Ik zou ‘t zo weer overdoen.
Slechte afdoening geconstateerde schade na oplevering.
goede contacten met Manouk
Snelle bouw tijd , kwaliteit materialen, netjes opgeleverd.
zie boven
Het lange proces van begin tot eind met vertrouwen gevolgd. Prima medewerking van BPD en fantastisch contact met onze begeleiding.
Prima bouwproces
Van Santvoort bewijst dat de combinatie klantvriendelijkheid en deskundigheid goed hand in hand gaan om het vertrouwen van de klant continu te monitoren
Goede informatie bij start van het bouwproces. Tijdens de bouw goede begeleiding van de contactpersoon. Afstemming diverse onderdelen van het bouwproces duidelijk aangegeven en afgewerkt.
en Voldoende begeleiding. Wel spijtig dat een aantal zaken niet gerealiseerd mochten worden ( bijv. een bubblebad) terwijl andere aannemers hierin geen problemen zagen.
Niets was teveel. Wij vonden via uhuw sanitair uitzoeken als leek problematisch dus konden meteen bij Van Santvoort Veldhoven terecht
Fijne communicatie en komen afspraken na
Zeer prettige ervaring met mensen van Van Santvoort Bou BV
Goede communicatie en meedenkende medewerkers
Ik denk dat bovenstaande duidelijk genoeg is, zowel letterlijk als figuurlijk.
Kantoor personeel: altijd bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Uitvoerders: zeer kundig, goed bereikbaar, vriendelijk en direct bereidt om met oplossingen te komen.
Netjes gewerkt
Blij met van Santvoort als bouwbedrijf voor ons huis. Prettige communicatie en tevreden met het eindresultaat van ons huis.
Prettige en deskundige mensen.
Aannemer die eerlijk is, zorgt dat alles goed wordt gedaan en meedenkt in mogelijkheden.
Het bouwen van een nieuwbouwwoning via project is een lang proces voor de klant. Een grote investering en impact voor de klant. Voor een bouwbedrijf is het één van de vele woningen. Dat schuurt wel eens. Hoge meerwerkprijzen en summiere communicatie over het bouwproces zijn aandachtspunten. Kwaliteit van het product is goed.
Zie eerdere feedback