Woning is keurig en in zeer goede staat opgeleverd. Het enige minpunt is de hele communicatie in het voortraject en tijdens de bouw.
Zeer tevreden over de opgeleverde nieuwbouwwoning. Vakkundige medewerkers met verstand van zaken. Goede service en alle werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Fijne partij om mee samen te werken!
We hebben een prima ervaren gehad met Thuis in Bouwen. Jammer dat er wel erg moeilijk werd gedaan als je tussentijds de woning wilde bekijken.
Tijdens de bouw van onze woning hebben we goed contact gehad en was de service erg goed. We zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding tijdens het hele bouwproject. We willen meegeven dat communicatie rondom planning iets beter kan.
Perfecte nieuwbouw woning gebouwd!
Het begon met een moeizame start met veel wisselingen van de wacht. Naarmate de bouw vorderde ging de communicatie iets beter, maar nog steeds onduidelijk. Afwerking van het huis is daarentegen heel top en zijn we super blij met het huis.
Na een wat rommelige start van het bouwproces zijn we meer dan tevreden over de gang van zaken op de bouwplaats. We zijn ontzettend goed begeleid en geholpen door alle betrokken medewerkers van thuis in bouwen en ondanks alle beperkingen en strubbelingen wat het soms niet makkelijk maakte is alles toch goed opgepakt en uitgewerkt.
De bouw van ons huis is geheel naar wens verlopen en het resultaat is prachtig, wat een vakwerk. Erg professioneel en klantgericht. Alles was mogelijk en de samenwerking was erg prettig. Wij zijn iedereen die heeft bijgedragen aan de bouw van ons droomhuis ontzettend dankbaar. Jullie zijn echt geweldig.
Prima en netjes opgeleverd volgens mijn verwachting.
Alles is goed gegaan en fijn verlopen. Alleen de communicatie gedurende de bouw kan beter.
Fantastisch
Tijdens de bouw goed begeleidt, punten werden tijdens de bouw serieus behandeld. Mogelijkheid tot overleg en maatwerk.
Opgelost. Eindresultaat voldoet aan de verwachting.
Onze ervaring met Thuis in Bouwen is uitstekend! Fijne mensen om mee samen te werken. Denken goed mee en houden de cliƫnt in zijn eigen waarde. Wij hebben een zeer prettige tijd gehad met alle medewerkers!
Werkvoorbereider goed , fijne man in omgang
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe woning
Fijne oplevering. Er is goed uitleg gegeven en de puntjes werden gelijk opgepakt. Dikke duim,
Aanbeveling, klanten beter begeleiden en eerlijk zijn over essentiƫle wijzigingen gedurende de bouw.
Vakkundige mensen met goede onderaannemers. Huis is netjes opgeleverd. Veel af kunnen stemmen.
We hebben de bouw als zeer prettig ervaren. De communicatie tijdens de bouw op het terrein was fijn, korte lijnen, alles kon gemeld worden en is netjes beantwoord en afgewerkt. De kwaliteit van oplevering is zeer hoog. Wij zijn zeer tevreden! De communicatie is helaas van begin tot eind erg tegenvallen. Hierin kan veel verbeterd worden.
Ervaring is heel goed!
We hebben al een aantal woningen gehad maar nog nooit een gehad die zo mooi is opgeleverd als deze. Als er puntjes waren werden ze gelijk opgelost tijdens de oplevering. Tijdens het plaatsen van het bad werden er beschadigingen gezien door ThuisinBouwen zelf en al voor wij er iets over zouden kunnen zeggen werd het opgelost.
Vriendelijk, goede service. Alle afspraken nagekomen.
Goede bouwers, oplevering super netjes geregeld!!!
Het hele proces van verkoop tot en met oplevering liep soepel.Vragen werden goed en tijdig beantwoord.