Super fijne service

Afgelopen november de sleutel mogen ontvangen van onze nieuwbouw woning. Wij zijn hier heel tevreden over. Netjes gebouwd en achtergelaten en alle punten van aandacht worden netjes opgelost. Communicatie loopt erg fijn via volgjewoning en je krijgt dan ook snel reactie als je een vraag hebt. Wij vonden het ook een hele fijne samenwerking met Dennis! Kortom, wij zijn heel tevreden en zullen het dan ook zeker aanraden !!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Super netjes gewerkt en afspraken nagekomen

Voor en tijdens de bouw zijn de gemaakte afspraken altijd netjes uitgevoerd, het werk is keurig uitgevoerd. Goed overleg bij vragen over extra werk wat we wilden laten doen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Tevreden met aandachtspunten

De koperbegeleiding daar waren we erg tevreden over, proberen mee te denken en antwoord te geven op de vragen die we hadden. Na de oplevering hadden we wel wat meer uitleg verwacht over de verschillende systemen (warmtepomp etc.)

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een appartement kopen wat nog niet bestaat was erg spannend, veel is onzeker. Al snel merkten wij dat Maas Jacobs gestructureerd en zeer goed georganiseerd de bouw geheel volgens planning uitvoerde. Dat was heel fijn. Via de Volgjewoning app werden we goed op de hoogte gehouden en konden we vragen stellen die snel en goed beantwoord werden. Kortom, heel blij met onze woning en heel blij met Maas Jacobs!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Op een zeer prettige manier met jullie samen gewerkt

Mijn aanspreek punt was Astrit deze heeft op een hele speciale manier ren goed kontakt met ons onderhouden Het bedrijf als geheel vind ik een geweldig goed geleid bedrijf zeer goed georganiseerd Wij hebben er een prachtig appartement nu en hopen er nog jaren van te mogen genieten Ton en Alie Crezee Appartement 3.4

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

De kopersbegeleiding is van Maas Jacobs is Top!

Het hele project, van de bouw van ons appartement, is wat ons betreft naadloos verlopen. Alle mensen waar we contact mee hebben gehad, zoals bouwopzicht en bouwbegeleiding, was zeer vriendelijk. Alle afspraken zijn nagekomen, altijd meedenkend en aangenaam meewerkend. Dat heeft het project nog leuker gemaakt. Het ziet er allemaal prachtig uit. We zijn er superblij mee.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Een mooie gezamenlijke prestatie van een goed geleid team

Vanaf de aankoop was de communicatie en informatie prima geregeld. Vragen werden vlot behandeld en de tussentijdse bijeenkomsten goed georganiseerd. Het project is binnen de termijn gerealiseerd en ziet er geweldig uit. Kwaliteit straalt er vanaf.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Een zeer goed bouwbedrijf, dat kwaliteit levert

Goed contact met bouwbegeleiders. Wel langzaam bouwproces, wat wellicht de kwaliteit ten goede komt. Ingan parkeergarage is moeizaam, idem er uit rijden. Had betergekund architect. Omissie is het ontbreken van een fietsenstalling. Is in de huidige tijd een grote tekortkoming. Voorkeurspositie van onder-leverancier BMN beperkt keuzevrijheid van toekomstige bewoners qua snelheid van bewonen en wordt als onrechtvaardig ervaren.

Mijn droom appartement gerealiseerd door de vakmensen van Maas Jacobs

De kopersbegeleiding was professioneel en snel met antwoorden. We hebben er samen met het bouwbedrijf een mooi project van gemaakt en zijn er zeker van dat we er met veel plezier gaan wonen.

Solide bedrijf.

Het bedrijf zegt wat zij doen en doen wat zij zeggen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

alles volgens plan prima verlopen, werden goed op de hoogte gehouden .Was leuk om geregeld foto’s toegestuurd te krijgen.

