Uitstekend bedrijf, prima kwaliteit en goede service, ook na afronding van de nieuwbouw

Maas-Jacobs heeft voor ons een nieuwbouwproject gedaan in Breda. Dat is heel mooi geworden. De contacten met ons als kopers waren uitstekend, zowel tijdens de bouw als ook bij de oplevering. Wij zijn heel tevreden hoe de bouw en de afwikkeling ervan gelopen is.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede service, ook bij meer/minderwerk

Ik een nieuwbouw woning gekocht, waarvan de verkoop liep via Maas-Jacobs. Altijd prettig geholpen, zowel in het voortraject als bij oplevering!

Ben tevreden.

Was af en toe lastig om iets geregeld te krijgen buiten de standaard dingen om.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Mooie materialen, luxe uitstraling, houden zich slecht aan afspraken.

Over het algemeen positief maar voel mij niet altijd serieus genomen en ik word niet als klant gezien. Ik moet mij vaak maar aanpassen. Ook worden afspraken heel slecht nagekomen. Wel tevreden over de bouw zelf en vriendelijkheid van onze aanspreekpunten bij ons kantoor. Merk dat de samenwerking tussen kantoor en bouw niet altijd even goed gaat.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijne betrouwbare aannemer die vakmanschap hoog in het vandel heeft staan

Ik heb het gehele traject van het bouwen van mijn woning (hoekwoning) door Maas Jacobs als zeer prettig ervaren. In het voortraject goed en ook eerlijk advies (!) gekregen over de meer-/minderwerkopties en de meerwaarde/nut/comfort voor de uiteindelijke woning. Tijdens de bouw geen noemenswaardige problemen gehad. Wat gedurende de bouw met name opviel was dat het bouwterrein altijd goed opgeruimd en overzichtelijk was. De opleverdatum werd ruim van te voren gegeven, zodat ik hier goed de verdere afwerking (schilder, hovenier, etc.) omheen kon plannen (wel een voordeel dat de bouwvak hier nog tussen viel). De oplevering is vlot gegaan met wat kleine opleverpunten in de categorie klein en cosmetisch leed. Inmiddels woon ik er drie maanden tot volle tevredenheid, en heb eigenlijk nog niets gevonden dat me is tegengevallen. Een tip: iets meer kijkdagen gedurende de bouw zou wel fijn zijn. Ik had als voordeel dat ik vanachter de bouwhekken aan drie zijden mijn woning in aanbouw kon bekijken, maar ik kan me voorstellen dat als je woning ergens midden in een bouwterrein bevindt, je het allemaal wat minder goed kan volgen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer net bedrijf waar je van op aan kunt.

Ik heb het traject met maas Jacobs zeer prettig ervaren. Weinig op aan te merken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Vakkundige mensen en een goede service.

Goede begeleiding gedurende het hele project en mensen die de juiste kennis hebben en daarom ook de juiste adviezen hebben gegeven.

Goede oplevering, weinig flexibiliteit

Wij zijn als laatste van het bastion project ingestapt waardoor al bouwbeslissingen voor ons gemaakt. We hadden graag nog een erker gehad wat volgens onze contactpersonen niet meer kon waardoor we dit nog zelf konden plaatsten na oplevering. Echter de voorman gaf aan dat hij dit graag nog voor ons gedaan had. Wij vinden het heel jammer dat hier niet actief met ons meegedacht en overlegd is voor ons verzoek af te wijzen. We miste de flexibiliteit. Voelde als bureaucratie. Opleveringsdatum werd heel lang verborgen gehouden waardoor het regelen van leverwrongen lastig werd. Ook de voorlichting van vloerverwarming en in het bijzonder de regelaar die boven nodig is, is uitgebleven. Er was ons uitgelegd dat deze niet perse nodig is en dat we boven de verwarming konden afknijpen. Eigen huis zei dat dit absoluut niet de bedoeling is.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

We hebben een positieve ervaring met Maas-Jacobs

We zijn erg tevreden met onze nieuwe woning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Een positieve indruk op elk vlak.

Tijdens het bouwproces op kritische vragen wel een strategisch en ingedekt antwoord waar ik niet altijd iets mee kon . Maar geen twijfels aan overgehouden bij oplevering. Kwaliteit is waar gemaakt.

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Perfect werk.

Het hele proces en de benaderbaarheid van het bedrijf en de mannen op het werk stelde ons zeer tevreden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Er is vakwerk afgeleverd door bekwaam en behulpzaam personeel.

