Over het algemeen prima.
Ons huis is heel netjes en goed opgeleverd door blokland.
Mijn ervaring met Blokland was een lastige. Ik moet veel energie leggen in het communiceren met ze en krijg weinig respons. Reparaties worden niet goed afgehandeld bv schimmel door lekkage waar ze niet adequaat hebben gereageerd en met verkeerde analyse kwamen wat de oorzaak was.
Mijn appartement is mooi geworden. Het complex is ook prachtig. Afwerking materialen is ook goed. Ik vind het een prima bouwbedrijf.
tijdens bouwproces goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en vorderingen
We zijn echt tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe woning. De kwaliteit wordt ook bepaald door de communicatie van de medewerkers. Daar zit nog wel wat verschil in.
We hebben hele slechte ervaring met Montana. Het was voor haar alleen maar de tijdslijn van Blokland, (dit heeft zij overigens zelf aangegeven hoe belangrijk het was) volgen. Er werd niet in oplossingen meegedacht, ook al gaven wij andere mogelijkheden. Ze was totaal niet klantvriendelijk dat is het minste wat je verwacht van een klant begeleider. Dat je je gehoord en begrepen voelen dat zijn kernwaarden.
Over het algemeen net en keurig gebouwd, voldoende configuratiekeuzes
Deskundige bouwer die gaat voor kwaliteit
De kwaliteit van de woning is zonder meer goed. De uitvoerder (Marco den Besten) is echt super. De service eromheen laat echt te wensen over.
geen commentaar
Het hele proces met Gebroeders Blokland was goed, duidelijk en professioneel.
Blokland staat voor kwaliteit en dat maken ze waar.
Uiteindelijk is het een mooi huis, maar gaandeweg zijn er wel wat compromissen gesloten en zijn er dingen verkeerd of niet geïnstalleerd vanuit de klant wensenlijst. De kwaliteit (in negatieve zin) zoals omschreven in het technische document is gedurende de bouw zonder overleg aangepast.
Als koper heb je geen inzicht in je eigen woning. Uitleg wordt niet gegeven.
Prima geholpen in het traject.
Huis met 2 verdiepingen en tuin is een droom voor een starter!
Prettige nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen met alle meerwerkopties waarvoor we hebben gekozen. Geen gebreken geconstateerd. Personeel denkt mee en is oplossingsgericht.
Totaal goed verlopen alleen text en uitleg bv over installatie in appartement was een grote tekortkoming
Tijdens de bouw goede communicatie. Het werk werd zeer professioneel uitgevoerd met een zeer goed resultaat. Zeer tevreden met ons nieuwe appartement.
Van begin tot eind duidelijke communicatie, huis netjes opgeleverd en ook na de oplevering nog goed contact.
Fijne ontwikkelende bouwer! Erg blij met mijn woning.
Ondanks dat de oplevering iets langer duurde dan gepland, uiteindelijk woonachtig in een fijn huis dat van alle gemakken is voorzien. Openstaande punten bij oplevering werden snel afgehandeld/gecontroleerd. Enkel de communicatie/het meedenken en meebewegen tijdens de bouw kan nog verbeterd worden.
Fijne ervaring en een heel mooi huis. We wonen heel tevreden.
Moerbei 5
3371NZ HARDINXVELD-GIESSENDAM