Van meet af aan is de samenwerking met Maas - Jacobs Bouwbedrijf B.V. heel goed en plezierig verlopen. Dit geldt zowel voor de medewerkers achter de bureaus als op de bouw. De communicatie was prima en in goed overleg zijn onze wensen in vervulling gegaan.
Zeer lange sloop/bouw(allemaal net binnen de kaders der wetgeving) Geen kundige bodemsanering, (2 keer moeten saneren, laatste keer halverwege de bouw waardoor er diverse bergingen waar al bewoners woonden, geruimd moesten worden) Meerwerk zeer prijzig, indien geen meerwerk, ook geen advies hierover Gebruik van flexibele(ribbel) leidingen waar je met een goede trekveer geen kabels doorheen krijgt Diverse horizontale scheuren na oplevering, niet adequaat opgepakt Uitvoering wel behulpzaam, en kundig.
Het ging allemaal goed op 1 ding na
Heel Mooi en schoon op geleverd. Afspraken goed nagekomen.
Bijzonder hoge kwaliteit van bouw en nazorg. Jammer dat we voor het sanitair bij Logus moesten zijn. Daar kon maas jacobs helaas ook geen verandering meer in brengen. Maar wat een slechte service bij Logus. Onbeschrijflijk hoe de medewerkster daar met ons omging. Afkraken van van alles en nog wat en totaal geen medewerking voor het meedenken van oplossingen. Dit bedrijf zal ik dan ook voor een ieder sterk afraden. En dan bedoel ik STERK met alleen hoofdletters.
Zelfs gisteren komen ze nog met een verkeerd raam.. hoe dan ..?
zeer tevreden en meedenkend .[alleen min punt daar kunnen jullie alleen in bemiddelen de keuken ]
Jammer dat er lange tijd geen duidelijkheid werd gegeven over de opleverdatum. Informatie verstrekking vond ik niet altijd even geweldig, voornamelijk het niet verstrekken van bouwtekeningen stoorde mij. Informatie avond op kantoor en kijkdagen op de bouw vond ik erg leuk. Eindresultaat van de woning is erg mooi geworden.
Klein puntje bij de oplevering , direct en goed verhlpen
Communicatie met kantoor was prima. tijdens bouw wel afschermend t.o.v. bewoners. Bij oplevering had uitvoerder veel geduld, tijd en precisie. De aangegeven minpuntjes waren correct weggewerkt. Veel rekening is gehouden met architect en bouwtechnische mogelijkheden maar wat minder gekeken naar hoe het is om praktisch daar te wonen. Inpandig weinig bergruimte. In plaats van een centrale rijwielstalling, is een eigen berging met elektriciteit veel praktische en voorkomt mogelijke problemen tijdens het wonen.
Prettige contacten met de klantenbegeleiding en uitstekende afwerking van het appartement wat is opgeleverd. Slechts 3 kleine puntjes die bij de oplevering aandacht behoeven, maar niet dusdanig storend zijn. Deze puntjes werden dan ook zeer snel verholpen.
Netjes gewerkt. Ruim op tijd klaar. Goed contact. Jammer van de gemiste kans mbt airco.
Het was heerlijk om vanaf begin een vaste contact persoon te hebben die me met raad en daad bijstond. Wat er ook was, ik werd altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Ook het contact met de werkenden op de bouwplaats was altijd aangenaam, vriendelijk, netjes en behulpzaam. Meerwerk is aan de prijs, maar dat is volgens mij bij elke bouwonderneming. En jammer dat men geen buitenkraan wilde maken. Maar het afwerkingsniveau van alles is echt heel erg netjes, er zijn nog enkele puntjes die uit de keuring zijn gekomen maar dat valt heel erg mee. Ik was minder content over de onderaannemers voor de keuken en de badkamer.. die scoren onvoldoende bij mij. Maar ik begreep via via dat Maas Jacobs verplicht is met deze mensen in zee te gaan omdat ze van Bergen op Zoom komen. Dus dan kunnen ze daar ook niks aan doen. Toch zijn er ook in Bergen op Zoom en Halsteren keuken en badkamer bedrijven die meer kwaliteit leveren. Dus misschien een tip voor een volgende keer.