Wij vinden dat de door ons gekochte woningen er mooi en degelijk uitzien. Wij zijn tevreden over de afwerking, en denken lange tijd geen geld uit te hoeven geven aan onderhoud van de woningen.

Zeer prettige ervaring

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Relaxte en goed benaderbare aannemer en personeel

Wij zijn heel positief over de welwillendheid en het kordate handelen van de mensen van Maas-Jacobs tijdens en na de hele bouwperiode.

Voor verbetering vatbaar

Vorderingen in de ruwbouwfase gingen snel, helaas zakte dit helemaal in in de afbouw. Hierdoor zijn ze bijna 1 jaar bezig geweest met de bouw van onze woning.. De communicatie van de kopersbegeleiding was slecht, hadden ook niet altijd verstand van zaken en moesten soms lang wachten op reactie (een keer zelfs 3 maanden, zonder enige gêne). Met meerdere woningen lange en vervelende discussies gehad met kopersbegeleider, projectleider en uitvoerder over iets wat anders uitgevoerd werd en niet meer praktisch bruikbaar was. Hiervoor zouden wij eerst nog opdraaien voor de kosten..... Uitvoerder gedroeg zich tevens ook uiterst onprofessioneel tijdens de oplevering. Kijkdagen als prettig ervaren, ook om zaken te checken en uiteindelijk gelukkig een nette woning opgeleverd gekregen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Maas-Jacobs staat voor kwaliteit en uitstraling!

Wij hebben Maas-Jacobs als zeer prettig ervaren. Duidelijke brochure, heldere infoavond, goede communicatie in alle vormen, gehoord worden bij allerlei vragen zowel door de koppersbegeleiding als de voorman of bouwmedewerkers. Snelle afwerking om de oplevering definitief te maken. Tip/advies: als koper zou je graag een keer meer naar je huis willen. Maar prima verzorgd altijd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vriendelijk, klantgericht en kwalitatief goed

Prima. Voeg ook simplele zaken als het schilderen van de schuine (bruine) kanten toe aan het pakket.

Professioneel op verschillende niveau's

Kopersbegeleider, administratieve mensen, uitvoerder, bouwvakkers, verschillende soorten over het algmeen als prettig en deskundig ervaren

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit en service prima in orde.

Maas Jacobs heeft een prachtig huis voor ons neergezet. Het volledige traject daar naartoe en de vele contactmomenten met de medewerkers van Maas Jacobs hebben wij als zeer positief ervaren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Van begin tot het einde goed begeleid door alle medewerkers die betrokken waren bij dit project.

Altijd goed en vakkundig advies gekregen. Bij vragen werden deze direct beantwoord of het werd uitgezocht en kwamen later met een antwoord. Niks was teveel. Wij hebben ons altijd klant gevoeld en ook nu bij de oplevering worden alle zaken keurig opgelost. Wij zij zeker zéér tevreden met alle betrokkenen van dit project.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

super contact gehad. zeer proffesionel bedrijf.

super contact gehad met zowel kantoor als zeer zeker de uitvoerder. vragen werden snel beantwoord en men was zeer kritisch over hun eigen werk.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed bouwbedrijf dat nog luistert naar de klant

Onze ervaring was dat voor elk probleem waartegen wij liepen of het nu constructiefout was of toch nog iets aangepast wilde hebben dat MJ meedacht of het oploste. De communicatie had wel wat beter, strakker gemogen ipv dat wij zelf ermee moesten kwamen of naar vragen. Ook meer informatie had er gedeelt mogen worden (zeker bij nieuwbouw projecten waarvan grotendeel van de mensen dit voor het eerst in een huis terecht komt).

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettige bouwer met oog voor detail en vriendelijke mensen

Ze hebben ons mooie huis in de Remise gebouwd en we hadden voor-, tijdens en na afloop van de bouw prettig contact (zowel persoonlijk als per mail) met de kantoormedewerkers. Maar zeker ook met de uitvoerder tijdens de verschillende kijkdagen, welke trouwens als zeer prettig zijn ervaren.

Klantgericht en duidelijk over (on)mogelijkheden

We hebben Maas-Jacobs ervaren als een prettige partij om mee samen te werken. Ze denken mee en zijn helder over wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort. De aankoopbegeleider zorgt voor follow up en tijdige terugkoppeling waardoor je snel weet waar je aan toe bent.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima bouwbedrijf. Goede communicatie met de uitvoerder en de koperbegeleidsters.

de Ambachten 31

4881XZ Zundert