Nette service. Betrouwbaar, op tijd en service gericht.
Makkelijk te boeken, nieuwe wagen, nette chauffeur en op tijd.
Op terugweg hadden we oponthoud doordat de bagage op zich liet wachten, wel 2 uur, chauffeur is gewoon blijven wachten.
Zeer klantvriendelijk. Zelfs wordt er een flesje water voor onderweg aangeboden. Mooie auto. Eigenlijk klopte alles en eigenlijk meer dan dat!
Prima geregeld. Alles heel gemakkelijk via internet. Keurige bevestiging van de reservering.
Betrouwbaar!!! Goede Service, vriendelijke Chauffeur.
1 van de mooiste mercedes waar ik in gezeten heb zeer vriendelijke chauffeur top
Boeking eenvoudig, verder altijd keurig.
Niets op aan te merken
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze service en echt perfect , nette auto keurige chauffeurs zowel heen als terug reis , en zeer netjes qua prijs
Very good service, friendly and timely provided. Definitely will make use of it next time. Many thanks.
Was op tijd en een voorspoedig en veilige rit naar Schiphol.
Geen
It was very good service, the driver was excellent
top
Fijne rit met comfortabele bus. Stipt op tijd, koffers door chauffeur meteen in bus gezet. Retour netjes gebeld toen we geland waren. Chauffeur kwam precies aanrijden op de afgesproken plek. Kortom, volgende keer weer.
Voor de eerste keer met Taxi Schiphol en de chauffeur die mij kwam ophalen was erg vriendelijk en professioneel. Hij kwam 10 minuten vroeger en was erg behulpzaam om al naar de deur van de woning te lopen om de koffers te pakken. Al met al een uitstekende ervaring dus over 2 weken weer....
Uitstekende combinatue van tijdigheid, service en comfort Regen goed Tarife! 👍
Heel goed Om te herhalen
Het is gemakkelijk en voor een goede prijs. De auto zag er netjes uit en de chauffeur was vriendelijk.
Makkelijk te reserveren via de website
Ik kon op de bevestiging via e-mail geen telefoonnummer vinden om eventueel te overleggen. De taxi was ietsje te laat, maar mocht het erger zijn door het verkeer dan had ik niets kunnen vernemen. Doorgegeven aan de taxi-chauffeur en hij beloofde het door te geven aan de directie
Zowel voor de reis naar als van schiphol gebruik gemaakt de dienstverlening. Reservering via het internet liep foutloos en werdt goed opgevolgd met een bevestiging per mail. Ontzettend punctueel, nette taxi met de nodige extra's en zeer vriendelijke chauffeurs!