Tevreden tot na oplevering

Over het algemeen zijn we zeer tevreden met de service van MaasJobs. Echter na oplevering waarbij geconstateerd werd dat de berging van de buren op onze grond staat, vinden we de afhandeling en hulp matig. Berichten werden onjuist gelezen, er werd verkeerd advies geleverd en het concern werd niet opgepakt. Uiteindelijk heeft dit ons het gevoel geven dat ze er makkelijk van af wilden zijn. Er werd naar anderen gewezen in plaats van het probleem op te lossen. Nu ligt het bij ons en zal dit niet opgelost worden. Verantwoordelijkheid is niet genomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede ervaring met het bouwen van ons huis. Goede communicatie en zeer vriendelijke mensen.

Blij met ons huis en het verloop tijdens de bouw. Wel wat weinig momenten dat je je huis kunt zien en ervaren ivm plannen maken voor de afwerking. We hebben bijna alle opties genomen en vinden het jammer bij de boven verdieping geen plinten te hebben.

Aanrader!

De samenwerking met Maas Jacobs verliep zeer prettig. Dankzij een app werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Er waren ook regelmatig kijkmomenten. Na de oplevering hadden we nog enkele punten, waarvan sommige nog opgelost moeten worden. Maar wij verwachten dat dit ook netjes wordt opgelost. Al met al bevelen wij dit bedrijf van harte aan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ze leveren vakmanschap, maar aan de communicatie kunnen ze nog veel verbeteren.

Na oplevering zijn er nog kleine gebreken aanwezig in de woning, wat logisch is natuurlijk. Maar het wordt al gauw afgewimpeld of dat je het probleem zelf mag oplossen. Daarnaast kan er nog veel verbetering zitten in de uitbestedingen die ze doen aan ondernemers. Die leveren namelijk niet altijd vakwerk en daar zitten de meeste aandachtspunten aan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie, eerder opgeleverd dan verwacht, veel kijk momenten, een app waar alles bijgehouden wordt, aardig personeel, kwaliteit is zeker geleverd.

Prima gebouwd

Maas-Jacobs is echt een aanrader. Van begin tot eind is alles prima gegaan. Goede communicatie en altijd netjes geholpen. We zouden het zo weer doen!

Top kwaliteit en communicatie

Veel vrienden van ons hebben recent ook nieuwbouw gekocht en hadden veel slechte ervaringen en horrorverhalen, onze ervaring was het tegenovergestelde. De communicatie was erg goed, de kopersbegeleiding dacht enorm mee en reageerde zeer snel, het geleverde werk is goed en indien er problemen waren is het snel opgelost. Enige reden dat het geen 10 is, is omdat sommige opties relatief erg prijzig voelden, verder zeer positief. Zou projecten van Maas Jacobs absoluut aanraden aan vrienden/familie.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie lange reis naar iets heel moois

Heel tevreden over de samenwerking, open staan voor vragen en antwoorden en vooral op een heel mooi eind resultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Kwaliteit, netjes, communicatief

Fijn proces van begin tot eind, waarbij we alles van een goede kwaliteit, netjes werken en met prettige communicatie hebben ervaren. Ze betrekken je bij de verschillende stappen, goede informatieverstrekking, korte lijnen, verschillende fijne controlemomenten, snelle en complete reacties/communicatie. Ook als er iets niet helemaal goed is gegaan wordt het snel en netjes opgepakt en opgelost.

Goede bouwer, duidelijke communicatie

Vanaf het begin tot het eind duidelijke communicatie via de app. Regelmatig updates van de bouw Je mag regelmatig in je huis gaan kijken voor leiding controle en tegelcontrole. Zo kan je al controleren of er niets vergeten is volgens tekening. Vriendelijke uitvoerder en personeel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Korte reactietijd op een vrolijke en geinteresseerde wijze met een sausje humor.

Perfect afgeleverde woning, meerdere leveranciers hebben dit opgemerkt, vragen waren er ook zeker , maar nooit een teveel. Onduidelijke zaken werden direct opgepakt en tot groot genoegen ook perfect contact met de bouwopzichter. Prima ervaring en aan te raden op elk vlak. Oh ja een gulle lach heb ik ook menig keer terug gezien.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed contact, oplossingsgericht en zorgvuldig

Het contact Met Maas Jacobs Hebben we als prettig , Open en oplossingsgericht ervaren. Voor alle ideeën was ruimte om de mogelijkheden te bekijken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een behulpzaam en uiterst vakkundig bedrijf!

Maas-Jacobs commumiceert transparant, en werkt zeer vakkundig. Gedurende het gehele proces wordt meegedacht en goed advies gegeven. Enorm tevreden en zou het iedereen aanbevelen!

Prettig en betrouwbaar

Prettig bouwbedrijf die je begeleiden tijdens het proces en tijdens de kijkmomenten van alle informatie voorzien. Daarnaast geven ze ook tips. De nazorg was ook top. Er waren nog een paar punten die opgelost moesten worden en dit werd direct opgepakt.

