Keurig geïnstalleerd.

Vanaf het oriëntatie gesprek tot aan het monteren van de panelen netjes geholpen. De offerte was duidelijk, de eventuele onduidelijkheden waren meteen beantwoord. Volgens afspraak op tijd gekomen en de panelen gemonteerd. Daarna uitleg gegeven van het apparaat en via mail mijn account geactiveerd. Kortom zeer tevreden.

• Persoonlijk advies

Bijzonder goed advies, service en montage!

Wij zijn erg goed geadviseerd, uiteindelijk is er ook goed naar onze wensen geluisterd. Nadat we de aankoop definitief hadden gemaakt kwam er snel een montage afspraak. Alles is keurig geïnstalleerd door ervaren en vriendelijke monteurs en elektricien. Wij raden iedereen Opgewekt aan!

• Persoonlijk advies

Goede service met prima prijs

Het verkoop gesprek met Mark van Nieuwkerk was vanwege Corona online. We vonden hem deskundig en dacht goed met ons mee. De offerte bleek prima ook t.o.v. een andere leverancier. Het plaatsen ging ondanks de enorme warmte snel en efficiënt. Binnen 5 uur waren ze klaar inclusief installatie op zolder. Kortom heel tevreden en absoluut aan te raden. En het aller belangrijkste. De panelen doen het uitstekend.

• Persoonlijk advies

Prima service, aardige, behulpzame jongens

Het monteren van de zonnepanelen is super snel gegaan. Ze weten wat ze moeten doen. Alleen zijn er twee dakpannen kapot waarvan wij dachten dat deze voor het plaatsen nog heel waren.

Goede en snelle actie

Na besloten te hebben panelen te plaatsen kon Opgewekt me razendsnel helpen. Nette offertes en transparante informatie van Mark maakte de keuze inzichtelijk. Binnen een maand lagen ze op ons dak. Flexibel en correct.

• Persoonlijk advies

Voorlichting en uitvoering waren goed en geven ons vertrouwen in onze aankoop

zie boven

Super!

Super fijn geholpen en zeer vakkundige mensen. Tijdens het installeren van de panelen ook een top team over de vloer gehad! Onwijs bedankt iedereen. (Meneer Mike en meneer Flip)

Prettige, persoonlijk advies

Duidelijk advies en goede service met persoonlijke begeleiding. Installatie verliep keurig volgens plan. De app bij onze zonnepanelen geeft een goed inzicht in de prestaties.

Kan bijna niet beter

Interesse naar installatie werd in een prettig gesprek op kantoor bij Opgewekt BV verder uitgebreid toegelicht, diverse opties benoemd, mogelijkheden verkend. Dezelfde dag nog een check op locatie van het dak gedaan, aan het einde van de dag een uitgebreide realistische offerte met diverse opties uitgewerkt in de mail. Na de keuze te hebben gemaakt, installatiedatum afgesproken. Binnen 3 weken panelen op het dak!! De installatie zelf; 3 jonge vakmensen van het type 'niet lullen, maar poetsen' hebben binnen 5 uur een compleet werkend systeem van 10 panelen op je dak. Verder krijg je een full service concept waarbij ook je btw-teruggaaf geregeld wordt, je installatie aangemeld, certificaat geregeld, goede garantiebepalingen. Vergeet de collectieven; kies voor deskundigheid, keuzevrijheid en snelheid. Dat kost misschien ietsjes meer, maar dat haal je er echt wel uit.

Professioneel bedrijf

fysiek langs komen om de situatie te bekijken en te bespreken. vakkundig en netjes geinstalleerd.

prettig, en gezellig:)

• Persoonlijk advies

Bijzonder goede en snelle installatie. Het weer werkte ook goed mee!

De installatie ploeg staat open voor opmerkingen, aanwijzingen en belangrijke informatie over de installatie plaats. Uitvoering van het werk gaat met een goed tempo en waar nodig wordt extra informatie gevraagd. Ook wordt uitleg gegeven bij relevante vragen! Om 9 uur beginnen en om 13:00 uur energie leveren is denk ik bijzonder snel. Een bijna plat dak zal ook wel meegeholpen hebben. De werkruimte wordt schoon opgeleverd! Met het resultaat ben ik bijzonder tevreden.

