Super overleg. 100% fijne uitvoerder

Alles kan. Gaan niets uit de weg. En denken goed mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede communicatie en duidelijke afspraken

Zeer tevreden over het eindresultaat. Vanaf de eerste steen tot aan het laatste plintje is er goed meegedacht. Erg prettige communicatie met de uitvoerder en timmerlieden/metselaars. De communicatie met de werkvoorbereider/verkoper was ook rechttoe rechtan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een bedrijf waar je van op aan kan.

Soepel in de afspraken. Gevoel dat er van alles mogelijk is. Meedenkend. Prettig en enthousiaste medewerkers

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Afspraken worden nagekomen, betrouwbaar en goede service

Fantastische bouwbegeleiding, warme nazorg en degelijk doch gedetailleerde afwerking in de woning.

no nonsense bedrijf

prima bedrijf, korte lijn, afspraken worden nagekomen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Goed bouwbedrijf maar de voorbereidingMa g beter

Goed bouwbedrijf maar de voorbereiding mag beter. Je hoort niet alle optie’s en dat is erg jammer! Je ziet nu andere mensen met Vosman bouwen en ziet optie’s wat ons niet verteld is...

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prettige samenwerking en nette bouwers met goed personeel

Erg goede ervaring

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Goede samenwerking.

Goede samen werking. Ze zijn goed mee werkend en denken mee aan oplossing.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vakkundig personeel, afspraak is afspraak

Wij zijn goed begeleid gedurende het gehele proces van de bouw van onze nieuwe woning. De woning is in perfecte staat opgeleverd en het resultaat mag er zijn!

Super communicatie!

Goede communicatie, duidelijke afspraken en goed vakmanschap!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed gevoel dat we samen een mooi huis gebouwd hebben

Korte lijnen met de aannemer, snelle reactie op vragen. Mogelijkheid om zelf dingen te doen. Kortom prima partner om samen een huis mee te bouwen. Prettige mensen; zowel op 'kantoor' als de medewerkers op de bouw. De installateur was wel iets minder.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Geweldig bedrijf, strak georganiseerd, netjes met klant en personeel.

Vosman is een prettig bouwbedrijf om mee samen te werken. Ze zijn eerlijk, schappelijk, communiceren goed en denken met je mee. Ook zijn ze in het proces bereid om aanpassingen door te voeren en gaan daar enorm flexibel mee om. Een voorbeeld voor elk ander bouwbedrijf. Tot slot ook niet onbelangrijk, Vosman heeft oog voor detail en bouwt schitterend, echt vakmanschap! Vosman bedankt voor het bouwen van ons huis!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Aanlooptraject als erg prettig ervaren. Wensen worden goed vertaald.

Je kon altijd snel overleg met de uitvoerder hebben. Op/aanmerkingen werden altijd snel vertaald naar de werkvloer. Dachten met je mee. Bouw altijd netjes. Tip, stelkozijnen gebruiken ipv de definitieve kozijnen in een vroeg stadium. Veel grote beschadigingen die moeilijk te herstellen zijn door een schilder.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

degelijke goede bouw. Nette en bekwame bouwvakkers. Goed eindprodukt.

van A tot Z een goede samenwerking om tot een mooie goede woning te komen. Staan open om samen met onze ideeen tot ons droomhuis te komen. Van tevoren een ruwe planning afgeven is bijzonder in de bouwwereld. Kwaliteit en prijs zijn erg goed. Voor definitieve overdracht al een bouwsleutel krijgen, zodat we buiten de standaard bouwwerkzaamheden zelf al aan het werk kunnen. Ieder weekend worden bouwmaterialen opgeruimd. Zelfs na de oplevering is Vosman bereid om defecten/ongemakken op te lossen. 1 woord voor Vosman: KLASSE.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede start, prima bouw met een mindere afwerking