Vanaf het moment van aankoop tot en met de oplevering hebben we een goed contact gehad met Maas Jacobs. Een paar kleine puntjes die wij in het begin van het traject als wensen aangegeven hebben en die niet als zodanig uitgevoerd zijn verhinderen ons nu om een perfecte 5 sterren te geven. Het betreft denk ik de communicatie met leveranciers en onderaannemers enerzijds en uitvoerende partij anderzijds. Voorbeelden: 1. drempels in de badkamer en toiletruimte hebben we weer moeten verwijderen, waardoor de plavuizen vloer nu niet 100% perfect naar onze wens doorloopt. 2. Buitenverlichting vergeten aan te leggen waarbij de nu geboden oplossing niet 100% naar wens is. 3. Op voorhand meedenken over technische zaken (plaatsing lichtpunten) ontbrak.
ik heb Maas-Jacobs als een deskundig en vakbekwaam aannemer ervaren
Tot op heden is alles uitstekend uitgevoerd. Tijdschema klopt. Afspraken zijn/worden nagekomen. Betrokken uitvoerder en kopersbegeleiders
Vanaf de start van het project zijn we als kopers betrokken geweest. Vaak konden we op de bouw een kijkje nemen. Onze vragen werden serieus genomen. Er is goede kwaliteit geleverd.
Onze ervaring met de medewerkers van Maas-Jacobs is zeer goed. Het bedrijf loopt echter niet voorop als het gaat om milieubewuste, ecologische verworvenheden.
- Bij de aankoop is voorgespiegeld dat er in ieder geval geen bar zou komen in de commerciele ruimte, terwijl die er nu wel is. - Als je kiest voor een afwerkpakket mag je verwachten dat je, na schoonmaak, meteen in je appartement kunt (er was nog geen vloer gelegd,nog geen kraan/afvoer en aangesloten kookplaat, de keuken zat nog in plastic verpakt ). Het ergste is nog dat wij hierover vooraf niet geinformeerd waren, waardoor reeds gemaakte afspraken met leveranciers niet door konden gaan en/of aangepast moesten worden. Geen enkel excuus ontvangen.
Onderaanneming laat sterk te wensen over.
We hebben nieuwbouw-appartement betrokken dat door Maas-Jacobs is gebouwd. Tot nu toe niets dan lof: de oplevering is zeer soepel verlopen, en resterende punten zijn of worden allemaal weggewerkt. De bouw is van zeer hoge kwaliteit!
Goede, enthousiaste klant-begeleiding. Veel goodwill van de planners en managers om alle voorkomende problemen te tackelen. Er is duidelijk wel enorm gesneden in de afwerking om de kosten te beperken voor Maas-Jacobs: -zwaar ondermaats stuk-werk -scheve muren -stank-producerend leiding- en luchtverversing-werk -ondermaatse afwerking van de vloeren op de gaanderijen. Een uitermate belangrijk punt is ons niet verteld, wat ons zwaar teleurstelt: de onderhandelingen met dhr Vink Jr waren reeds vanaf 2015 volop aan de gang (ons verteld door dhr Vink Sr zelf op de eerste VvE-meting!?) om de commerciële gelijkvloerse verdieping VOLLEDIG te verhuren aan een restaurant-bar (Bobbi's Bar), gerund door zijn zoon, met een tap-vergunning tot 2.00u 's morgens, en met een afzuig-installatie ter grootte van een mini-bus op 1 m van ons dakterras! Over die enorme ontsierende en luidruchtige afzuigings-installatie en de 4 airco-installaties gemonteerd op het dak vlak naast ons dakterras is ons NOOIT iets verteld vóór het moment van plaatsing in september 2018! Ik betreur deze onoprechtheid van de kant van Maas-Jacobs enorm, De consequenties hiervan hadden aan ons openlijk moeten meegedeeld worden, zodat we een eerlijke kans gehad zouden hebben om goede afwegingen te maken. Nu wordt het pappen en nathouden, ondanks alle goede intenties en coöperatie van de locale leidinggevenden op de vloer en in de kopers-begeleiding!!!
Kopersbegeleiding is uitmuntend Tijdens bouw zijn er weinig bezichtigingsdagen en de informatie over de bouw zelf is niet uitgebreid. Daardoor is het uiteindelijke resultaat min of meer een (positieve) verassing
Na een goede voorbereiding en vastlegging van de afspraken is MaasJacobs voortvarend gestart met de bouwactiviteiten. Doordat wij zelf een (beperkt) aantal onderaannemers hadden geselecteerd gaf dit een extra uitdaging echter ook hiervoor alleen maar lof. Uiteindelijk hebben wij de bouwperiode als een prettige en leerzame periode mogen ervaren. Knelpunten, welke er altijd zullen zijn, werden professioneel opgepakt en in no time opgelost. De woning is op ons verzoek geheel traditioneel gebouwd en straalt klasse en kwaliteit uit van een ongekend hoog niveau! Dit is de tweede woning welke MaasJacobs naar volle tevredenheid voor ons heeft weten te realiseren. Bij het bereiken van het hoogste punt hebben we (wederom traditioneel) ruim stilgestaan een pluim die jullie verdienden. Alle medewerkers hartelijk dank voor het realiseren van onze droomwoning! Bert & Corrie Teunissen