• Persoonlijk advies

Geweldige service, afspraken worden nagekomen en het juiste kostenplaatje!

Na diverse bedrijven gesproken te hebben en meerdere offertes te hebben ontvangen sprong Opgewekt er samen met een lokale partij uit in advies maar zeker ook in prijs. Na opdracht een uiterst vlotte installatie, papierwerk met 1 á 2 dagen na opdracht al in gang gezet. Zoals de melding van terugleveren aan Energie maatschappij de BTW teruggaaf alles wordt uit handen genomen en loopt soepel. Met een team van 2 dakwerkers en een elektricien in 1 dag 12 panelen geïnstalleerd, waarop in de loop van de avond een mail volgde met een login om je eigen installatie vanaf een App te kunnen monitoren. Dus de volgende dag direct zien hoe jouw dak energie oplevert. Kortom alle afspraken keurig nagekomen en installatie team keurig op tijd, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Professioneel bedrijf

Een van de weinige die fysiek langskomen om de situatie voor het plaatsen van zonnepanelen te bekijken. Ze nemen alle tijd hiervoor om tot de beste oplossing te komen , geheel vrijblijvend. Na tekenen offerte binnen 3 weken geplaatst en vakkundig en netjes geïnstalleerd. Ook voor vragen zijn zij altijd bereikbaar. Qua prijs/kwaliteit scoren zij mijn inziens het hoogste!

Netjes en snel kunnen leveren en installeren ondanks corona

Netjes en snel kunnen leveren en installeren ondanks corona

Prima werk

Nette mensen en houden zich aan de afspraken die zijn gemaakt.

Deskundig, vriendelijkheid en Garantie Stichting ZonZeker

Na meerdere partijen gesproken te hebben, gekozen voor Opgewekt. Waren zeker niet de voordeligste, maar het complete plaatje klopte wel. Deskundig, goed persoonlijk advies en monteurs zeer vriendelijk. Ondanks dat niet gecertificeerde bedrijven dit afdoen als niet noodzakelijk, is het hebben van het certificaat Garantie Stichting ZonZeker voor mij wel een pre.

• Persoonlijk advies

Monteurs waren deskundig en vriendelijk

• Persoonlijk advies

duidelijk verhaal met persoonlijke aandacht ,uitvoering snel en vakkundigig.

Onze ervaring met Opgewekt was erg goed, Rob heeft eerst een richtprijs neergelegd die redelijk overeenkwam met andere aanbieders. Daarna alles ter plaatse opgenomen en geadviseerd. Op basis daarvan definitieve offerte uitgebracht die wat lager uitviel dan de richtprijs. Na opdracht kon Opgewekt snel overgaan tot uitvoering ook dit werd snel en vakkundig opgepakt. Btw teruggave ook via opgewekt geleverd en dat loopt nu. Kortom we zijn erg tevreden over deze club.

Geheel positief!

Aanrader! De gesprekken vooraf, installatie en oplevering verliepen vlekkeloos. Ik was erg blij met de inschatting en legplan vooraf. Afspraken waren duidelijk. Installatie was netjes met vriendelijke installateurs.

• Persoonlijk advies

Positief, goed advies, werkzaamheden correct en vlot uitgevoerd.

• Persoonlijk advies

Keurig en heel attent mee gedacht

Zoals ik hierboven al zeg kwam de voorlichting serieus en deskundig en zeer betrouwbaar over

Prima zaak prima services

Na div. offerte`s opgevraagd te hebben viel de keus op Opgewekt De adviseur (Mark) en de elektricien (Eric) denken met je mee en komen met oplossingen want ik wilde geen kabels zien prima gedaan. De installateurs werkten ook netjes. Als je een vraag hebt reageren ze direct waar zie je dat nog in deze tijd. Ook goed geadviseerd betreffende de zonnepanelen en welk type omvormer geschikt is. Kortom dit bedrijf zal ik iedereen aanbevelen

Goede service, betrouwbare installateurs

Gewoon goed

• Persoonlijk advies

Vriendelijk, behulpzaam en uiteindelijk top resultaat

Goede offerte, duidelijke prijs, diverse keuze mogelijkheden en denken met je mee.