Blokland doet zijn best om klantvriendelijk te bouwen, op een aantal punten gaat dat ook goed. Helaas zijn er teveel zaken niet werkend bij voornamelijk installaties en wordt hier weinig of niets mee gedaan (alsof dat geen verantwoordelijkheid van de aannemer is)
Zeer klant vriendelijk, prachtig studio gekregen met een indeling waar ik heel erg blij mee dankzij Blokland
Fijne begeleiding, ruimte voor eigen wensen
Ok bouwbedrijf veel mogelijk ook buiten de optielijst alleen de communicatie tijdens het eindtraject, lang onduidelijk waneer de woning opgeleverd zou worden, pas een paar dagen voor de oplevering kregen we een definitieve oplever datum te horen en reparaties na de oplevering kon beter. Uiteindelijk worden wel alle punten opgepakt.
Prima begeleiding, met voldoende aandacht voor extra wensen
Het huis is mooi en licht door de grote ramen en de tegels aan de buitenkant zijn er fraai.
Goede partij, levert op wat ze afspreken. OPlevering algemene ruimtes helaas niet zo best/te laat.
Blokland is een betrouwbare en kwalitatief goede bouwer. Communicatie zou beter kunnen, maar wij zijn erg blij met ons mooie appartement
Jammer dat sommige wensen niet mogelijk waren. En vraagtekens bij sommige details
Blokland is een goede bouwer met een enkel verbeterpuntje.
Verbeter punten in de organisatie
Degelijk werk afgeleverd
Degelijke organisatie, levert prima kwaliteit, moet nog leren communiceren en mag wat meer in de schoenen van de klant gaan staan.
Prima werk geleverd. Contact met uitvoerder eenvoudig en goed/correct
Fijn bedrijf met goede communicatie over de voortgang (kijkdagen en nieuwsbrieven). Bouwkwaliteit prima in orde. Communicatie over meerwerk kan beter/sneller, maar wellicht speelde de Corona pandemie, die tijdens de bouw (en het maken van keuzes) hierbij een rol.
Geen vergelijking met andere bouwer
Al op tekening waren wij verliefd op appartement residence Boonersluijs. Toen ze eenmaal begonnen met bouwen, ging het best wel snel. In coronatijd hebben ze zich uitstekend aangepast aan de omstandigheden.
Het huis is, op een aantal opleverpunten na, netjes gebouwd. Communicatie tijdens en na bouw had beter gekund.
Slechte communicatie, loze beloftes, onbereikbaar….
Met wat vertraging is onze woning tot 99% klaar keurig opgeleverd.
Goede en leuke bouw periode gehad een mooi tedultaat
nvt
Wij zijn blij met ons appartement, Ik kan absoluut niet overweg met de wijze van communiceren. After sales is voor elke onderneming van westelijk belang, en daar schort het aan bij Blokland.
Moerbei 5
3371NZ HARDINXVELD-GIESSENDAM