Communicatie teleurstellend, kopersbegeleiding voelde meer als een spreekbuis ipv een tussenpersoon die mee denkt met de koper. Ook bijv met advies over installatiewerk/elektra, was karig. Kwaliteit bouw tevreden Planning merkwaardig, tussen 1 na laatste Bouwnota en oplevering zat een half jaar
Goede service en kwaliteit We hebben ons huis laten bouwen door thuis in bouwen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Communicatie was erg duidelijk, afspraken worden nagekomen en problemen altijd opgelost. Ook complimenten voor de bouwers, altijd vriendelijk en meedenkend!
Goede service en kwaliteit
Op de bouw was de communicatie goed. De communicatie via de app was slecht. Meer keuze lijst voor eventuele deuren ect. was voor ons onduidelijk. Berging deur wilde we graag veranderd en dat was niet mogelijk echter is dit de buren wel gelukt.
Kopersbegeleiding is super, gedegen vakkennis, zeer persoonlijke benadering, degelijke bouw, zeer nette oplevering. Goede service.
Alle klachten worden serieus genomen en zo snel als mogelijk is opgelost.
Zeer fijn huis, hoge kwaliteit, veel mogelijkheid om te personaliseren.
Zeer fijn huis
Bij Vooroplevering wat kleine onvolkomenheden maar deze zijn goed opgepakt en voorzover mogelijk verholpen. De oplevering is goed verlopen. We zijn ervan overtuigd dat de paar puntjes die na de oplevering nog openstaan, netjes verholpen worden. Goede service en bedankt voor het bouwen van deze prachtige woning. We zijn er erg blij mee.
Duidelijke communicatie, netjes gewerkt en top kwaliteit!
De bouw is fantastisch uitgevoerd. Fred Was altijd bereid ons te woord te staan. Geen klachten Het is allemaal goed gegaan. Prima! Bedankt Groeten, Krishna
In eerste instantie hebben we wat miscommunicaties gehad betreffende afspraken. Maar dit is daarna zo goed opgelost. De heren hebben ons goed te woord gestaan en hebben met ons meegedacht. Ons huis is netjes opgeleverd met vrijwel geen punten!
Gewoon top, alles goed geregeld, er werd goed geluisterd en opgelost
Fijn om hem bij de oplevering te hebben zodat alles gelijk klaar is.
In het begin van het proces is er veel mis gegaan. Van te laat aanvragen bouwaanvraag tot aan schade bij het heiwerk. Uiteindelijk heeft men beloofd de woning voor de bouwvak, dat wil zeggen binnen 3 maanden, op te leveren. Dat is uiteindelijk gelukt met een prachtig resultaat. Gedurende het bouwproces is er keurig gebouwd. Vriendelijke en kundige mensen. Ook de flexibiliteit van Thuis in Bouwen was opmerkelijk en erg prettig om te ervaren.
Betrokken bouwer die een woning die helemaal naar onze wens is wil opleveren!
Woning is netjes en aan volwachting opgeleverd. Aardige en nette werklui. Communicatie verliep soepel. Zeer tevreden over Thuis in Bouwen. Bedankt!
Prima contact, goede informatie en opleveringspunten worden gelijk in orde gemaakt. Wij zijn erg tevreden.
Zeer tevreden! Fijne communicatie met Peter Sierat. Alles werd snel opgepakt.
B&vdH is een uitstekende bouwer en ze hebben het hele bouwproject uitmuntend begeleid. Veel dank aan Bot & van der Ham en alle medewerkers om dit project te. realiseren.
Vanaf het begin een goed gevoel gehad. In de showroom werden we verrast met een snelle service en meteen een mooie tekening en offerte. De uitwerking verliep prima, de bouw zonder problemen. Communicatie kan wel iets beter. Ook tussentijds. Bij de oplevering nagenoeg geen punten.
We zijn van A tot Z ontzorgt in de realisatie van ons droomhuis. We hebben een prettig contact ervaren voor en tijdens de bouw. Thuis in bouwen is flexibel en denkt goed mee. De geleverde kwaliteit is hoog en de realisatie ook nog eens ruim binnen de planning.
Ontzorgen is dat wat Thuis in Bouwen beloofd, en dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Het was een genot om met ze te werken, en ze hebben ons van A tot Z geholpen ons droomhuis te realiseren. Goed advies, prettige communicatie. En echte vakmensen die er van genieten om mooi werk af te leveren.
Van begin ontwerp tot einde afbouw verliep goed. Denken erg goed mee, geven eerlijk advies! Erg blij met eindresultaat, bedankt!!!
Begin Verkoopgesprek ging prima, latere gesprekken voelde soms als vluchtig. Bouwers stonden open voor aanpassingen en gesprekken. Nette bouwomgeving. Correcte bouwers. Metselaars vakmannen!! Eindresultaat om trots op te zijn! Bedankt volgende huis mogen jullie zeker weer bouwen👌😊