Zeer tevreden over dit bouwbedrijf. Huis en bedrijfshal laten bouwen door dit bedrijf en al meerdere klussen / reparaties. Levert top kwaliteit en denkt goed met je mee !
Grote en kleine projecten gedaan met Batterink. Altijd in volle tevredenheid over het eindresultaat
Betrouwbaar bedrijf wat zelf goed mee denkt. Komt afspraken na en ze werken alles netjes en secuur af. Zeer tevreden.
Meerdere projecten laten doen door firma Batterink. Telkens met tevredenheid opgeleverd. Geerlig denkt altijd mee en heeft goede input voor onze projecten.
Wij hebben aannemersbedrijf Batterink als prettig ervaren. Levert vakmanschap en heeft ons door de hele bouw heen geholpen met de keuzes wanneer wij er niet uit kwamen. Was prettig zaken doen. Nog steeds erg blij met onze woning!