Tot nog toe volledig naar wens.
Op 23 maart is door de firma Opgewekt een zonnepaneelsysteem geplaatst op ons dak. Er was beperkt ruimte maar door strak meetwerk konden wij toch 10 LG panelen kwijt incl Solar Edge omvormer. Na een prettig en vakkundig adviesgesprek is de plaatsing ook zeer voorspoedig gegaan. Vakkundige mensen die voor de Opgewekt werken en een tevreden einresultaat. Bedankt hiervoor. M.vr.gr. Leo van der Sar
Snelle en deskundige verwerking van opdracht en uitvoering
Ze doen niet alleen, wat ze beloven, ze vertellen je ook op een eerlijke manier, wat je kunt verwachten, geen valse beloftes of te rooskleurige voorspiegelingen!. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt snel en efficiënt en ook de "nabehandeling" verloopt prettig. Warm aanbevolen.
Bijzonder prettig dat bij aankomst en afronding dhr van Weelie, met wie alle afspraken waren gemaakt, aanwezig was. Professioneel duo van Sta Dienstverlening, gespecialiseerd in installatie van zonenergie-systemen, die in overleg het werk vlot en kundig hebben uitgevoerd. Na installatie volgde nog voor het eind van de dag de afsluitende mail met bevestiging en link voor online-monitoring.
Wij hebben een goed ervaring met uw bedrijf.
Precies op de afgesproken tijd kwamen de monteurs aan bij ons huis. Even kijken hoe het beste de panelen naar boven konden, en gelijk aan de slag. Ook plezierig was dat de persoon waar we eerder afspraken mee gemaakt hadden er ook bij was zo dat er geen misverstanden zijn ontstaan. Na weken droog weer prompt vanmorgen regen, niet fijn voor de monteurs maar ze klaagden niet en gingen gewoon door. Elektriche zaken aangepast en alles aangesloten. s'middags de systemen actief gemaakt en klaar was de klus. Prima geregeld.
Van uitgebreide en heldere offerte tot aan de in bedrijfstelling perfect geregeld.
Offerte traject ging soepel en snel en de installatie verliep ook prima
Hartstikke goede ervaring vanaf offerteproces tot aan plaatsing zelf. Op alle vragen werd prima en duidelijk (en snel) antwoord gegeven. Goede communicatie.
Afspraken zijn keurig nagekomen. Alles naar tevredenheid geïnstalleerd.
Goed en deskundig advies! Dank
Goede voorlichting en heel veel mogelijkheden die persoonlijk worden afgestemd. Het plaatsen gebeurd door deskundige hardwerkende mannen die weten wat er van ze verwacht wordt.
Zeer netjes, correct en vriendelijk. Er is keurig gewerkt.
Meerdere bedrijven offerte gevraagd. Opgewekt sprong eruit door veel info over de zonnepanelen, omvormer en aanleg. Nam ook de moeite om op het platte dak te kijken. Bij de installatie deskundige monteurs die ook goede tips gaven. Op 11 dec 2017 zou de installatie geplaatst worden. Vanwege zware sneeuwval werd dit uiteraard verplaatst. Juist dan goede communicatie, en zo hoor je je personeel te beschermen. Daarna alles geïnstalleerd en het werkt naar volle tevredenheid.
Uitstekende service, sympathieke monteurs, en de zonnepanelen liggen er een paar jaar later nog helemaal perfect bij!
deskundig advies, goede ondersteuning. betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen!
Heldere communicatie. Levering en installatie is probleemloos verlopen.
Prima installatie. Onderscheidde zich door aanbod met de beste prijs/kwaliteit verhouding. 1 verbeterpuntje is de administratieve afwikkeling. Hier moest ik zelf nog een aantal fouten corrigeren. Ik verwacht dat dit zeker door een betere controle door opgewekt BV zelf is op te lossen. Daarom 4 sterren overall. Ik zou Opgewekt BV echter zeker aanbevelen vanwege de goede service en professionele installatie.
Prima prijs maar vooral de betrokkenheid en de service, ook nog ruim na de installatie, vallen op bij Opgewekt. Onze panelen werden ruim na de installatie nog even "rechtgelegd" zonder aankondiging.
Ik ben zeer tevreden over opgewekt b.v. Alles was goed geregeld en kon met alle vragen die ik had bij hun terecht.
Goede ervaring met Opgewekt. Aangeraden door kennis. Prima bevallen. Goede voortraject met duidelijke prijsopgave. Prima oplevering, van te voren gemaakte afspraken allemaal nagekomen.
prima ervaring
Goede kwaliteit en perfecte levering en nazorg
Voor opgewekt werken professionele en deskundige mensen. Bij de eerste kennismaking zijn alle opties verteld incl de voor en nadelen. Vervolgens werden er twee systemen geoffreerd. Na de opdracht gunning is de opdracht ingepland en zijn de werkzaamheden keurig volgens afspraak volbracht.