Een keurige behandeling, offerte, tussentijds en montage.

De offerte vindt thuis plaats, er komt iemand langs met een uitleg en die kijkt hoe de situatie ter plaatsen is. TOP!!! Een groot plus punt vind ik. Verder een keurige behandeling zowel tijdens het maken van de offerte als het plaatsen van de panelen.

quick, efficient, professional

All the contacts were professional, and I always received correct and enough information and explanation in shortest time after my requests. The work was performed exactly as planned and promised. The installation work was professional, decent and quick. Our main contact person from Opgewekt, Mr Mark van Niekerk was always available and replied to our requests in a quick and efficient way. Of course yet I cannot judge the quality of material as there were installed only few weeks back, but altogether, I had a really good experience with Opgewekt and for sure I will recommend it to others.

super

ik werd er helemaal opgewekt van, Monteurs die hun eigen rotzooi opruimen waar zie je dat nog tegenwoordig!

Duidelijk en uitgebreid advies

Uitgebreid en duidelijk uitgelegd gekregen over de mogelijkheden zijn en welke keuzes er gemaakt kunnen worden. Vervolgens een vlotte en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Goede service, prettig contact

Het bedrijf neemt de klant serieus. Snelle reacties, goede communicatie. Ze komen gewoon langs voor goede uitleg en de afronding na plaatsing is verzorgd. Combinatie prijs - kwaliteitsverhouding is prima.

• Persoonlijk advies

Goed begeleid en uitgevoerd.

Top!

• Persoonlijk advies

goede informatie aan de voorkant, goede nakoming van de afspraken,

vooraf voldoende informatie ontvangen, dopadvies 10 in plaats van 12 panelen laten plaatsen, offerte met drie mogelijkheden. Afspraak voor plaatsing gebeurde snel na het tekenen van het contract. Op de afgesproken dag is alles snel en vakkundig geplaatst en na een eindcontrole waarbij alles werkte is afscheid genomen.

• Persoonlijk advies

Fijn dat ik met weinig voorbereiding dit heb kunnen laten uitvoeren.

Prettig dat er snel is geplaatst en dat alles snel goed werkte. Jammer dat er geen nagsprek heeft plaatsgevonden met nog wat toelichting op wat er nu precies is gedaan en waar je als bewoner op moet letten of kunt doen bij bijzondere situaties.

Erg goed

Snel geregeld ,goed advies en heel netjes gewerkt!

Alles was perfect

Alles netjes gemonteerd ben erg blij ,

• Persoonlijk advies

Zonnepanelen snel en keurig geplaatst

Helemaal tevreden, van begin tot na het plaatsen van onze zonnepanelen. Pim kwam bij ons langs om de situatie te bekijken, hierna snel een offerte ontvangen met een scherpe prijs. De panelen zijn daarna heel snel besteld en geplaatst op ons dak. Alle werkzaamheden zijn heel goed en netjes uitgevoerd, ook in de meterkast. Wij zijn heel tevreden en zouden Opgewerkt absoluut aanraden!

Zeer betrokken!

Vooralsnog zeer tevreden met de panelen op het dak. Al een paar zonnige winterdagen gehad, heel benieuwd hoe de opbrengst zal zijn als de zon straks in het voorjaar en de zomer langer en hoger op de panelen schijnt. Aanstaande maandag 10feb gaat het stormen, het zal de eerste stormproef zijn.

• Persoonlijk advies

Duidelijk, vriendelijk en servicegericht bedrijf

Ik heb bij verschillende leveranciers een offerte opgevraagd voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Door Opgewekt ben ik vakkundig en duidelijk geadviseerd, waarna zij ook de panelen mochten plaatsen. Dit hebben zij zeer netjes gedaan, waarbij zij ook de buren hebben gevraagd of zij via hen het dak op mochten. Na afloop hebben ze alles netjes achtergelaten en zijn wij goed geïnformeerd over het gebruik van de installatie.

professional, competent, reliable

Top! Fully satisfied. The company is willing to iterate on the technical details, to find the best solution and avoid problems during installation. Installation crew was precise and competent, left no mess in the house.

• Persoonlijk advies

laat het zonnetje maar schijnen, je raakt er opgewerkt van!

Prima en eerlijk advies ontvangen. Het aansluiten van de panelen is buitenom gedaan, had geen vrije leiding naar zolder. Dat is keurig uitgevoerd. De installateurs hebben keurig en prima werk geleverd. Ondanks een kleine meetfout hebben ze dit keurig in overleg opgelost. Zeer tevreden met de installatie. Kan ze aan iedereen aanbevelen.

• Persoonlijk advies

Betrokken, nette medewerkers en goed advies

Vooral de persoonlijke aandacht, de begeleiding naar de plaatsing van de panelen en de netheid van werken tijdens plaatsen zijn mij erg goed bevallen; idem voor de nazorg.

• Persoonlijk advies

Prettige en goede voorlichting, opdracht secuur en netjes uitgewerkt.

IK ontving een goede uitleg, konden goed overleggen welke keuze er uiteindelijk het best gemaakt kon worden voor het plaatsen van de panelen.

• Persoonlijk advies

Prima communicatie, duidelijk en uitstekend team bij uitvoer

Duidelijke offerte, reële prijzen en uitstekende uitleg. Ook het installeren verliep vlot en probleemloos. Gaf geen overlast. Zeer zeker aan te bevelen!

Helemaal Top geregeld

Helemaal Top geregeld

• Persoonlijk advies

Prima bedrijf en dito service

Goede uitleg mbt de aanschaf, en geplaatst volgens afspraak en verder een nette service.

Goede voorlichting. Keurig uitgevoerd

Geen enkel minpunt. Als ik toch iets moet vermelden dan is het dat ik het op prijs zou stellen indien er geen radio’s op het werk worden aangezet. Op een gegeven moment stonden twee radio’s door elkaar te tetteren. Voeg daarbij de herrie van het lopen over de dakpannen en de herrie van de zaag- en boormachines en dan kunt u zich voorstellen dat ik de neiging had om weg te lopen. Overigens waren de werklui uitermate voorkomend.

Prima service gericht

Ik ben zeer goed begeleid door Opgewekt met name door Rob. Goede informatie en alle afspraken nagekomen. Ik heb alle lof voor jullie organisatie.

• Persoonlijk advies

Betrouwbaar en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Mijn ervaring met Opgewekt in punten. -Goed meedenken met de klant. -Helder en transparant. -Niet alleen denken in standaard oplossingen. -De nieuwste ontwikkelingen verantwoord kunnen toepassen. -Professionele aanpak bij installatie en constructie. Puntje van aandacht: laat vooraf goed zien wat je installeert.

Uitstekende service

Alleen maar positieve ervaringen bij deze firma. Zeer vriendelijk behandeld met vakkundig personeel.

Positief

Het voortraject: de doorlooptijd op beantwoording van vragen is als te traag en daarmee onprettig ervaren. De uitvoering: de snelheid en accuratesse in de uitvoering door de medewerkers is als zeer positief ervaren. De oplevering: de snelheid in acties om te komen tot een spoedige oplevering en het opmaken van de laatste termijn was in schril contrast met de ervaringen in het voortraject.