Persoonlijk en pragmatisch

Altijd erg netjes geholpen en te woord gestaan gedurende het traject. Tijdens de bouw hadden we een aantal verzoekjes zoals bijvoorbeeld; opname van het stucwerk tijdens de bouw. Hier werd pragmatisch mee om gegaan en gezamenlijk gekeken naar een passend moment. Erg fijn dat dit op deze manier kon worden geregeld. Bij de oplevering ook maar een paar kleine oppervlakkige beschadigingen welke na bespreken direct werden opgepakt zonder "Ja maar". Al met al een fijne ervaring en zeker aan te bevelen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Leveren kwaliteit en prima service

Zowel de bouwbegeleiding als de uitvoerders op de werkplaats leveren kwaliteit en prima service. Er wordt accuraat gereageerd op vragen en de oplevering is prima verzorgd met een duidelijke rapportage..

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Wordt goed en snel gereageerd op berichten, snel opgelost en in het algemeen goede afwerking

Prima communicatie en goede kwaliteit

uiterst correcte onderneming

Alleen maar positieve ervaringen. Kwalitatief uitstekend! Zeer betrokken en positief ingestelde medewerkers.

Deskundig met prima kopersbegeleiding

Een prima bedrijf met deskundig personeel. De kopersbegeleiding was uitstekend. De opzichter/uitvoerder was goed benaderbaar en klantgericht. Kortom: wij kunnen dit bedrijf zonder meer aanraden !

Prettige samenwerking met uitvoerder en Maas Jacobs

Prettige samenwerking gehad met Maas Jacobs. Wel te merken dat het een groot bedrijf is waardoor kleine aanpassingen achteraf niet meer mogelijk zijn.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Fijne communicatie en leveren goed werk.

Van begin tot eind waren onze contactpersonen altijd bereikbaar, meedenkend en behulpzaam. Indien nodig werd en direct naar een oplossing gezocht en met ons gecommuniceerd. Wij zijn heel tevreden over het hele proces en hoe ons huis is opgeleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

De klant wordt niet serieus genomen, en de focus ligt uitsluitend op het zo goedkoop mogelijk bouwen

Gedurende het proces is er niet gecommuniceerd met de klant over veranderingen aan de definitieve bouwtekening. Na deze veranderingen worden de zorgen van de klant niet serieus genomen en komt de aannemer met een halve oplossing. Op elke vraag om een kleine aanpassing wordt negatief gereageerd. Waterleiding komt door de muur naar beneden ipv door de koof die daar voor bestemd is. Elektriciteitsleidingen zijn willekeurig van links naar rechts in de muur verwerkt ipv netjes en veilig via de vloer. Kortom, alles om zo goedkoop mogelijk te bouwen, maar niets is logisch.

Fijne samenwerking!

Maas-Jacobs werkt fijn samen met hun kopers. Ze communiceren goed en op een fijne manier en zijn altijd bereid om mee te denken!

Komen na wat ze beloven

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer degelijk gebouwd, alles wordt direct opgelost, makkelijk bereikbaar

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur

Tevreden tot na oplevering

Over het algemeen zijn we zeer tevreden met de service van MaasJobs. Echter na oplevering waarbij geconstateerd werd dat de berging van de buren op onze grond staat, vinden we de afhandeling en hulp matig. Berichten werden onjuist gelezen, er werd verkeerd advies geleverd en het concern werd niet opgepakt. Uiteindelijk heeft dit ons het gevoel geven dat ze er makkelijk van af wilden zijn. Er werd naar anderen gewezen in plaats van het probleem op te lossen. Nu ligt het bij ons en zal dit niet opgelost worden. Verantwoordelijkheid is niet genomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede ervaring met het bouwen van ons huis. Goede communicatie en zeer vriendelijke mensen.

Blij met ons huis en het verloop tijdens de bouw. Wel wat weinig momenten dat je je huis kunt zien en ervaren ivm plannen maken voor de afwerking. We hebben bijna alle opties genomen en vinden het jammer bij de boven verdieping geen plinten te hebben.

Aanrader!

De samenwerking met Maas Jacobs verliep zeer prettig. Dankzij een app werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Er waren ook regelmatig kijkmomenten. Na de oplevering hadden we nog enkele punten, waarvan sommige nog opgelost moeten worden. Maar wij verwachten dat dit ook netjes wordt opgelost. Al met al bevelen wij dit bedrijf van harte aan.

de Ambachten 31

4881XZ Zundert