Het eerste contact was top. Goede voorbereiding met een mooie brochure. Het proces daarna ging wat snel waardoor de handtekening al snel was gezet. In deze fase hadden we 'achteraf gezien' graag wat meer advies gehad. Ten tijde van de bouw bleek het nodig te zijn dat wij elke dag moesten controleren of alles goed ging. Hier moet vanuit Vosman meer controle op zijn aangezien wij toch aan aantal 'forse' fouten zelf hebben ontdekt (ongeacht of dit een fout is van een onderaannemer). Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen afneemt en dat is zonde gezien de goede start. Daarnaast was men te gehaast met de afwerking waardoor te vroeg is begonnen met het afwerken van de muren met het loslaten van de stuclaag tot gevolg. Al met al zijn wij zeker tevreden met bouwbedrijf Vosman waarbij zij meer aandacht moeten besteden aan de controle ten tijde van het bouw en de afwerking.

uitstekend bouwbedrijf

Vanaf begin een goed gevoel. Zowel met de koperbegeleider (Mark) als met de uitvoerder (Jeroen) prettige samenwerking. De lijnen zijn kort en altijd bereid om mee te denken met de klant.. Conclusie: uitstekend!! Groetjes, Peter en Annemarie uit Twello

Perfect geregeld van A tot Z

Van begin tot eind een hele positieve ervaring gehad. Al bij het ontwerpen van de woning werd er goed meegedacht om de wensen in te kunnen passen. Ook tijdens de bouw was overleg over e.e.a. altijd mogelijk. De communicatie was altijd erg duidelijk, en een oplossing snel gevonden! 7,5 maand na het uitgraven wonen wij inmiddels met erg veel plezier in onze nieuwe woning. Snel gegaan!!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede ervaringen denken met je mee!

Samen met drie medebouwers een plan gemaakt voor een vier onder een kap en laten uivoeren door Bouwbedrijf Vosman.met onze bouwbegeleider als tussenpersoon. Heeft dit geleid tot vier heel verschillende woningen naar onze eigen wensen. Zowel planner uitvoerder tot stageloper hebben hier met een positieve instelling en vriendelijkheid en oplossing gericht. Goed gewerkt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer prettige, laagdrempelige samenwerking.

Het voor ons nieuwe proces van het zelf een huis bouwen is mede dankzij de inzet van bouwbedrijf Vosman naar volle tevredenheid verlopen. We genieten nu dagelijks van een heerlijk huis!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Uitstekend bedrijf, komt afspraken na.

Vanaf het hadden we een warm gevoel bij Bouwbedrijf Vosman. We hadden ideeën voor de indeling van de woning. Deze waren niet zoals de standaard woningen die gebouwd werden. De adviseur gaf ons uitstekende adviezen en liet ons bij een aantal woningen kijken waarmee ze aan het bouwen waren. Hierdoor konden we een indruk krijgen van wat er getekend was met hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. De bouw werd in fasen verdeeld. Voor iedere fase werden we uitgenodigd op kantoor om te bespreken wat er in die fase gerealiseerd zou worden. Hierin konden wij nog aangeven wat we eventueel anders zouden willen zien. In de weekenden werd de bouwplaats schoongemaakt. Wanneer wij zelf aan het werk wilden gaan, liepen we niet in de `rommel`. Vragen op e-mails werden meestal nog dezelfde werkdag beantwoord. Wanneer iemand even niet telefonisch bereikbaar was, werden we de volgende werkdag terug gebeld. Wij zijn super tevreden over Bouwbedrijf Vosman en zouden het echt iedereen aanraden.

Heldere communicatie.

Tijdens de renovatie van de kap was de communicatie helder en de werknemers hebben perfect werk afgeleverd.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak

Zompstraat 14

8102HX Raalte

Over Bouwbedrijf Vosman BV

Bouwbedrijf Vosman hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid c.q. klantgericht werken. Door snel in te spelen op vragen van de (potentiële) opdrachtgever en duidelijke communicatie zijn we voor velen een prettige en betrouwbare partner in bouwen gebleken. De beste voorbeelden van door ons gerealiseerde bouwwerken vindt u in de regio Salland, waar we tal van woningen hebben gebouwd, verbouwd of in onderhoud hebben. Het leveren van kwaliteit is voor ons geen streven, maar dagelijkse realiteit. We hopen dat u ons de kans geeft om dit in de praktijk te bewijzen.

Over Bouwnu