Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Zeer tevreden en blij zijn we met ons nieuwe huis, gebouwd door firma Johan Huijbrechts. Binnen 1 jaar is ons huis gebouwd met veel begeleiding en vakwerk. Problemen kennen ze niet, ze denken in oplossingen. Bij de oplevering, net voor de bouwvak-vakantie, was het geen probleem om een onafhankelijke bouwkundig inspecteur mee te nemen, graag zelfs. Restpunten werden na de bouwvak één voor één opgelost. Bij de afwerking hebben schilders en stoffeerders meermaals bevestigd dat alles zo maatvast, recht en strak gebouwd was. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Topbedrijf!! Vakmanschap en een bedrijf dat mee denkt met de klant.

Het was een hele prettige ervaring om met Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts te werken, ze hebben een geweldig team met vakmensen in dienst. De kwaliteit die ze leveren is zeer hoog en er wordt altijd mee gedacht als er dingen opgelost of veranderd moeten worden. Het resultaat is dan ook prachtig geworden. Ik heb 1 klein puntje van kritiek: het is jammer dat de overige disciplines zoals een elektricien niet altijd op tijd zijn afspraken na komt. En de levertijd van materialen duurde soms best lang, maar dit is op dit moment een bekend probleem in de bouw.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen, Badkamer, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Goed en netjes gewerkt

Goed en netjes gewerkt. Alles volgens afspraak.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur

Betrouwbaar, aangenaam om mee samen te werken, kundig.

Verbouwingen kunnen stressvol zijn. Wij hebben de verbouwing als heel relaxed ervaren. Johan straalt rust en ervaring uit, heeft altijd de juiste oplossing. Afspraken worden nagekomen en het werk is met kwaliteit uitgevoerd. Johan maakt gebruikt van vaste onderaannemers die allemaal dezelfde hoge kwaliteit nastreven.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Prima aannemer die zijn belofte waarmaakt

Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts heeft ons droomhuis binnen de geplande tijd gerealiseerd, precies zoals wij dat in gedachte hadden. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken met ook fijn, behulpzaam en vakkundig personeel. Wij hebben ook veel en goed advies gekregen. Ook de service is prima bij Huijbrechts.

Betrouwbaar

Net bedrijf hoge vakmanschap