Prettig bedrijf, over het algemeen goed benaderbaar

Tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ik vind dat ze erg bezuinigen op zaken

Ik vind Van Rhijn Bouw zeer slecht in nazorg, je wordt gewoon niet teruggebeld. De punten staan op de site gewoon nog open en er wordt niet over gebeld je kan het uitzoeken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis van ze gekregen!

Het tempo zat er goed in. Zoveel horrorverhalen over vertraging, maar Rhijn Bouw heeft mooi voor de geplande datum kunnen opleveren.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler

d

d

Nette verantwoordelijke bouwer

Woning is naar wens opgeleverd en informatie voorziening zeer goed geregeld. Ook garantie zaken worden netjes via een portaal opgepakt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

modern bouwbedrijf; gaat voor kwaliteit

de digitale omgeving kan worden verbeterd. Misschien een zaak van BPD?

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Wij wonen in een mooi huis op een prachtige plek

Nvt

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

alles ging helemaal prima, totdat sarissa weg ging bij jullie

x

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging

Prima bedrijf

Een prima huis gekocht

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Prima!

Ga vooral zo door

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Professioneel, deskundig, snel en enorm schoon

Alles naar wens

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler

prima bouwbedrijf

prima bouwbedrijf, alleen de meerwerk optie, muur tussen keuken en hal veranderd, is totaal niet haaks, dus veel problemen gehad met het op maat maken van de keuken. Alsook het op maat maken van een garderobe kast in hal

Prima, goede duidelijke communicatie

Onmenselijke behandeling. Intens teleurstellend

Bizar dat je bij de grootste aankoop van je leven, een huis, het slechtste behandeld wordt. Bij het kopen van een pakje boter in de supermarkt wordt je door een 16 jarige nog beter behandeld. Als koper voelen wij ons in de maling genomen en bedrogen. Bij tekenen voor ons huis is nooit vermeld dat er NIETS mogelijk was qua koperswensen, anders dan de gegeven opties. Meedenken zit niet in het bloed van van Rhijn, laat staan een normaal passend antwoord te geven, zonder het direct te laten escaleren. De kopersbegeleider heeft geen idee van de inhoud van zijn functie. Op voorhand wordt er maar 1 antwoord gegeven: nee, dit is niet mogelijk. Denk goed na voordat zij betrokken zijn in de bouw. Lees alles tot op de regel toe na, want alles zit op voorhand dichtgetimmerd om geen wensen door te hoeven voeren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bedrijf zet de puntjes op de i

Ons nieuwbouwhuis had wat kleine puntjes, maar die zijn netjes en keurig opgelost door van Rhijn. Hele vriendelijke en professionele aannemer.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heel lang en moeizaam bouwproces, uiteindelijk goed resultaat.

Vanaf tekenen contract tot aan afhandeling laatste garantiepunt is alles heel erg moeizaam verlopen en zijn zaken veel ingewikkelder gemaakt dan dat ze werkelijk zijn. Wij merkten dat er geen bereidwilligheid was om tot een goede samenwerking te komen. Doordat wij keer op keer de punten herhaalden welke niet juist en niet volgens de afspraken waren gebouwd hebben wij het gevoel gekregen dat wij het stempel "lastige en zeurderige klant" kregen. Uiteindelijk is het huis nu goed en zijn de garantiepunten uiteindelijk opgelost, na bijna twee jaar na oplevering. Veel irritaties en kosten (voor de aannemer) hadden zeker voorkomen kunnen worden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Geen fijn proces en aannemer

Fraaie verkoopbrochure, maar in de praktijk kan door middel van de prefabbouw niets. Mensen met de wens voor keuzevrijheid en flexibiliteit zou ik ten sterkste afraden hier zaken mee te doen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Reageren niet meer na laatste betaling

Zodra de laatste rekening is betaald besta je niet meer, schuiven alles af naar de onderaannemers en die reageren gewoon niet.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Huis is redelijk gebouwd, communicatie en meedenken met de klant schiet te kort

Ik denk dat ik door de communicatie, het niet meedenken, het slecht reageren op klachten maakt dat ik gevoelsmatig meer ontevreden ben dan dat de staat van mijn huis is. Zonde.

Na oplevering matig

Op het gebied service en nazorg scoort de bouwer wat ons betreft slecht. Dan kan alles daarvoor goed gaan maar blijft een negatief gevoel hangen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Van Rhijnbouw heeft mooi resultaat geleverd

Mooi huis opgeleverd. Huis stata in mooie wijk. Alle problemen zijn naar behoren opgelost.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam

Zeer slecht

Geen communicatie, nog nooit van klanten service gehoord. En er is niks mogelijk!

Slechtste aannemer allertijden!

Slechtste aannemer allertijden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer

Valkenburgseweg 62

2223KE Katwijk zh