Cijfer zegt genoeg

Voldoende

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Heldere communicatie, bouw volgens planning, slordigheidjes in afhandelen opleverpunten

Heldere communicatie (o.a. via website omgeving), bouw volgens planning, slordigheidjes in afhandelen opleverpunten (snel, waardoor onzorgvuldig).

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijn en goed werk geleverd

Je word fijn op de hoogte gehouden over de voortgang van de bouw. Datgene wat is afgesproken is ook gedaan. Er word snel actie ondernomen mocht er iets niet helemaal naar wens gaan. Uiteindelijk een keurige woning opgeleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbaar, goede kwaliteit en korte lijnen!

We hebben goede ervaringen met Salverda, ons huis is precies zoals verwacht.

Kwaliteit en service!

Zie boven

prima bedrijf

prima communicatie

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Goede bouw, klantvriendelijkheid beperkt

De kwaliteit van de bouw is goed. Echter leek de klantvriendelijkheid soms te wensen over te laten. In de bouwperiode hadden we te maken met vertraging, maar we werden te weinig op de hoogte gehouden van hoever men was en wanneer de verwachting van bepaalde deadlines waren. Mails werden niet altijd volledig beantwoord en bleken grammaticaal ook niet altijd in orde. De kwaliteit van de woning is wel naar wens.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

bouwvakker hebben top werk geleverd, kantoorpersoneel was matig

kantoorperssoneel als informatie wou hebben dan moest je eerst paar dagen wachten op antwoord en soms had je er ook niks aan het antwoord. ze gaf geen duidelijkheid draaide er telkens om heen.

Industrieweg 13

8084GS 'T HARDE

Over Salverda Bouw B.V.

Salverda, bouwen met betrokken medewerkers. Salverda is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie voor woningcorporaties alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden. Binnen onze organisatie staan Mens, Techniek en Verbinding centraal. Onze medewerkers zijn het gezicht van Salverda en zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst. We werken oplossingsgericht, waarbij wij anticiperen op vragen van onze relaties. Onze betrokken bouwers maken het verschil. Salverda maakt deel uit van het familiebedrijf De Schagen Groep.

Over Bouwnu