Heel goede service en zeer vriendelijk personeel.

Geweldige ervaring. Wat we ook aan wijzigingen wilden aanbrengen, er werd zeer zeker meegedacht en bijna alles was mogelijk. De begeleiding door Adriaan van Norel hebben wij, ondanks dat we ver weg zaten, als zeer positief ervaren. Waarvoor nogmaals via deze weg hartelijk dank.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Vanaf het eerste contact was het een prettige samenwerking. De bouwplaats was netjes en opgeruimd. Ook de kijkdagen zijn als prettig ervaren en een enkele keer werden we hierdoor op een idee gebracht. Dit kon dan alsnog in de bouw meegenomen worden. De voorschouw bracht nagenoeg geen gebreken of fouten aan het licht. Bij de oplevering was dan ook alles piekfijn voorelkaar.

Prima.

Gedurende het gehele bouwtraject plezierig en constructief contact, zeer toegankelijk, correct en probleemoplossend.

Kerkwegje 17

3882BA Putten

0341-352069

Over Bouwbedrijf de Bruin Putten

Bouwbedrijf de Bruin is een allround bouwbedrijf. Onze werkzaamheden bestaand uit; nieuwbouw van seriematige woningbouw, bungalowbouw, zorgbouw en utiliteitsbouw. Voor particuliere opdrachtgevers verzorgen wij nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratiewerk. Onze servicemedewerkers zijn dagelijks bezig met onderhoud en mutatiewerk aan objecten van woningcorporaties en beleggers. Ons bedrijf is aangesloten bij BouwGarant en Woningborg. Veilig en gezond werken staat hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook VCA** gecertificeerd. Onze (jonge) medewerkers worden intern opgeleid, daarom zijn wij ook erkend leerbedrijf.

Over Bouwnu