Goed de situatie bekeken en uitgewerkt. Daarna alles met goed overleg uitgevoerd en netjes afgewerkt.
Bouwbedrijf heeft onze moderne vrijstaande nieuwbouwwoning gebouwd. Gedurende het bouwproces die binnen het gestelde budget en ook planning is opgeleverd was het bijzonder plezierig samenwerken!
Bouwbedrijf Hoogeslag heeft ons wederom goed geholpen met, door storm ontstane, schade aan de carpoort. Zij zorgen, net als tijdens de bouw van onze woning, voor kwaliteit en vakmanschap.
Zie bovenstaande
Communicatie kan soms wat beter. Heeft (achteraf) ook wel weer charme van het bedrijf. Verder prima!
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de bouw, het goede contact/overleg en service. Open en eerlijk, dus niet later nog heel veel onverwachtte meerwerk en kosten.
Bouw vrijstaande woning. Bouw is prima verlopen, goede prijs, goede service en problemen worden goed opgelost! Volgende keer bouwen we zeker nog een keer met jullie!
Het bouwtraject is goed en prettig verlopen. Met voldoende persoonlijke aandacht en oog voor kwaliteit.
Fijne en snelle contacten met de projectleider. Ook klachten werden serieus genomen en adequaat opgelost.
Hele goede samenwerking. Vakkundig personeel. Handelen snel bij vragen en veranderingen tov de originele tekeningen en afspraken.
Heel goed mee denkend en goed advies
Wij hebben in 2017 met Hoogeslag gebouwd. Met name in het voortraject dachten wij in eerste instantie dat Hoogeslag een van de duurdere aannemers was die we hadden aangevraagd. Echter bleek het voor ons de meest aantrekkelijke, Hoogeslag heeft ons hogere stelposten aangeboden dan andere aannemers n.a.v. de gesprekken die we gehad hebben. Toen we dit op hun advies hadden doorgerekend bleken ze helemaal niet duur!!! Het grote voordeel was achteraf dat we bij geen enkele stelpost hebben bijbetaald. Met andere woorden ze hebben onze wensen super goed ingeschat. Het realiseren van de woning ging uiteindelijk erg vloeiend en soepel. Dit komt ook omdat bijna alle zaken van te voren goed besproken waren. Wij hebben het bouwen als iets moois ervaren waar we van te voren erg bang waren voor alle stres. Hoogeslag wat ons betreft een echte aanrader.
verbouwing van onze woning is uitstekend verlopen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Goede communicatie tussen ons en kantoor maar ook de mensen op de bouw.
Wij hebben met de rigoureuze verbouwing van ons huis uitstekende ervaringen. Vakmensen, korte lijnen, kan niet beter!
Betrouwbare aannemer met vriendelijk personeel
Wij hebben in 2017 een twee onder een kap woning in Luttenberg laten bouwen. Hoogeslag heeft ons geholpen vanaf stap 1 tot aan de oplevering! Wij hebben zelfs hulp gehad met het regelen van de financiën voor onze woning! Ik zou Hoogeslag iedereen aanbevelen!
Gewoon goed
In de winter van 2014/2015 hebben de mannen van Hoogeslag bij ons de deel verbouwd naar 4 mooie B&B kamers dat is zo goed bevallen dat dit jaar wij een kleiner klus van twee kozijn hebben laten verzorgen en ook dat is weer goed bevallen. Ik heb zelf ook een leuke klant eraan over gehouden wij verzorgen de laatste jaren voor jullie de banketletters met Sinterklaas. De komende klussen zal ik ook zeker weer via Hoogeslag laten doen.
Wij bouwen een vrijstaande woning. De oplevering is aanstaande en tot dusver zijn we zeer tevreden. Hoogeslag kenmerkt zich door korte lijnen, goede communicatie, zowel op kantoor als de bouwplaats. Afspraken en planning worden nagekomen.
Goede communicatie, meedenkend en goede afwerking zoals afgesproken in het voortraject.
In 2015 is er gebouwd, hier tot op heden nog steeds erg tevreden over. Alles correct en volgens afspraak / overleg gedaan. Goede vakmensen!
Hellendoornseweg 4
8106AJ MARIENHEEM