Goede informatie tijdens bouw en bij de oplevering.

Voldoende tijd voor uitleg en nacontrole tijdens oplevering. Tijdens de bouwfase werd er inzicht gegeven in de vordering van de bouw.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Conform of zelfs boven verwachting

Zeer volledig in de informatie vooraf en tijdens de bouw. Goede begeleiding tijdens de bouw en veel momenten om de voortgang te beoordelen, fotos te maken etc. Beter zou zijn geweest om meer toelichting/advies te krijgen bij bepaalde opties of keuzes. Er is zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bijvoorbeeld het mee verplaatsen van lichtschakelaars bij deuren. Niet alleen de optie tot het verplaatsen van een deur aanreiken, maar dan ook gelijk de schakelaar meeverplaatsen etc.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Ik ben erg goed op de hoogte gehouden, altijd vriendelijk te woord gestaan en snel een antwoord op mijn vragen, niets te klagen. Tijdens de voorbereiding uitgebreid besproken wat ik wilde aan meer/minder werk en zorgvuldig meegedacht

Goede aftersales service

Alle punten die je aanbrengt worden gehoord en opgelost

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Mijn vragen werden snel beantwoord

Goede ervaring

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Prima. Altijd goed geïnformeerd over de loop van de bouw.

Prima bouwbedrijf. Ik ben altijd goed geïnformeerd over de voortgang van de bouw. Punten bij oplevering worden goed opgepakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Alles ging geen probleem gezien of gehad Vriendelijk alles overzichtelijk

heel goed

als ik een vraag had werd die altijd de zelfde dag of de dag erna altijd beantwoord .

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

We zijn zeer tevreden over de oplevering en over het traject van aankoop tot oplevering. Als we vragen hadden werden we steeds correct en beleeft geholpen. We werden goed op de hoogte gehouden over de bouw ontwikkelingen. Na de oplevering zijn wat kleine verbeterpunten opgemerkt door ons en die worden zo snel mogelijk, liefst meteen door Maas Jacobs hersteld of verholpen. Dat er soms vertraging in zit is omdat ze afhankelijk zijn van onderaannemers.

Huis is keurig opgeleverd

Zeer tevreden over hoe mijn nieuwe woning is opgeleverd. Maas-jacobs heeft ons redelijk goed op de hoogte gehouden van de voortgang en er waren diverse kijkdagen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede begeleiding en vrij korte lijnen. Heel fijn!

Wij zijn super tevreden over onze verkoopbegeleidster. Ze dacht mee met alles en kwam met goede tips. Toen het huis opgeleverd werd werd alles heel goed uitgelegd en die usb stick is ook heel handig. Verder als er nog dingen waren die niet goed waren dan werd dit snel opgepakt. Je kon de vakmannen makkelijk aanspreken en deden nergens moeilijk over. Ook de vakmannen waren altijd heel vriendelijk en gaven goed advies. Dus top!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een mooi, afgewerkt en compleet huis.

Wij zijn goed geholpen door Maas-Jacobs voor en tijdens de bouw. We hadden een aantal specifieke wensen en die zijn in goed overleg ook in onze woning tot stand gekomen. Tijdens de oplevering hadden we een paar kleine puntjes en die zijn ook gelijk opgelost. Dit is heel fijn zodat we gelijk aan de start konden met onze woning. Wij zijn erg blij en tevreden met de samenwerking met Maas-Jacobs. En natuurlijk ontzettend blij met ons mooi afgewerkte huis. Wij gaan hier lekker van genieten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima maar erg weinig communicatie

Gedurende de bouwtijd en aanlooptijd tot de bouw in mijn ogen relatief weinig op de hoogte gehouden. Ook relatief weinig kans gekregen om op de bouw te kijken. Verder heel lang geen enkel idee gehad wat de richtperiode voor oplevering was, ook niet onder een heel duidelijk voorbehoud. Had het fijn gevonden om een tijdje na de gesprekken hiervoor, nog eens door te spreken welke keuzes er zijn gemaakt en hierin eventueel (waar mogelijk) nog aanpassingen in te doen. Duidelijke plaatsjes of foto’s van andere bouwen zouden ook welkom zijn geweest. Dan hadden wij bijvoorbeeld wel een hele grote achterwand met glas genomen. Meerwerk behoorlijk duur waardoor het aantrekkelijk is om sommige dingen na de bouw te laten doen. Overigens wel altijd snel en netjes antwoord gehad op vragen via de mail!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een bouwbedrijf met oog voor de klant.

Het bouwproces hebben wij positief ervaren met vragen wordt je vriendelijk geholpen zowel op kantoor als op de bouwplaats. Samen denken in oplossingen inplaats van problemen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima oplevering

Goede communicatie met de sales afdeling. De meeste opleverpunten zijn snel opgelost

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer tevreden over het opgeleverde huis.

Zeer tevreden over hoe het huis is opgeleverd en tevens zeer tevreden over de fijne en duidelijke communicatie voor en tijdens de bouw van het huis.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Al de klachten opgelost zonder te morren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede communicatie tijdens de bouw word je regelmatig op de hoogte gehouden. Ook na de oplevering worden problemen gelijk opgelost. Wij vinden Maas jacobs als bouwbedrijf zeker een aanrader

Gewoon top

Ben een van de eigenaren van De Bank in Rijen. Zeer tevreden over het hele traject van transformatie, zeker ook de koperbegeleiding.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

de ervaring was over het algemeen goed

Alles was prima behalve de verkoop gesprekken deze waren heel vlug vlug en er werd geen voldoende tijd&aandacht aan besteed en er werd niet serieus geluisterd naar bepaalde wensen.

Fijne contacten

Met de uitvoerder was een fijn contact , alles werd serieus genomen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Goed tot zeer goed

Mede door de goede bereikbaarheid van zowel de uitvoerder alsmede de bouwbegeleiding zonder noemenswaardige problemen verlopen. Alles wordt naar tevredenheid opgelost. Tip: vraag zelf goed naar de mogelijkheden/opties.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Kwalitatief goed, goede persoonlijke service, betrouwbaar

Maas Jacobs heeft onze nieuwbouwwoning gebouwd. Gedurende de gehele bouw zijn we goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van de bouw, verliep het contact prettig via 1 en dezelfde contactpersoon en was duidelijk dat er aandacht is voor kwaliteit. Bij de oplevering (met keuring door vereniging eigen huis) bleek al snel dat de kwaliteit hoog was, weinig gebreken en de al aanwezige gebreken werden snel opgepakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede aannemer die zijn afspraken nakomt

Zeer tevreden over de medewerkers van Maas-Jacobs. Hun manier van werken is professioneel en we zijn niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Van het begin tot het einde van de bouw van het huis is met Maas-Jacobs als partner prima verlopen. Aanrader.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goeie bouwer, overleg was mogelijk tijdens de bouw en bij twijfel werd contact met ons gezocht.

Vanaf de start werd ons alle ruimte gegeven om de bouw te volgen en waar nodig onze opmerkingen te maken. De uitvoerder heeft ons enorm positief verrast. Samen met zijn vaste medewerker die samen alles in goede banen hebben geleid. Zelfs over zaken die we zelf op zouden pakken werd meegedacht en waar nodig bijgestuurd. Flexibiliteit die we niet eens hadden mogen verwachten. Ook het nivo van afwerking voldoet aan de verwachtingen. De planning verliep ook prima.

de Ambachten 31

4881XZ Zundert