaderbaar in de hele bouwfase. Een prachtig huis als resultaat,
Toegankelijke communicatie, meedenken in oplossingen. Veel kunnen aanpassen ook nog tijdens de bouw. Helemaal blij en tevreden met onze mooie nieuwe woning
We zijn door Thuis in Bouwen goed op de hoogte gehouden over ons project. Ze denken mee en dragen zelf ook ideeën aan bij de afbouw van onze woning. Zo hebben wij bijvoorbeeld een vloerpot in de slaapkamer voor een tv en elektra aansluiting na advies van TIB. Ook werd er meegedacht over de kleuren van de kozijnen aan de binnenzijde van het huis, zodat deze af-fabriek meteen in de juiste kleur waren. Wij zouden zelf op zolder de kamers gaan splitsen met een eigen aannemer, TIB heeft met de HSB al rekening gehouden met de plaatsing van de deurkozijnen en hielp ons ook bij het bestellen van kozijn/deur. Ze dachten met ons mee. Wij zijn begonnen aan dit project midden in de Covid tijd, dus op dat moment was het nog meer een uitdaging om goed te blijven communiceren met elkaar. De 'Volg je woning' -app heeft daarbij goed geholpen. Ook de uitvoerder op het werk, Gradus, hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. We liepen (op weg naar school) bijna dagelijks langs en meestal kregen we meteen een live terugkoppeling van de stand van zaken. TIB heeft ook haar uiterste best gedaan om glasvezel internet in onze woning te krijgen, maar liep net als ons tegen diverse muren aan. Ook het contact met Evoyo (zonnepanelen) verliep lastig, maar heeft TIB ook haar uiterste inspanning op geleverd. Bij oplevering waren er een aantal restpuntjes deze zijn goed opgepakt en hersteld. Dit is ons eerste nieuwbouw huis en we zijn erg content over TIB.
Het ontwerp en tekenen was heel fijn en verliep heel goed met Aart jan. Het uitvoerende gedeelte, verliep de communicatie vanuit ThuisinBouwen moeizaam. Moesten er zelf achteraan bellen. En blijven controleren. Dit is niet wat wij ervan verwacht hadden als je jezelf beste bouwer noemt. Ik zou wekelijks contact moment plannen om te kijken of alles volgens wens en planning gaat.
Wij hebben veel vooronderzoek gedaan in keuze voor een bouwpartner. Nu onze woning is opgeleverd, zijn wij meer dan content over onze keuze voor HMU Olsthoorn BV. Schitterend eindresultaat, veel ondersteuning en ontzorging in het bouwproces en een fijne manier van communiceren. Wij zouden deze partij aan een ieder aanraden die plannen heeft om zelf een woning te bouwen.
Wij hebben het huis kunnen maken zoals we wilden en zijn zeer te spreken over het resultaat en de wijze waarop wij contact hebben gehad met de bouwers
De ruwbouwfase zijn we helemaal tevreden over. Vanaf de afbouw mag er netter gewerkt worden. Bijvoorbeeld stucloper over de net gertegelde vloer. Informatie over mandelig gebied verliep niet helemaal gestroomlijnd. Verschillende mensen met verschillende verhalen/antwoorden.
Punt van aandacht is hoe tijdens de bouw met sanitair is omgegaan: veel stof, bouwafval en kansen op schade
Op de gebruikelijke puntjes na echt super tevreden over alles! Ziet er top uit!