Goede ervaring

Tips: Tijdens de bouw hadden we graag eerder of wat meer op de hoogte gehouden willen worden van de oplevering, omdat de huizen uiteindelijk veel eerder opgeleverd waren dan in het begin werd gezegd, waardoor we op het laatst nog snel dingen moesten regelen. Graag hadden we wel meer persoonlijke en uitgebreidere uitleg willen hebben over zonnepanelen, werking warmtepomp, afzuigsysteem omdat dit voor ons nieuw is. Tops: We zijn wel blij dat de bouw zo snel is gegaan. We zijn altijd goed geholpen en problemen na de bouw worden snel opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Tevreden. Wel zijn er een aantal verbeterpunten.

In het algemeen is de communicatie vanuit Maas Jacobs over de nieuwbouw goed verlopen. Zowel met de kopersbegeleiding en zeker ook met de uitvoerder is er goed contact geweest. In het begin moest er wel erg snel besloten worden over de te nemen opties zoals b.v. de uitbouw, slaapkamers etc. Over de vervolg opties, zoals de keuken, trap, deuren etc. werd meer tijd aan de toekomende bewoners gegund. Bij de oplevering is er meer aandacht vereist voor de werking van en het onderhoud op de installaties; Het ventilatiesysteem, de warmteregeling op de slaapkamers, de douche-WC. Onderhoud op de warmtepomp, warmteverdelers, ventilatiesystem, ontharder. M.b.t. de tuin zou het waardevol zijn geweest wanneer er 50 cm diep, zwarte grond was gestort, of als optie mogelijk zou zijn gemaakt. De loze PVC buis zit ca. 1 ½ meter diep, en was moeilijk terug te vinden. Een indicatie hiervoor was makkelijk geweest. We zijn verbaasd dat we de buurman op de trap horen lopen, iets wat we bij deze goed geïsoleerde huizen niet hadden verwacht.

Betrouwbaar en vakkundig bedrijf

Een betrouwbaar en vakkundig bedrijf waar je van op aan kunt. Alles wordt goed doorgesproken en netjes uitgevoerd. Ze hebben ons zeer goed en netjes geholpen zodat onze verbouwing snel en vakkundig is gedaan. Ze denken met je mee. Doordat dit bedrijf diverse afdelingen heeft kan alles op elkaar afgestemd worden zonder dat er veel tijd verloren gaat, echt ideaal

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Begin moeizaam, later beter

Verwachtingen redelijk uitgekomen, aan het begin was er iets te weinig communicatie, na verloop van de eerste twee termijnen verliep het beter

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het hele proces is soepel verlopen

We zijn goed meegenomen tijdens het bouwproces meegenomen . Dat vonden we natuurlijk mooi om te mogen meemaken. De oplever punten zijn naar behoren opgelost en gaan er vanuit dat dit als het nog voor mocht komen dat dit naar behoren opgepakt wordt. Ook complimenten voor de mensen op de bouw voor de goede afwerking.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ze hebben vakkundig een mooi huis gebouwd

We zijn goed meegenomen in het proces. Zo was er een informatieavond en kijkmomenten. Ook werden er foto's gedeeld. Nu kunnen we ook terecht met vragen bij de mensen op de bouw.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne ondersteuning en prettig verloop van koop tot eind

Maas-Jacobs als betrouwbare partner ondervonden, prima ondersteuning en openheid. Meedenken met problemen en vinden van oplossingen als zeer prettig ervaren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Kopersbegeleiding en het meldingentraject achteraf hebben wij als zeer positief ervaren.

• Advies N.v.t.

Doet wat het moet doen.

Ik ben zeker tevreden met Maas-Jacobs ze hebben er een mooie wijk van gemaakt. De communicatie is prima, op zon project kan ik begrijpen dat er dingen mis gaan maar ze doen er wel veel aan om het allemaal op te lossen.

Goed geregeld!! Top

Alles na wens verlopen. Opleverpunten opgelost. Communicatie inzake opleveringen is kort dag voor kopers om alles in te plannen onderaannemers die na oplevering bij kopers aan de slag moeten plannen ook maanden vooruit dus tip om opleverdata wat eerder vry te geven.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Onze algemene ervaring is goed.

De communicatie met de kopers begeleiding was uitstekend. Ze dachten echt met ons mee. Ook de communicatie met de uitvoerder verloopt nog steeds erg goed. Ook de weinig punten die gevonden zijn bij de oplevering worden snel en goed opgelost. Helaas is er ook een minpunt. Wij hadden bewust de keuken van de Bruijnzeel bij de aannemer Maas-Jacobs besteld zodat deze voor oplevering volledig geplaats zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval. Er ontbraken diverse zaken ( keukenblad, hoekkastje, verkeerde poten van de bar, verkeerde kleur plinten, niet werkende verlichting beschadigingen op frontjes). Om alles toch nog op tijd klaar te krijgen voor onze verhuis hebben we hiervoor zelf de coördinatie (en de daarmee samenhangende stress) in handen genomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

de Ambachten 31