Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke en zeer behulpzame chauffeur. De taxi stond precies op tijd voor onze deur.
Het verliep naar wens
Rit vanaf Schiphol naar Alphen aan den Rijn. Bij de bagageband werd er al gebeld en werd doorgegeven waar de taxi zou staan. Mooie en comfortabele minivan en uiterst vriendelijk chauffeur. Voor herhaling vatbaar.
midden in de nacht,precies op tijd, vriendelijke chauffeur, top!
Prima service en tegen concurerend tarief
Prima op tijd. Vriendelijk en behulpzaam
service precies op tijd, vlot, aangenmaam.
Mijn ervaring met Taxi Schiphol Online is zeer positief. De mensen zijn erg professioneel en het is erg prettig om een goed gesprek te kunnen voeren.
Op tijd, nette en nieuwe auto en uitstekende chauffeur
Perfecte service.
Nette chauffeurs en auto's
De taxi stand ruim op tijd op het afgesproken adres om ons op te halen. Nette schone taxi, voldoende ruimte en nette chauffeur. Wij zijn zeer te spreken en kunnen het anderen ook zeer aanraden
Keurig op tijd. Nette chauffeur.
Prima!
De chauffeur was op tijd, was duidelijk vindbaar buiten bij de vertrekhal, was heel vriendelijk en behulpzaam. De auto (bus) was zeer schoon en netjes én hij reed ook netjes. Kortom, ik zou hem zo weer bellen.
ging echt fantastiche prima op tijd en goede communicatie.
Gewoon goed. Niets aan toe te voegen.
Super goed, mooi ruim op tijd. Volgende keer weer.
Geweldige service.
ze belde mooi op tijd en ze waren ook perfect op tijd. de rit was erg ontspannen
Via internet retour Schiphol geboekt. De auto kwam op de afgesproken tijd. Zeer beleefde chauffeurs en uitmuntende auto's. Met meer dan een uur vertraging bij aankomst bleef de chauffeur vriendelijk. Nog nooit eerder een dergelijke goede ervaring gehad met een rit naar Schiphol.