Prima bedrijf, voor ieder wat. Goede service. Zeer tevreden.

Mooi ook dat je (in geode staat verkerende) meubelen kan inruilen.

Sterke afhandeling van klachten

Tevreden over de service en kwaliteit

Is goed

Is goed

Kan het iedereen aanraden om naar Frits Vos te gaan om meubelen te kopen, goede uitleg, gezellig, veel keuze, ook in andere dingen, zoals beddeb leuke spullen om er bij te zetten, we zijn in ieder geval zeer tevreden, gaan al 45 jaar naar Frits Vos.

Service van het hoogste niveau.

Uitzonderlijk vriendelijk personeel en goede service. Erg tevreden over de levering en dat ook nog eerder dan de afgesproken levertijd. Ouderwetse klantvriendelijkheid en gezelligheid in een mooie showroom. En de koffie smaakt ook nog eens heerlijk! Wij komen zeker weer!

Goed en vakkundig personeel

Na eerst een outlet stoel te hebben gekocht en deze na een paar dagen niet beviel mocht ik het ruilen voor een andere nieuwe stoel. Deze werd bezorgd op een voor het bedrijf niet gebruikelijke tijd.

Ruime keus en acceptabel in prijs

De opdracht is volledig zoals afgesproken uitgevoerd.Zelfs binnen de genoemde levertijd. Jammer dat de stoelen niet vooraf zijn voorzien van viltstroken op de poten.De metalen poten zijn niet erg bevorderlijk voor ons parket. In de winkel van Frits Vos toen vilt gehaald,maar wel tegen de prijs van € 13,50 Over service gesproken.Wel een gemiste kans

fijn

goed geholpen en geadviseerd

Prima service mooi oude meubels in ruilen

Met de bank en de fauteuils uitzoeken, geweldig geholpen door een statigere, sorry ik weet haar naam niet meer, maar wat een enthousiasme van haar, later nog weer geweest om definitief de keuze te maken. Waar ze ons ook weer geweldig geholpen heeft top. Vanmiddag de bank en fauteuils bezorgd, wat een lieve bezorgers, niets was hun teveel, één en al vriendelijkheid en behulpzaam, nogmaals bedankt.

Zeer positief

Vakkundige verkoper en snelle levering. Top!

Prima,

Wij bedanken Frits Vos hartelijk voor alle medewerking, dit i.v.m. de ziekte van onze dochter. Het is in één woord: fantastisch.

Snel met levering

Snel met leveren en ook snel reactie met een probleempje en snelle afhandeling

Winkel met goede service! Aanrader!

Vanwege de goede service hebben we bijna al onze meubels bij Woonwinkel Frits Vos gekocht. + Vriendelijke medewerkers + problemen worden naar wens opgelost + 'oude' meubels kunnen worden ingeruild en krijgen zo een 'tweede leven'

Goed, kundig personeel en goede service.

In de winkel deskundig advies. Bezorgers vriendelijk.

Heel positief en goed geholpen.

Cijfer zegt genoeg.

Waardeloos

Deze keer een slechte service.totaal ontevreden.

32 jaar al vaste klant.

Nergens licht de glimlach zo gereed, Als bij de woonwinkel die FRITS VOS uit Westerhaar hèèt. Echt een aanrader , de koffie en vriendelijk ervaren personeel staat altijd voor u klaar om uw eens te vervullen.

Klantvriendelijkheid, goede afhandeling

Geweldig geholpen

Vrouw van 88 loopt met rollator, verkoper had alle tijd voor haar en geduldig en paar keer hetzelfde uitleggen.

mooie meubels en vriendelijk personeel

wij hebben al diverse meubels bij Frits Vos gekocht het moet gek zijn als je daar niet slaagt en je kunt de oude meubels inruilen

Klantvriendelijk, professionele advisering, afspraken worden nagekomen en het leveren van kwaliteit.

Gewoon goed en volgens afspraak.

Kan woonwinkel aanbevelen. Je kunt er prijstechnisch heel goed slagen.

Top bedrijf

Goede service!

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Goed geholpen en een goede service...ook de bezorging als zeer plezierig ervaren.

Hoofdweg 185

7676AD Westerhaar-vriezenv wijk